>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Happy hour w betclicku

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Regulamin

* Organizatorem promocji Happy Hour jest BetClick Limited.
* Promocja jest przeznaczona dla graczy, którzy posiadają konto w BetClic.
* Wzięcie udziału w promocji oznacza akceptację jej regulaminu.
* Promocja obowiązuje w Grach w BetClic od godziny 18:00 do godziny 20:00 29 grudnia.
* Aby wziąć udział w promocji, gracz będzie musiał zagrać za 250 zł w jedną z gier w BetClic, oprócz Ruletki, Blackjacka i Top Trump Football.
* Każdy gracz, który w okresie trwania promocji zagra za 250 zł w gry, otrzyma freebet 50 zł do wykorzystania w zakładach sportowych.
* Freebet 50 zł zostanie dopisany do konta gracza 31 grudnia 2009.
* Aby wypłacić otrzymany bonus, Gracz musi dokonać trzykrotnego obrotu na zakładach posiadających minimalnie trzy możliwości i kurs 1,20. Każdy z zakładów będzie musiał być postawiony na zwycięzcę.
* Bonus 50 zł nie bedzie mógł zostać obrócony w zakładach wielokrotnych chyba, że dokonano pierwszego depozytu.
* W przypadku wykrycia prób wyłudzenia bonusa, BetClic zastrzega sobie prawo do przerwania promocji lub jej odmowy graczowi w każdym momencie.
* BetClic Poker zastrzega sobie prawo do modyfikacji, zmiany lub przerwania promocji, z jakiegokolwiek powodu, bez podawania przyczyny i bez informowania graczy. Każda decyzja BetClic Poker jest wiążąca i ostateczna.
* BetClic posiada licencję na Malcie i zezwolenie na prowadzenie działalności w Wielkiej Brytanii i krajach Unii Europejskiej.

Ja zagralem w Horse and Jockey na wszystkie konie ze przgeraja stracilem 17zl ale za to mam 33zl bonusa wiec chyba sie oplaca wszystko zgodne z regulaminem........ ????

S 8

sweetkokos

Użytkownik
Szczęśliwego Nowego Roku!

Szanowny Kliencie, aby dobrze rozpocząć nowy 2010 rok proponujemy Ci freebet sportowy 50 zł za grę w BetClic Gry.

Wypróbuj nową grę Football Champions
i przeżyj emocje Ligi Mistrzów.

Odbierz freebet 50 zł już teraz!

Pozdrawiam,
Julia

Jak odebrać freebet sportowy?
Zaloguj się do BetClic i przejdź do działu Gier.

Zagraj za 250 zł lub więcej w jakąkolwiek grę* w BetClic Gry do 23:59 (GMT) w niedzielę 3 stycznia 2010.

My dodamy freebet 50 zł do Twojego konta sportowego 6 stycznia 2010.

* Ruletka, BlackJack oraz Top Trump Football Stars są wyłączone z promocji.
Warunki promocji

widnieje na stonie wiec pewnie dla wszyskich.

M 3

mistrzunio

Użytkownik
ja dostałem od betclick 10,15 i 20 euro w kasynie w okresie świątecznym,ogólnie dostaje bonusy tylko w kasynie (w sumie nie najgorzej bo zero ryzyka własnych środków)

Do góry Bottom