6
Kamke, Tobias GER 76
7 Rochus, Olivier BEL 77
OUT Berankis, Richard LTU 79
9 Bogomolov Jr., Alex
USA 86
10 Mahut, Nicolas FRA 90
11 Sela, Dudi ISR 91
12 Russell, Michael
USA 93
13 Berrer, Michael GER 95
14 Young, Donald
USA 96
15
Zverev, Mischa GER 97
Jest to
EL do Newport gdzie co roku gra się na najszybszej trawie chyba najbardziej pasuje pod stare czasy Wimbledonu, ale co najważniejsze podkreśliłem dwóch Niemców pierwszy to Mischa Zverev na którego nie miałem czasu i jednak nie umieściłem tutaj betu przeciw niemu, a przegrał 63 16 46 z Zeballosem.
Hajek - Kamke @ 1.95 5/5

16 63 63
Z Niemiec został nam Tobias Kamke ten chłopak lubi grać na zagranicznych turniejach już nie raz grał według mojego schedule myślę że i dzisiaj razem z Mischą zabukują samolot i poleca razem do
USA by powoli przymierzać się na USO Series, a jest trochę Niemców czy innych szkółek w Stanach które przygarną Tobiasa i Mische jesli beda odpadac szybko i bedzie troche czasu do kolejnych spotkan.
Tobias ogólnie bardzo dobrze czuje się na szybkich nawierzchniach i nie sadze ze bedzie sie tutaj dlugo kisil na wolnej mączce, a w
USA wszystko moze sie zdarzyć.
Jan Hajek świetny jak na ten poziom claycourter lubi challengery i chyba jednak nie wypuści z rąk tego że dwóch Niemców dzisiaj leci do
USA.
OUT Fischer, Martin AUT 137
IN
Capdeville, Paul CHI 141
IN Cipolla, Flavio ITA 143
OUT Matosevic, Marinko AUS 146
IN Dabul, Brian ARG 147
IN Karlovic, Ivo CRO 148
IN Clement, Arnaud FRA 158
Blake - Capdeville @ 1.30 5/5
JBlock jest w Winnetce prezentowany, uważany za mistrza jeśli gra z urzędu jest to mecz dnia i jak narazie niszczy rywali, a na drodze stali mu Udomchoke i Klecz.
James bilans na chall 13-2 to musi robić wrażenie i myślę że James wreszcie zrozumiał że jeśli chce i ma wrócić do touru powinien iść śladem Fisha który parę lat temu po powrocie zaczynał od zera, pierw challe, atpki, wctki na master i półmastery i aż do wczoraj pierwszy ćwierćfinał na Wimbledonie, co warte uwagi James nie jest nigdzie wpisany w następny tydzień i coś myślę że to nazwisko dostanie ostatnią WC do Newport ale to jednak gdzieś dopiero w weekend.
Capdevilla pnię się w rankingu bardzo szybko i jednak męczyć się na chall kiedy tuż za rogiem jest #250tka która przyjmuje do drabinki zawodników z poza #150 więc czemu tam nie spróbować.