>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Handi azjatyckie

deloo 7

deloo

Użytkownik
Witam, czy jest ktos w stanie na szybko wytlumaczyc mi roznice jesli np postawie:

100zl na zwykle handi -4 po kursie 2,40
100zl na handi azjatyckie -4.75 po kursie 2,90

jesli ktos wygra 5 punktami lub wiecej obydwa wchodza ale skad taka roznica w kursie?

dzieki

bobule 72

bobule

Użytkownik
na bet365 widnieje zakład
handicap azjatycki (0-5)
i tam +1 / -1 albo bardziej skomplikowane +0.5 +1.0 za 1.825 i -0.5 -1.0 za 2.1 dla prowadzących 5 do zera (z tego co zrozumiałem te rozbudowane handi liczy się po połowie, czyli w tym wypadku byłoby to -1 w pierwszej połowie, a co z drugą połową, bo coś tu chyba pomieszałem?)
czy może te handi nie dotyczy całego wyniku, tylko jest jak gdyby zerowane i liczone bez tych 5 zdobytych wcześniej bramek?

M 199

mawaszi

Użytkownik
Jeżeli stawiasz handicap azjatycki na żywo, to zarówno w bet365 i pinnacle liczą się tylko kolejne bramki od momentu zawarcia zakładu. Czyli jak postawiłeś handicap -0.5, -1 (czyli -0,75) przy wyniku 5-0 to jeżeli Twoja drużyna wygra 1 bramką od czasu postawienia (wynik 6:0, 7:1, 8:2 itp.) to przegrywasz połowę stawki, a jeżeli Twoja drużyna wygra dwoma lub więcej bramkami od czasu zawarcia zakładu (7:0, 8:1 itp.) to wygrywasz zakład.

Do góry Bottom