>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Handicap

Status
Zamknięty.
P 0

patrol02

Użytkownik
Witam. Nie mogę nigdzie znaleźć sensownej odpowiedzi na moje pytanie... albowiem w sts postawiłem zakład tj. drużyna -1 : drużyna , obstawiłem wygraną drużynę nr.2 , wynik zakończył się wygraną 1 drużyny (czyli tej z -1) czy w takim razie wygrałem czy nie?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Tak trudno się domyśleć, że musisz odjąć jedną bramkę od końcowego wyniku?
Jeśli (-1) było przy pierwszej drużynie odejmujesz im jednego gola. Jeśli przy drugiej odejmujesz gola gościom.

Z tego co napisałeś gospodarze (-1) - goście. Jeśli gospodarze wygrali 2 lub większą ilością bramek poprawnym typem jest &quot;1&quot;. Jeśli gospodarze wygrali jedną bramką poprawnym typem jest &quot;X&quot;. W wypadku remisu lub zwycięstwa gości poprawnym typem jest &quot;2&quot;.

Było na forum tysiąc razy i za każdym razem sensownie wytłumaczone. Nie wiem jak można tego nie znaleźć. Nie wiem też jak można grać zakłady, których się nie rozumie. Lepiej kupić zdrapkę...

P 0

patrol02

Użytkownik
Tak trudno się domyśleć, że musisz odjąć jedną bramkę od końcowego wyniku?
Jeśli (-1) było przy pierwszej drużynie odejmujesz im jednego gola. Jeśli przy drugiej odejmujesz gola gościom.
Z tego co napisałeś gospodarze (-1) - goście. Jeśli gospodarze wygrali 2 lub większą ilością bramek poprawnym typem jest &quot;1&quot;. Jeśli gospodarze wygrali jedną bramką poprawnym typem jest &quot;X&quot;. W wypadku remisu lub zwycięstwa gości poprawnym typem jest &quot;2&quot;.
Było na forum tysiąc razy i za każdym razem sensownie wytłumaczone. Nie wiem jak można tego nie znaleźć. Nie wiem też jak można grać zakłady, których się nie rozumie. Lepiej kupić zdrapkę...
ale gospodarz wygrali 1 gramka a ja dalem własnie im na -1 wynik był 1:0 ...w sts&#39;e nie bylo do wyboru handicapa x

bludek 367

bludek

Użytkownik
W STSie zazwyczaj są handicapy plusowe. Gdzie słabszej drużynie DODAJESZ jedną bramkę. Patrzę właśnie w jutrzejszą ofertę i są właśnie tylko takie handicapy. I jest tam opcja remisu.

JEŚLI było tak jak piszesz. Handicap: gospodarze (-1) - goście, bez opcji X, to będziesz miał zwrot stawki lub w wypadku AKO mecz będzie rozliczony po kursie 1 (tak jakby go nie było na kuponie).

Rzadko gram w stsie, ale nie widziałem tam takich handicapów, więc mam sporo wątpliwości. Jednak jeśli jest tak jak piszesz to powinnien być właśnie zwrot.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
bludek udzielił już pełnej odpowiedzi.
Ja też nigdy nie widziałem takich handicapów a STSie.

patrol02
następnym razem nie spamuj i używaj opcji Szukaj
Tematy takie jak Twój pojawiają się tu non stop - szczególnie w tym dziale.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom