>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

handicap na gemy w tenisie, jaki buk?

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
Pinnacle, SportingBet, Bet365 między innymi. Ten pierwszy zdecydowanie najlepszy.
Pinnacle raczej nie jestem zainteresowany, Na sportingbet nei widze zadnych handi w tenisie, na bet365 gadalem z supportem to najblizsze jakie beda to US open a w Cinnicati nie ma. Czekam na dalsze odowiedzi co do mego posta

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Jeśli Pinna Cię nie interesuje, to ja nie wiem czego oczekujesz - najwyzsze kursy i najprzyjazniejsze linie. whatever.

.kb 31

.kb

Użytkownik
gamebookers posiada handicapy gemowe na wiekszosc turniejow atp.
bet365 pod tym wzgledem odpada bo dopuszczaja remis w hc :p

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
w DOXXbet jest opcja +/- gemy w meczu. To nie to samo oczywiście, ale w wielu przypadkach pokrywa się to z handi gemowym na zawodnika.

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
dzięki Prasa za pomoc, napewno jest to ciekawa opcja gry ale interesuje mnie własnie cos takie co występuje na gamebookers. Oprócz GB i pinnacle nigdzie indziej nie spotkałem się z HC na gemy. Czekam może ktoś wie więcej odemnie

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
dzięki Prasa za pomoc, napewno jest to ciekawa opcja gry ale interesuje mnie własnie cos takie co występuje na gamebookers. Oprócz GB i pinnacle nigdzie indziej nie spotkałem się z HC na gemy. Czekam może ktoś wie więcej odemnie
jeszcze fonbet ;] wbrew pozorom całkiem ciekawy i wypłacalny buk z dobrą ofertą ;)
czasami nieco inaczej (gorzej/lepiej zależy na kogo stawiamy) ustawiona linia niz u konkurencji ;) kursy często też najwyższe (buk mało popularny i wolniej lecą w dół), np dzisiaj złapałem torshavn - brondby (-1,5) - 2 po kursie 1,95 podczas gdy w innych bukach max 1.64 a zdarzylo sie nawet 1,5 ;)

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
nie wiem czemu, rejestrowałem się na fonbecie a nie mogę sie zalogowac ;/
wyskakuje błąd
please select at least one event

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
jak sie logujesz musisz zaznaczyc z boku po lewej jakas dyscypline ;) i dopiero wtedy klikasz na &#39;wejście&#39; ;]

Do góry Bottom