>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

hcs w milenium

lukasabat 1

lukasabat

Użytkownik
Może mi ktoś wytłumaczyć łopatologicznie na czym polega hcs w milenium? Jest to chyba Handicap Azjatycki, zgadza się?
Zauważyłem, że tam jest coś takiego jak (H 0-1.5) i przy tym można obstawić 1 albo 2. Z mojej &quot;logiki&quot; wynika, że gdy postawię na 1 (bo tu jest przeważnie wyższy kurs) to oznacza, że obstawiam zwycięstwo którejś drużyny dwoma bramkami, a gdy obstawiam 2 oznacza to, że drużyna może wygrać jedną bramką lub pada remis i zgarniam wygraną. Dobrze to rozumuję? Jeśli nie to poproszę o łopatologiczne wytłumaczenie :grin:

bludek 367

bludek

Użytkownik
Dobrze kombinujesz. Jeśli masz (H 0-1.5) to po prostu dodajesz 1,5 gola gościom do końcowego wyniku. Jeśli dodasz 1.5 to już nie ma szansy na remis, więc tylko możliwość typowania gospodarza lub gościa.

Handicap może być też wyższy lub odwrócony (1.5-0) wtedy dodajesz gole gospodarzom. U innych bukmacherów może to być różni rozpisane, ale zasada zawsze jest taka sama.

Poczytaj: http://forum.bukmacherskie.com/f57/podstawy-bukmacherstwa-40716.html

lukasabat 1

lukasabat

Użytkownik
bludek PW, bo mam 5 postów i nie mogę wkleić linka...
Niestety PW też nie mogę wysłać bo mam 5 postów, rewelka..
Wejdź na wzbmilenium.pl obczaj jakiś mecz i obczaj tego hcs wytłumacz mi łopatologicznie na jakimś meczu co się stanie gdy obstawię 1 a co gdy 2..

bludek 367

bludek

Użytkownik
Anglia 1 : hcs numer data rozpoczecia
nazwa hcs 1 hcs 2
3007 03.01.2012 20:45
Tottenham-West Brom
(H 0-1.5)
Stawiasz 1.
Poprawne wyniki:
2:0
3:0
4:0
5:0
3:1
4:1
5:1
4:2
5:2
5:3
itd.
Tottenham musi wygrać min. 2 bramkami.

Stawiasz 2
Poprawne wyniki
wszystkie remisy
wszystkie wygrane WBA
1:0
2:1
3:2
4:3
5:4
WBA nie może przegrać dwoma bramkami

Możesz mieć też handicap gdzie będziesz dodawał bramki gospodarzom lub handicap 2.5 gdzie trzeba będzie dodać 2.5 gola lub w koszykówce wyższe handicapy punktowe, ale wszystko wg tej samej zasady.

Otrzymane punkty reputacji: +2
V 256

vernix

Użytkownik
Masz w ofercie jutrzejszy mecz Tottenham-West Brom (H 0-1.5), co oznacza, że już na początku meczu West Brom dostaje 1.5 gola do końcowego wyniku.
Dla:
- hcs 1 w tym zdarzeniu jest kurs 1.90
- hcs 2 w tym zdarzeniu jest kurs 1.70
I tak:
- jeśli postawisz hcs 1 to Tottenham w tym meczu musi wygrać różnicą dwóch bramek (a więc wyniki 2:0, 3:1, 4:2, 10:8 itd. dają Ci wygraną)
- jeśli postawisz hcs 2 to West Brom w tym meczu musi zremisować, wygrać lub przegrać najwyżej jedną bramką (a więc wyniki 0:0, 1:1, 2:2, 8:8, 1:0, 2:1, 3:2, 10:9, 0:1, 0:2, 0:17 itd. dają Ci wygraną)
EDIT: widzę, że bludek mnie uprzedził. Będzie dla potomnych ;)

Do góry Bottom