Witam po raz kolejny. Prowadzilem wczesniej temat, który nie do końca pokrywał się z regulaminem działu KzS tak więc, postanowiłem załozyć nowy, a tamten automatycznie po kilkunastu dniach zostanie usunięty ???? Bilans z tamtego tematu był dodatni, dokładnie nie liczony, ale napewno ponad 1000 zł. Grane było stawkami od 50 do 1000 zł. Oczywiscie caly mój profit a lacznie z live ( było tego koło 3-5 tysięcy ) wszystko utopiłem w kasynie ???? To jest poprostu moc...
Tak więc będę w tym temacie grał bardziej "rekreacyjnie" bo na tym będzie teraz polegała moja bukmacherka ???? Jestem młody, mam ledwo co ukonczone 18 lat, więc będę się cieszył nawet z 50 zł tygodniowo ???? zawsze to jakiś wypad z dziewczyną czy coś ???? . W odróznieniu do tamtego tematu, tu będą grane raczej male tasiemki 3-10 spotkan ???? . Oby na .
Tak więc będę w tym temacie grał bardziej "rekreacyjnie" bo na tym będzie teraz polegała moja bukmacherka ???? Jestem młody, mam ledwo co ukonczone 18 lat, więc będę się cieszył nawet z 50 zł tygodniowo ???? zawsze to jakiś wypad z dziewczyną czy coś ???? . W odróznieniu do tamtego tematu, tu będą grane raczej male tasiemki 3-10 spotkan ???? . Oby na .