>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Heerenven (1-1) Feyenoord 07.04.2006

Status
Zamknięty.
grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
_______

Kurs by profesionał: 1-2.7 / X-3.5 / 2-2.2 (1X-1.52 / X2-1.35)

Analiza: Herrenven u siebie gra bardzo dobrze (10-3-2) a ostatni raz przegrało 02.10.2005 z PSV (w tym czasie zanotował 3 remisy). Feyenord nie jest ostatnio w zbyt dobrej formie, ma już zapewnione co najmniej 3 miejsce w eredivisie i walkę w barażach o eliminacje ligi mistrzów. Myślę że mecz będzie wyrównany z lekką przewagą klubu z Heerenven, chociaż obie drużyny będą chyba zadowolone z remisu.
18-09-2005 Feyenoord 5-1 Heerenveen

Mój typ: 1X
Typ dla ryzykantów: 1

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
A ja mam odmienne zdanie co do tego meczu.Feynoord w ostatnim meczu wygral 4-2 Tweente i sadze ze przerwal swoja zla passe.Heerenven w ostatnim meczu przegrali wysoko z Nec 4-1.Pozatym Feynoord bedzie chcial powalczyc o 2 miejsce.A jesli chce to osiagnac to musi wygrywac.Sadze ze goscie maja szanse na zwyciestwo ale chyba bezpieczniejszy typ jest 2x jednakze w Holandi zdarzaja sie zadko remisy jak gra feynoord.
Moj typ jednak 2x

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Sądzę, że ciężko będzie Feyenoordowi odnieść korzystny wynik na stadionie w Heerenveen. Jeśli weźmiemy pod uwagę ostatnie wyniki Feye na stadionie Heerenveen, to łatwo możemy dojść do wniosku, że drużyna z Rotterdamu radzi sobie w tych meczach bardzo słabo. Dla przykładu podam ostatnie 4 mecze pomiędz tymi drużynami, które rozegrane zostały w Heerenveen:
28.11.2004 SC Heerenveen - Feyenoord 2:2
23.08.2003 SC Heerenveen - Feyenoord 1:0
07.12.2002 SC Heerenveen - Feyenoord 3:1
01.12.2001 SC Heerenveen - Feyenoord 1:0

Myślę, że dzisiaj w większym gazie będą gospodarze, którzy cały czas mają szansę na zajęcie 5 pozycji, dającej grę w barażach o Ligę Mistrzów. Feyenoord grę w barażach ma już zapewnioną, a więc nie potrzebuje dzisiaj koniecznie zwycięstwa, a remis prawdopodobnie będzie dla Feye zadowalający. Osobiście odpuściłem sobie ten mecz, gdyż tak naprawdę każdy wynik jest tutaj możliwy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom