>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Hapoel Tel Aviv - Legia Warszawa 15.12.2011, Czwartek godz. 19:00

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Hapoel Tel Aviv - Legia Warszawa​

Tu już sprawa jest jasna PSV wygrało grupę, a Legia zajęła drugie miejsce ale jest to ostatni mecz polskiej drużyny w europejskich pucharach w tym roku, pozostaje czekać na kolejne emocje do wiosny. Legia podejmuje Hapoel w wyjazdowym meczu, na pewno Izrael to trudny teren ale myślę, że można liczyć na naszych i chciałbym by wygrali i przypieczętowali awans do kolejnej fazy.

Zapraszam do dyskusji.

Otrzymane punkty reputacji: +6
borys333 278

borys333

Użytkownik
Legia przed ostatnim spotkaniem nie gra żadnego meczu za to Hapoel Tel Aviv grają jeszcze dzisiaj ( 12/12/11 19:50 Kiryat Shmone - Hapoel Tel Aviv ) 3 dni przed meczem z legią i później znów rozgrywają mecze w lidze z czego legia już ma przerwę zimową i następny mecz grają dopiero w lutym.
Jedna i druga drużyna gra o czapkę gruszek. Chociaż dla mnie faworyt to legia (x2) bo gospodarz ma jeszcze mecze o punkty w lidze a w tabeli LE nie walczą już o nic przynajmniej im się nie opłaca.
Legia pewnie chcialaby przespac zimę z kolejną wygraną. To moje zdanie.

julek 421

julek

Użytkownik
&quot;Jest to dla nas mecz, w którym mamy przede wszystkim szansę na podreperowanie naszego współczynnika, jeżeli chodzi o ranking klubowy. Bardzo nam zależy na tym, żeby przywieźć punkty z Izraela. Z drugiej strony nie ukrywam, że będę chciał w tym meczu dać szansę tym zawodnikom, którzy mniej grali w Lidze Europy, czy też ocenić wkład tych, którzy w ogóle jeszcze nie pojawili się na boisku w europejskich pucharach&quot; - mówi przed spotkaniem z Hapoelem Tel Awiw trener Legii Maciej Skorża.
Taka mała ważna informacja.

S 42

szuwi1

Użytkownik
Jak to jest z kartkami? Czy jesli ktos ma 1 lub 2 po fazie grupowej, to na faze pucharowa sie anuluja? Jesli nie, nie wiem dlaczego Borysiuk sie nie wykartkowal z PSV, jak to zrobili zawodnicy przeciwnika - Strootman i Martens. Widac i na tym polu ustepujemy inteligencja najlepszym;)

C 7

crazy_hardbass

Użytkownik
kartki sie nie anulują, przechodzą dalej. sam jestem zdziwiony czemu nie zlapali kartek.
ja w tym meczu niestety stawiam na Hapoel. kurs w miare, niby grają o pietruszkę ale: przegrali z Legia na wyjezdzie 3:2(beda chcieli sie odegrac), wygrywali z PSV w holandii 3:1 (byl remis 3:3), i grajac o pietruszke wygrali na wyjezdzie z rapidem 3:1.
dodatkowo Legia zagra rezerwami, i skaba w bramce. to musi sie skonczyc wygrana Hapoelu

T 9

tosterkm

Użytkownik
Hapoel - Legia
1 @ 2.10

Daleki jestem od niedoceniania Hapoelu. Zagrali dobre mecze z PSV i Rapidem, w Warszawie też nie polegli jakoś wyraźnie. W swojej lidze ostatnio stracili lidera po minimalnej porażce na wyjeździe z viceliderem, ogolnie prezentują się nieźle.
Legia tymczasem jest przed urlopami po słabym zakończeniu rundy. Mecz z Cracovia nieco podcial skrzydła, ale należy pamoetac, że Legia z pucharów i ligi to inne zespoły. Niestety teraz może być inaczej,, bo zagrają rezerwy. Bez Rado, Ljuboi, Kuciaka, Zewlakowa i kilku innych Legia dużo traci. Dobre wyniki Legii w LE to w dużej mierze zasługa wielkich meczów zawodników ofensywnych, zwłaszcza Rado. Teraz z przodu będzie grać sama młodzież, która jest zdolna, ale jeszcze do liderów trochę jej brakuje. Obrona i bramka też stracą na roszadach trenera. Nie sądzę, żeby rezerwy zagrały na poziomie pierwszej drużyny, a pamiętajmy, że w Wawie zwycięstwo było minimalne.

C 7

crazy_hardbass

Użytkownik
niestety dalej nie wiem jakim skladem Legia pojechala do Izraela. pewne jest jedynie ze nie zagraja: Dusan Kuciak , Ivica Vrdoljak i Marcin Komorowski.
jak juz wczesniej pisalem, 1 wydaje sie byc pewna. przy dobrym kursie warte zaryzykowania

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Wyczytałem, że brat trenera Hapoelu zmarł w ostatni weekend. Wczoraj odbył się pogrzeb. Także drużyna nie może liczyć na trenera w najbliższych dniach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom