>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Handicap 0,5-0

M 0

melos

Użytkownik
Witam. Mam pytanie. Postawiłem mecz NBA San Antonio Spurs vs Toronto Raptors H (0,5-0) i to jest chyba handicap jesli sie nie mylę i o co chodzi w tym handicapie bo za bardzo nie łapie ???? A i dałem typ 2 ,czyli toronto i to chodzi o to że toronto musi wygrać więcej niż 1 pkt ? Czy o co ? ????

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Po pierwsze nie stawia się czegoś, czego się nie rozumie. Po drugie, w przypadku stawiania na Toronto jest to zwyczajny zakład na zwycięstwo w regulaminowym czasie.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Witam. Mam pytanie. Postawiłem mecz NBA San Antonio Spurs vs Toronto Raptors H (0,5-0) i to jest chyba handicap jesli sie nie mylę i o co chodzi w tym handicapie bo za bardzo nie łapie
Po pierwsze nie stawia się czegoś, czego się nie rozumie.
Cytat roku ???? ???? ???? Ale ja dodam, że chyba po kilku głębszych albo wtedy kiedy chce się zrobić z bukmacherki lotto. Wtedy dlaczego nie ?
Aż się łezka w oku zakręciła. Też na początku grałem coś czego nie rozumiałem ???? Pewno jak to przeczyta jeden z moich wiernych &quot;zwolenników&quot; za chwilę dopisze - i tak ci Adamo zostało po dziś dzień :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Wtedy z pomocą może przyjść takie narzędzie jak losowy generator wyników z zakresu 01-15 meczów, gdzie gracz ma do dyspozycji wybór spośród opcji 2-way i 3-way ale także opcje z podpórkami 1x;x2;12
1 X 2 SPORTS BETTING GENERATOR
http://www.africanlottery.net/tools/1x2-betting-generator/
Ciekawe czy ktoś stąd używał i jak wyniki. Ja sobie oczywiście tylko żartowałem bo bukmacherka to nie gra losowa tylko strategiczna ???? Nigdy nic w lotto nie zagrałem. Przegrałem kiedyś 200zł w kasynie i to była moja jedyna przygoda w życiu z taką formą. No i za młodego w bingo jak otworzyli pierwsze w moim mieście ????
Właśnie to jest najfajniejsze w bukmacherce, że sprawdzamy za każdym razem swoje umiejętności analitycznego myślenia. Samo zdarzenie to już tylko sprawdzian i po samym już przebiegu, nawet pomijając wynik możemy wiedzieć czy dobrze się myślało. W lotto to nic nie sprawdzamy, no może czy mamy szczęście, ale to nie moja bajka dostawać kasę za free ????

Do góry Bottom