>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Handicap 1,5

tomcias10 0

tomcias10

Użytkownik
O co chodzi w tym handicapie?
np. dajmy mam mecz:
Manchester Utd - Wolverhampton H (0-1,5)
Stawiam np na Manchester. I jaki musi paść wynik abym wygrał?

kamilk_stk 2

kamilk_stk

Użytkownik
Podepne się pod temat,
6447 AS Roma-Juventus H (1,5-0)
1.20 3.60
a handicap 3drogowy
6448 AS Roma-Juventus H (1-0)
1.60 3.55 3.60
jest tutaj jakas różnica ? w przypadku postawienia na Juve?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
W pierwszym przy wyniku 0:1 masz wygrany zakład. Wynik meczu 1,5-1. Jakby było 0:2 to masz wynik meczu 1,5:2.
W drugim podobnie jak wyżej. Juve wygra 0:1. Wynik meczu będzie 1:1, remis, zakład przegrany o ile to handi europejskie. Będzie 1:1 to wynik meczu po handi będzie 2:1.

mnetzimny 10

mnetzimny

Użytkownik
Witam
A np. jak jest handi -6.0 w piłce ręcznej dla drużyny A, i wynik jest powiedzmy A19 do B13 , to jak jest liczone , bo różnica bramek jest 6 dla drużyny A.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Witam
A np. jak jest handi -6.0 w piłce ręcznej dla drużyny A, i wynik jest powiedzmy A19 do B13 , to jak jest liczone , bo różnica bramek jest 6 dla drużyny A.
Przegrany, różnica musi wynosić co najmniej 7 w takim przypadku.
6.0 wskazuje na handi azjatyckie (choć bukmacherzy różnie to zapisują). Wszystko zależy od ilości opcji do obstawienia. Jeśli było 1X2 oznacza to, że poprawnym typem był X (remis po doliczeniu handi. Jeśli było 12 to będzie zwrot.

mnetzimny 10

mnetzimny

Użytkownik
6.0 wskazuje na handi azjatyckie (choć bukmacherzy różnie to zapisują). Wszystko zależy od ilości opcji do obstawienia. Jeśli było 1X2 oznacza to, że poprawnym typem był X (remis po doliczeniu handi. Jeśli było 12 to będzie zwrot.
Akurat był to handi 3 drogowy i 6.0 , i poprawnym typem był X przy -6.0 .
Wszystko już wiem , dzięki

T 9

theart

Użytkownik
Mogę zapytać jak odczytywać handicapy typu -1.5, -2.5 itp, gdyż u buków nie widzę 0:1 czy 0:1/2. Co się stanie jeśli obstawię na obie drużyny, jedna -1.5 a druga +1.5.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Mogę zapytać jak odczytywać handicapy typu -1.5, -2.5 itp, gdyż u buków nie widzę 0:1 czy 0:1/2. Co się stanie jeśli obstawię na obie drużyny, jedna -1.5 a druga +1.5.
No nic. Widze , że dalej nie czaisz.

handicap 0:1/2 to bodajże stary zapis handicapów bo z takim się nie spotkałem , ale mniejsza z tym.

handicap 1.5 gola
masz mecz Polska (-1,5gola) - Czechy (+1.5gola)
przed rozpoczęciem meczu Czesi teoretycznie prowadzą , bo już przed meczem handicap im dopisał 1.5 gola. Stawiając na Polskę musisz liczyć że wygrają conajmniej 2 golami przykładowo 3:1 (pod dopisaniu handicapu będzie 3:2,5) czyli jakbyś stawiał na Polskę byś wygrał. Odwrotnie jest , jakbyś stawiał na Czechy wynik 1:1 w meczu i dopisanie handicapu Czechom dałoby wynik 1:2,5 czyli Czesi mimo że remis w meczu to po dopisaniu handi by wygrali. Nie wiem jak to jaśniej wytłumaczyć :|

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Niemcy Dania -1.5
czyli Dania przed meczem prowadzi 0:1,5 tak?
Będzie remis to wygrywa Dania (miała 1,5 bramki)
Będzie 1:0 to wygrywa Dania
Będzie 2:0 to wygrywają Niemcy
Tak?
Tak, zgadza się.
Po prostu liczysz sobie wirtualny wynik, odejmując albo dodając komuś 1,5 gola, punktu, itd.

Co się stanie (kiedy kupon przegra) jeśli obstawie
Kupon 1
Niemcy - Dania H -1.5 1
Kupon 2
Niemcy - Dania H +1.5 2
Kupon 1 przegra gdy Dania przegra tylko jednym golem, zremisuje bądź wygra.
Kupon 2 przegra gdy Dania przegra więcej niż jednym golem.
P.S. Najłatwiej jest liczyć sobie kiedy kupon wygra... ????

Do góry Bottom