G 17 grigorij. Użytkownik Styczeń 27, 2017 #1 Hej, jak uwazacie czy jest sens grac w progresji druzyny typu real, barca,psg,juve,legia w kazdym meczy handi -1,-2,-3 ??
Hej, jak uwazacie czy jest sens grac w progresji druzyny typu real, barca,psg,juve,legia w kazdym meczy handi -1,-2,-3 ??
8,1K crossmen Użytkownik Styczeń 27, 2017 #2 Przejrzyj statystyki i będziesz wiedział Osobiście nie gustuje w handi,ale overki albo BTTS na te drużyny jak najbardziej ok
Przejrzyj statystyki i będziesz wiedział Osobiście nie gustuje w handi,ale overki albo BTTS na te drużyny jak najbardziej ok
60 rozmar Użytkownik Styczeń 28, 2017 #3 Cześć. Ja kiedyś się bawiłem w coś takiego tylko dawałem po 2 zdarzenia na kuponie. Przeanalizuj czy np. takie zespoły jak barca, real, psg opłaca się grać. Często handi -1 daje kurs w granicach 1,65 na tych zespołach.
Cześć. Ja kiedyś się bawiłem w coś takiego tylko dawałem po 2 zdarzenia na kuponie. Przeanalizuj czy np. takie zespoły jak barca, real, psg opłaca się grać. Często handi -1 daje kurs w granicach 1,65 na tych zespołach.