>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

handicap

kaszubek92 0

kaszubek92

Użytkownik
Witam, z racji dzisiejszego arcyciekawego i prawdopodobnie jednostronnego spotkania w Lidze Mistrzów naszego mistrza pomyślałem o sprawdzeniu (głównie z ciekawości) kursów.
Ustalenie dokładnego wyniku to loteria, ale z handicapem jest o wiele przyjemniej.
Na stronie fortuny znalazłem ciekawe kursy efortuna.pl/pl/strona_glowna/pilka-nozna/2016-09-27-sporting-l----legia-w--11737736
zdjęcie: bankfotek.pl/image/2024910.jpeg
Troszkę zadziwiają mnie te kursy między handicap &quot;0:1&quot;, a &quot;0:2&quot; postawione na &quot;0&quot; (czyli wygraną Sportingu?)- jakim cudem &quot;0:1&quot; jest większy niż &quot;0:2&quot;...

A żeby sprecyzować pytanie.
Czy korzystając z opcji &quot;handicap 0:2&quot; i wybierając typ &quot;0&quot; z kursem 3,85 obstawiam, że Sporting wygra z Legią różnicą 3 bramek (dwie bramki Legii &quot;dajemy&quot; na start)?
Wyniki typu Sporting 3:0 Legia ; Sporting 5:0 Legia ; Sporting 4:1 Legia itd. będą oznaczały wygranie postawionego zakładu?
Z góry dziękuję za odpowiedz.
Pozdrawiam!

grzybu 193

grzybu

Użytkownik
Jeśli skorzystasz z opcji handicap 0-2 i dasz 0, to Sporting musi wygrać DOKŁADNIE dwoma golami.

Otrzymane punkty reputacji: +9
R 35

rustin

Użytkownik
Proszę niech mi ktoś wytłumaczy na poniższym przykładzie.

Jezeli wybieram handicap 0:1 to co na screenie dla New York to już na początek New York ma jeden punkt?
Jezeli wybieram x to co?

Jezeli bym wybrał Portland to wtedy oni zaczynają z jednym punktem?

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Proszę niech mi ktoś wytłumaczy na poniższym przykładzie.

Jezeli wybieram handicap 0:1 to co na screenie dla New York to już na początek New York ma jeden punkt?
Jezeli wybieram x to co?

Jezeli bym wybrał Portland to wtedy oni zaczynają z jednym punktem?
Handicap 0:eek:ne:
Stawiając na New York - New York musi wygrać różnicą przynajmniej 2 bramek
Stawiając X - New York musi wygrać dokładnie 1 bramką
Stawiając na Portland - Portland musi wygrać albo zremisować

To jest tak, jakbyś do wyniku dodał 0-1
Np mecz się zakończył 2-1, dodajesz 0-1 i wychodzi 2-2, więc wygrywa X.

Mam nadzieję, że w miarę jasno wytłumaczyłem

R 35

rustin

Użytkownik
Czyli bramka dodawana jest zespołowi temu po której stronie punkt jest zapisany, gdyby był handicap 1:0 to i obstawil bym na New York to wystarczył by remis żeby wygrać?

U 0

unlucky

Użytkownik
To i ja jeszcze ostatnie pytanko tutaj zadam, tak dla 100% pewności.
Jest mecz : Celtic - Barcelona i Handicap 2:0 i jak dam typ 2 to oznacza to, że Barcelona musi wygrać przynajmniej 3 bramkami? Czyli musi być albo 0;3 albo 1;4 dla Barcelony ? zgadza się ? ????

jozzy22 726,6K

jozzy22

Użytkownik
To i ja jeszcze ostatnie pytanko tutaj zadam, tak dla 100% pewności.
Jest mecz : Celtic - Barcelona i Handicap 2:0 i jak dam typ 2 to oznacza to, że Barcelona musi wygrać przynajmniej 3 bramkami? Czyli musi być albo 0;3 albo 1;4 dla Barcelony ? zgadza się ? ????
zgadza się

U 0

unlucky

Użytkownik
A jeśli barcelona tutaj wygra 2:3 to tez wygralem?? bo tutaj w handicapie chodzi o to, ze celtic ma na start 2 gole, wiec barca musi po prostu wygrac mecz np 2:3 , 3:5 itp czy musi byc o 3 gole więcej? (czyli tak jak pisalem wyzej 0:3, 1:4) ??

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
W poprzednim poście napisałeś że Barcelona musi wygrać przynajmniej trzema bramkami , i to jest prawda i tego się trzymaj.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Na 100% Barcelona musi wygrać trzema bramkami a przy 2:3 wygrywa tylko jedną a więc wniosek jest prosty.Wygrać trzema bramkami to nie to samo co strzelić trzy bramki.

U 0

unlucky

Użytkownik
okej, bo ja myslalem ze jak jest handicap np 2:0 to ze 2 gole ida na start dla celticu i ze barca (jesli na nia postawie)to po prostu musi strzelic min 3 gole (a w meczu celtic 0) aby kupon wygrać. Bo jak wyzej pisałem to wszystko to mialem na mysli ze w meczu celtic nic nie strzeli .

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Jeśli Celtic nie strzeli to mecz kończy się wynikiem 0:3 i kupon jest wygrany.Nie możesz pisać że padł wynik 2:3 jeśli było 0:3 i Barcelona wygrała trzema bramkami.

Do góry Bottom