>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

hendicap polska norwegia

L 0

lukasz.wr

Użytkownik
Chciałem zapytać o jedna rzecz.
Wczoraj rozgrywany był mecz w piłce ręcznej Polska Norwegia.
Postawiłem następujące zdarzenie :1 (-0.5).
Jak wiadomo mecz zakończył sie wynikiem 31-30
i moje pytanie: dlaczego przegrałem?

G 46

ghs

Użytkownik
Powinieneś wygrać. Może to było coś innego, np. zakład na 1. połowę? Wklej screena, albo pisz do supportu buka.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
zakład wtopiony bo odejmują 0,5 gola czyli wychodzi że był remis 30-30 a ty kolegzo ghs nie wprowadzaj w błąd.już nie pierwszy raz widze ze udajesz znawce od wszystkiego

G 46

ghs

Użytkownik
zakład wtopiony bo odejmują 0,5 gola czyli wychodzi że był remis 30-30 a ty kolegzo ghs nie wprowadzaj w błąd.już nie pierwszy raz widze ze udajesz znawce od wszystkiego
Misiu, nie wypowiadaj się na tematy, których nie ogarniasz, bo się ośmieszasz. To nie był handicap -1.0, to był hadicap -0,5. No chyba, że nie umiesz odejmować - 31 goli minus 0,5 daje w rezultacie 30,5 gola. Tak więc Polacy wygrali po uwzględnieniu handicapu 30,5 – 30,0.
Zanim zaczniesz dalej pyszczyć, to przeczytaj:
- o handicapie -0,5: http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=2747&amp;amp;postcount=9,
- o handicapie -1,0: http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=2749&amp;amp;postcount=11.
Może załapiesz różnicę.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
skoro mu rozliczyli jako przegrany to znaczy że potraktowali jako remis.chyba że buk &quot;egzotyczny&quot; albo expekt który schodzi na psy ostatnio.

Do góry Bottom