>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hektor8192 zarabia na tenisie!

H 1

hektor8192

Użytkownik
Witam,
Jestem nowym użytkownikiem na forum, ale już na samym początku postanowiłem założyć swój &quot;dzienniczek&quot; z typami, gdzie będę podawał swojej propozycję. Typy będą głównie z tenisa ziemnego, bo w tej dyscyplinie sportu czuję się najlepiej.
To tyle na początek, mam nadzieje, że skuteczności nie będę musiał się wstydzić ;)

H 1

hektor8192

Użytkownik
Jeszcze co do stawkowania...gra płaską stawką, na forum będzie to 10j.

Samantha Stosur - Na Li 1 2,05 (youwin)
Samanthe widziałem w 1 rundzie, niesamowicie męczyła się z Moritą. W pewnym momencie wydawało się, że Stosur nie będzie już w turnieju...No ale udało jej się wygrać mecz, w którym nie grała najlepiej, a to bardzo ważne dla jej psychiki! Kolejny mecz wygrany bez większych problemów i dziś czas na rywalkę z najwyższej półki.
Dla Na Li będzie to pierwszy mecz od Wimbledonu, ponieważ 1r. w tym turnieju miała &quot;wolną&quot;, a w 2r. Peng oddała mecz walkowerem. Nie jest to korzystna sytuacja dla Chinki. Nie dość, że nie jest w rytmie meczowym to zmiana miejsca gry i nowa nawierzchnia nie wróżą dobrze.
Na Li często po takich przerwach nie gra dobrze, ma problemy z koncentracją, maksymalnie skupia się tylko na swoich gemach serwisowych, a w rezultacie przegrywa spotkanie za spotkaniem.
Bilans bezpośrednich pojedynków przemawia zdecydowanie na korzyść Australijki. Wygrała z Chinką 3 mecze, w których nie straciła nawet seta!
Moim zdaniem wiele więcej argumentów przemawia za Stosur i to ona powinna znaleźć się w ćwierćfinale.

H 1

hektor8192

Użytkownik
Serena Williams - Samantha Stosur 1 1,65 (betsafe)
W 2 rundzie turnieju w Cincinnati dojdzie do powtórki z ubiegłego tygodnia, gdzie w kanadyjskim Toronto obie panie walczyły o tytuł w finale Rogers Cup.
Jak dobrze pamiętamy Amerykanka gładko wtedy wygrała w dwóch setach. Nie oglądałem tego spotkania, ale z czytanych przeze mnie relacji jednoznacznie wynikało, że Williams zdominowała Stosur.
Nie bardzo rozumiem, dlaczego dziś na Serene jest taki &quot;wysoki&quot; kurs. Czyżby bukmacherzy liczyli, że po 12 wygranych spotkaniach z rzędu przytrafi się porażka ? Czy pechowa &quot;13&quot; zadziała na Amerykankę ?
Moim zdaniem nic takiego miejsca mieć nie będzie. Williams jest przynajmniej o klasę lepsza od Stosur. Jest w wysokiej formie, motywację ma ogromną i Australijka powinna dziś pożegnać się z turniejem.

Do góry Bottom