>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Handi i ich odchylenia

O 98

ozon1

Użytkownik
Przedstawie tu tylko teorie, jezeli ktos ma taka strone z takimi stastystykami byloby to glownym zalozeniem selekcji. Chodzi o wyszukiwanie druzyn , ktore nie pokryly handi w jak najduzszych seriach i granie ich . Poniewaz buki chca wyrownania handi moze to byc bardzo dobra strategia.Gralbym w ten sposob pilke , ale rownie dobrze moze byc NBA , tylko trzeba poprostu zobaczyc co znaczy duze odchylenie i po jakich seriach nalezy to grac.
Do tego uzylbym specyficznego stawkowania na 4 poziomy:
11111
22222
44444
88888
Gramy kazda liczbe z danego poziomu i jezeli mamy minus po zagraniu 5 zakladow przechodzimy na poziom wyzej i tak do osiagniecia 1 j na plus , lub calkowitego przegrania progresji.
Jezeli ktos ma strone ze statystkami , niepokrtyego handi ,wielkie dzieki za dodanie .

cock 756

cock

Użytkownik
Widziałem gdzieś progresje na porażkę NYY lub grę na dodane handicapy underdogów przeciwko Lakersom (kiedyś). Szło nieźle, ale bez szału.
Myślę, że to się może przydać:

betme 138

betme

Użytkownik
a mnie przyszło do głowy, że zawsze trzeba grać zdarzenia o kursie wyższym niż liczba ścieżek rozstrzygnięć.
Np.
Djokovic - Federer 2:1
są cztery możliwe DW, więc 2:1 po kursie 4,20 jest ok.
Barcelona - Real 2 4,80
trzy możliwe rozstrzygnięcia.

A patrząc trochę na Twój pomysł to sugerowałbym
Barcelona - Real 1 (-1,5) 2,60
bo już dawno Barca nie wygrała wysoko z Realem?

O 98

ozon1

Użytkownik
Ja za stala bym bral tylko handi z przedzialu kursow 1.85- 1.95 i patrzal ile spotkan ostatnich nie zostalo pokryte przez ta druzyne , wyskoksc wygranych schodzi na drugi plan , liczy sie tylko ta pokrywalnosc , szukalbym raczej druzyn z jak najdluzszmi seriami nie pokrycia.

Do góry Bottom