>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Handicap po raz kolejny

Status
Zamknięty.
S 0

shadow_tsh

Użytkownik
Witam, jestem nowy więc proszę o wyrozumiałość.
Wiem, że temat HC był wałkowany już wiele razy ale jakoś nie znalazłem dla siebie klarownego łopatologicznego opisu.
Chodzi mi o takie rodzaje HC na Pinnacle:
-0.5 and -1
-1
-1 and -1.5
-1.5
-1.5 and -2
W czym rzecz:
Grają drużyny A i B. Chcę postawić na A i liczę, że wygra dość wysoko.
Czy -1 oznacza, że drużyna A ma wygrać minimum dwoma bramkami ? np. 2:0, 3:0, 4:0, 3:1, 4:1 etc ?
Czy liczby nie całkowite np. -1,5 mówi o tym, że drużyna A ma wygrać dokładnie dwoma bramkami ? Np. 2:0, 3:1, 4:2 etc ?
Co zatem oznaczają te zakłady -1.5 and -2 ?

U 0

usiu18

Użytkownik
Jeśli postawisz handicap na druzyne A -1 ,drużyna A wygra tylko 1 bramka tzn. że otrzymasz zwrot stawki. Natomiast jeśli wygra 2 bramkami Twój typ jest zwycięski.
Handicapy połówkowe np. -1.5 oznacza że drużyna A musi wygrać minimum 2 bramkami. Handicap -1.5 and -2 inaczej -1.75 oznacza że jeśli drużyna A wygra 2 bramkami połowa Twojej stawki jest wygrana a połowa zwracana, więc aby cały Twoj typ był zwycieski drużyna A musi wygrać minimum 3 bramkami! Jeśli czegoś jeszcze nie kapujesz to pisz na priva, bo szkoda zakładać taki temat, który napewno był wałkowany wiele razy

S 0

shadow_tsh

Użytkownik
Muszę dobrnąć do 10 postów by wysłać PM ????
Czyli jeśli zagram na drużynę A -1.5 i wygra ona 3 czy 4 bramkami to zakład jest wygrany tak ?
Nie musi wygrać dokładnie dwoma ? Bo gdzieś coś takiego mi się rzuciło w oczy
Stąd zatem różnice w stawkach pomiędzy -1 i -1.5, w pierwszym przypadku 1:0 zwraca mi stawkę a w drugim już nie ????

kiman 19

kiman

Użytkownik
Jeśli zgrasz na drużynę A -1,5, wygrywasz zakład jeśli wygra ona róznicą conajmniej dwóch bramek.
Przy handicapie -1 i -1,5, jeśli twoja drużyna wygra 1:0 pół stawki jest zwracane, a pół stawki przegrywa, jeśli zas twój zespół wygra conajmniej dwoma bramkami to cały twój zakład wygrywa.

S 0

shadow_tsh

Użytkownik
Shadow jak nie masz pojęcia o handicapach azjatyckich to zostaw je w spokoju i zajmij się czymś innym.
Pytał Cię ktoś o zdanie ? Nie masz nic konstruktywnego do wniesienia w temat to milcz. Każdy kiedyś zaczyna i nie każdy z góry wie co to handicap.

Jeśli zgrasz na drużynę A -1,5, wygrywasz zakład jeśli wygra ona róznicą conajmniej dwóch bramek.
Przy handicapie -1 i -1,5, jeśli twoja drużyna wygra 1:0 pół stawki jest zwracane, a pół stawki przegrywa, jeśli zas twój zespół wygra conajmniej dwoma bramkami to cały twój zakład wygrywa.
I już wszystko jasne. Dzięki wielkie ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom