>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Handicap

A 0

argo9449

Użytkownik
Nie wiem dokładnie jak to sie pisze ale chodzi mi o handicapa. Nie rozumiem tego typu zakładów z oferty totomix. jest np piłka ręczna Polska-Słowacja H (0-4,5) na 1 kurs 1,85 i na 2 kurs 1,85 i o co chodzi w tego typu zakładach. Prosił bym o jak najdokładniejsze wytłumaczenie.

panczas 117

panczas

Użytkownik
Słowacja dostaje na start 4,5 bramki (wirtualnie oczywiście). W tej sytuacji gdy postawisz 1 czyli na Polskę to Polacy muszą wygrać co najmniej 5 bramkami (Przy wyniku meczu np. 30-25 masz wirtualny wynik 30-29,5 czyli wygrana Polski). Gdy postawisz 2 czyli na Słowację to wygrywasz gdy Polska przegra albo wygra nie wyżej niż czterema bramkami (np. gdy mecz zakończy się wynikiem 30:26 to masz wirtualne 30:30,5).

blum 70

blum

Użytkownik
Czy mógłbym prosić o doprecyzowanie?
Mam zakład (NBA):
Toronto +9, 1.87 - Indiana -9, 1.95 .
Jeżeli postawię na Indianę, to abym wygrał, ona musi wygrać więcej niż 9 punktami, tak?

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Czy mógłbym prosić o doprecyzowanie?

Mam zakład (NBA):

Toronto +9, 1.87 - Indiana -9, 1.95 .

Jeżeli postawię na Indianę, to abym wygrał, ona musi wygrać więcej niż 9 punktami, tak?
Zależy od buka bo mozna grac na 2 sposoby.

1.

Masz zaklad toronto + 9 i na niego stawiasz (w niektorych bukach tak jest) to oznacza ze przykladowo wynik bedzie 90-95 to wygrales bo 90+9&gt;95

2.
Masz zaklada na toronto +9 ale stawiasz na Indiane(niektore buki pisza wlasnie -9 na indiane badz toronto +9 a stawiasz na 2-Indiane)
No i wtedy masz 90-95 a stawiasz na 2-Indiane czyli przegrales bo 90+9&gt;95

blum 70

blum

Użytkownik
Uojej, trochę zagmatwałeś... Nic nie kumam z Twego wpisu sorry ;)
Taki zakład jest na bwinie - jak więc go rozumieć?
Jeśli stawiam na Indianę, to tak jakby ona do końcowego wyniku miała -9 pkt?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
No rzeczywiście trochę zaszalał ;)
Jeśli stawiasz na Toronto +9 to do końcowego wyników dopisujesz im 9 punktów.
Jeśli na Indianę -9 to odejmujesz tą ilość od ich wyniku.
Prościej mówiąc, Toronto może wygrać, zremisować albo przegrać 8 punktami.
Gdy różnica wyniesie 9 punktów - otrzymasz zwrot stawki niezależnie od obstawianej drużyny.
Jeśli stawiasz na Indianę - muszą wygrać 10 punktami.

Wszystkie tekie informacje są jednak na forum.
Trzeba tylko ich odpowiednio Szukać

Otrzymane punkty reputacji: +1
blum 70

blum

Użytkownik
Kolejne pytanie, bo czegoś nie kumam.
Dziś na bwinie można postawić na jednym kuponie, zarówno zwycięstwo San Antonio jak i Handicap -5 dla nich jednocześnie.
Czy to nie jest dziwne? Skoro się stawia handicap, to jest oczywiste, że się stawia na zwycięstwo? Buk przecież na tym traci ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Jeśli rzeczywiście można to jest to błąd bukmachera.
Jak słusznie zauważyłeś tracą na tym a więc bardzo mało prawdopodobne, że to &quot;przejdzie&quot;.

blum 70

blum

Użytkownik
No tak, nie daje łączyć gdy się chce zatwierdzić.
edit:
//kukla: No to wszystko się wyjaśniło ;)
W przyszłości sprawdź trochę dokładniej ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Handicapy azjatyckie obciążone są mniejszą marżą niż Europejskiej.
Tak - bardziej się &quot;opłaca&quot; ;)

bejo 0

bejo

Użytkownik
Witam, nie bardzo rozumie o co chodzi właśnie z tymi HA, mógłby mi ktoś pokazać na przykładzie które to są te zakłady, jak sie one nazywają np. na tej stronie.... niestety nie mogę wklejać linków.. mam konto na sportigbet, jeśli ktoś mógłby tam zajrzeć i np. na przykładzie meczu chelsea liverpool powiedzieć jak nazywają się te zakłady HA.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Sportingbet nie oferuje AH/Handicapów Azjatyckich/Azjanów. Ja przynajmniej nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek mieli je w ofercie.
chcesz grać takie zakłądy? Zmień bukmachera ????

Do góry Bottom