>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

handicap

swiro 0

swiro

Użytkownik
mam mały problem... otóz co to za roznica na kogo postawie jak np.:

Handicap

12/12/07

Koszykówka-Euroliga-Sezon Zasadniczy
Stop Wydarzenie Kursy

18:15 CSKA Moskwa - Prokom Trefl Sopot
Łącznie z Dogrywką Prokom Trefl Sopot 22.5 1.85
CSKA MOSKWA -22.5 1.95

na prokom +22,5pkt jest kurs 1,85 czyli dodaje im sie tam na koniec 22,5 pkt a na cska jest kurs 1,95 a odejmuje im sie -22,5 wiecwychodzi na to samo:| moz mi to ktos wytłumaczyc?

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
mam mały problem... otóz co to za roznica na kogo postawie jak np.:
Handicap

12/12/07
Koszykówka-Euroliga-Sezon Zasadniczy
Stop Wydarzenie Kursy

18:15 CSKA Moskwa - Prokom Trefl Sopot
Łącznie z Dogrywką Prokom Trefl Sopot 22.5 1.85
CSKA MOSKWA -22.5 1.95
na prokom +22,5pkt jest kurs 1,85 czyli dodaje im sie tam na koniec 22,5 pkt a na cska jest kurs 1,95 a odejmuje im sie -22,5 wiecwychodzi na to samo:| moz mi to ktos wytłumaczyc?
Ech.... jak postawisz ma Prokom +22,5 pkt, a CSKA wygra np. tylko 15 pkt, to masz zwycieski zaklad, bo do wyniku Prokomu na koniec dodasz te 22,5 pkt. wiec bedzie mial wiecej. Czego tu nie rozumiesz?

sopel 0

sopel

Użytkownik
troche cie nie rozumiem ale postaram sie to wytlumaczyc:
handicap mówi nam o przewadze punktowej(koszykówka) z jaką
wychodzą drużyny do meczu.inaczej mówiąc różnica zdobytych punktów między drużynami musi być większa lub mniejsza w zależności od zakładu.
jak postawiłeś w tym meczu na prokom to każdy inny rezultat niż zwycięstwo CSKA 23-ema punktami(lub wyżej) będzie dla ciebie zwycięski.
jeśli postawiłeś na CSKA to żeby zakład był dla ciebie zwycięski,ruscy muszą wygrać conajmniej różnicą 23 punktów.każde inne rozstrzygnięcie jest w tym przypadku porażką.
proste jak budowa cepa :jezora:
pozdrawiam i życze powodzenia w grze ;-)

swiro 0

swiro

Użytkownik
ehh nie zrozumieliscie mnie chyba... ja wiem co to handicap ale co to za różnica czy od punktów które zdobył cska sie odejmnie 22.5 czy prokomowi sie doda 22.5 wychodz na to samo ze musza wygrac 23-ema punktami zeby siadl kupon a jednak kurs jest o 0,1 inny

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
ehh nie zrozumieliscie mnie chyba... ja wiem co to handicap ale co to za różnica czy od punktów które zdobył cska sie odejmnie 22.5 czy prokomowi sie doda 22.5 wychodz na to samo ze musza wygrac 23-ema punktami zeby siadl kupon a jednak kurs jest o 0,1 inny
No chyba jednak jest roznica! Skoro jestes pewny, ze CSKA wygra jakimis powiedzmy 30 punktami, to wiadomo ze zagrasz na CSKA -22,5 pkt i to po wyzszym kursie. Nadal nie rozumiem, czego nie rozumiesz ????
Pozdro

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
CSKA Moskwa - Prokom (-22,5 / +22,5)

Jeżeli padnie wynik 100:70 to jeżeli wybrałeś typ na&quot;1&quot; to postawiłeś, że CSKA Moskwa będzie miała o tyle punktów mniej, ale i tak wchodzi bo wygrali 30 punktami. Jak postawisz &quot;2&quot; to znaczy, że Prokom wygra dodając mu 22,5 punkta. Wynik pada 100:70 i ten typ nie wchodzi bo Prokom ma 92,5. Proste? I nie mów, że nie rozumiesz bo łatwiej tego sie nie wyjaśni.

sopel 0

sopel

Użytkownik
po to daja takie wysokie handicapy żeby móc obstawiać na drużyne,teoretycznie nie mającą większych szans na normalne wygranie meczu.wg. danego buka szanse są wtedy wyrównane
i możesz typować tak jak dawniej np. mecz Agassi - Sampras.

swiro 0

swiro

Użytkownik
skapowałem, heh czasem sie sam człoweik zastanwia czemu pewnych rzeczy nie rozumie a są tak proste do zrozumienia...

K 1,2K

kukla

Forum VIP
A jak mam coś takiego:
Drużyna A - Drużyna B hc 2.
To co to oznacza?
To zależy. Sa tylko 2 możliwości wyboru?
Jeśli tak to jest to dwu drogowy handicap +2 dla drugiego zespołu.
Drużyna A musi wygrać 3 bramkami
Drużyna B moze wygrać, zremisować bądź przegrać jedną bramką.\W przypadku zwycięstwa zespołu A dwiema bramkami - masz zwrot.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Do końcowego wyniku dodajesz handicap (zero dla gospodarzy, piętnaście punktów dla gości). Typ 2, czyli po dodaniu handicapu goście muszą w sumie mieć więcej punktów niż gospodarze. Innymi słowy muszą po prostu przegrać mniej niż 15 punktami*.

*
- jeśli jest to handicap z trzema opcjami wyboru (1X2 [z remisem przy wygranej równo 15 punktami]) to porażka gości 15 punktami oznacza przegraną.
- jeśli jest to handicap z dwoma opcjami wyboru (12), to porażka gości 15 punkatmi oznacza zwrot stawki (w AKO rozliczenie typu po kursie 1.0).

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Ja mam pytanie? Jeśli będzie remis to hcs też się pokrywa czy dopiero po dogrywce???
Rozumiem, że cały czas mowa o koszykówce?
Rozliczenie zależy od bukmachera. Niektóre buki taki zakład rozliczą przed a niektóre po dogrywce (np.bet365)

cock 756

cock

Użytkownik
Pytanie z innej beczki:
Czy ktoś z Was orientuje się, czy u naszych ziemniaczków, po rozmowie pani z okienka z centralą (Fortuna, STS) dostępny jest tzw. alternatywny handicap (odjęcie punktów wskazanemu pierwotnie underdogowi)? Np. w tenisie lub MLB...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Pytanie z innej beczki:
Czy ktoś z Was orientuje się, czy u naszych ziemniaczków, po rozmowie pani z okienka z centralą (Fortuna, STS) dostępny jest tzw. alternatywny handicap (odjęcie punktów wskazanemu pierwotnie underdogowi)? Np. w tenisie lub MLB...
Skoro w internecie mają tylko dwie lub trzy firmy bukmacherskie to wystawiam kurs @1.0001 że nie znajdziesz u naziemnych alternatywnych handicapów.
Przecież ziemniaki mają ofertę tak biedną w porównaniu do internetowych, że nie ma co marzyć o takim czymś...

cock 756

cock

Użytkownik
Racja Vader. ????

O czym ja marzę. ???? Tyle, że chodziło mi o konsultację z centralą, bo gdy idzie im przyjąć na kurs 2,20 1000zł to zamiast drukować - ta dzwoni. Stąd cicha spekulacja...

&quot;Panie Mieciu hazardzisty powariowały, chcą 1,5 gola drużynie odjąć w meczu, a bez odejmowania jest 3,20...&quot; Pan Miecio rzekł &quot;niech gra za 3,20, ale jak mecz ustawiony... Hmm... Przyjmij Jola 100zł, nie możemy se pozwolić na takie fryzjerowanie.&quot;

Głupie pytanie szefie. ;)

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
W Milenium w meczach do dwóch wygranych setów w tenisie (czyli w praktycznie każdym turnieju - wyjątkiem są jedynie turnieje wielkoszlemowe u panów oraz Puchar Davisa, gdzie gra się do trzech wygranych setów) jest opcja dokładnego wyniku, a także opcja: wygra seta. Oczywiście nie we wszystkich takich spotkania, ale w meczach turniejów głównych ATP Tour czy WTA Tour jest chyba dosyć często. Zatem 2-0 dla nie-faworyta oraz &#39;faworyt wygra seta&#39; można potraktować jako dwa przeciwstawne typy alternatywnego handicapu.

Do góry Bottom