>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Handicap (może dobry system) - Pytanie do ekspertów.

ja 0

ja

Użytkownik
Odpowiedzcie czy to ma sens i czy tak można (to nie jest obrót bonusem tylko normalna gra).

Symulacja
EXPEKT

Kupon 1.
Fulham – Manchester City (handicap) 1(-1,0) kurs: 5,70
Gram za 30zł, jeżeli Fulham wygra więcej niż jednym golem mam 171zł. Jeżeli wygra jednym zwracają mi kasę.

Kupon 2.
Fulham – Manchester City (handicap) 2(+1,0) kurs: 1,50
Gram za 100zł, jeżeli Manchester zremisuje lub wygra mam 150 zł. Jeżeli przegra jednym golem zwracają mi kasę.

Czyli zawsze wygrywam, tylko w wypadku gdy Fulham wygra jedną bramką dostaję zwrot kasy z kuponu 1 i 2. Według teorii handicap’u nigdy nie tracę kasy. Jeżeli nie mam racji poprawcie mnie. Czy bukmacherzy (w szczególności Expekt) zezwalają na takie zakłady przeciwstawne?

komarr 4

komarr

Forum VIP
ty chyba uwazasz ze te handicapy to 1,0 a jest to 1.0 . Myslisz ze te &quot;0&quot; to zwrot jak wygraja tylko 1 bramka a to niestety tak nie jest. To jest poprostu handicap 1 gola a w expie piszą to 1.0 . Przecinek a kropka to roznica ty chyba uwazasz ze te handicapy to 1,0 a jest to 1.0 . Myslisz ze te &quot;0&quot; to zwrot jak wygraja tylko 1 bramka a to niestety tak nie jest. To jest poprostu handicap 1 gola a w expie piszą to 1.0 . Przecinek a kropka to roznica [;

ja 0

ja

Użytkownik
Sorry.
Wszystko się wyjaśniło. Swoje przypuszczenia snułem na podstawie pewnego poradnika gdzie w opisie handicap&#39;u nie było remisowych (hcp X). Racja jeżeli Fulham wygra jednym golem kasa idzie się .... od takich wypadków jest ten (hcp X).

Temat raczej zamknięty.

Do góry Bottom