>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Halloween special nie bój się remisu (bet24.com)

M 4

maxi88

Użytkownik
Halloween special nie bój się remisu!

Podnieś sobie ciśnienie w jesienną słotę. Postaw dokładnie 60 PLN na zwycięzcę spotkania (1x2, bez handicap) Everton vs. Aston Villa, a jeśli nie dopisze Ci szczęście zwrócimy Ci postawione pieniądze.

Już nie musisz się bać remisu!

Kliknij tutaj, aby postawić zakład!Typuj podczas trwania meczu! Kliknij tutaj! *Oferta jest ważna tylko dla pierwszego zakładu! Pieniądze zostaną zwrócone w ciągu pięciu dni pracujących..

Dostałem takiego maila i nie za bardzo rozumiem o co tu kaman ...

sylar 87

sylar

Użytkownik
też to mam i nie bawię się w takie rzeczy nie do końca jasne... niby jest napisane &quot;nie bój się remisu&quot; czyli że 1 albo 2 a później &quot;jeśli nie dopisze Ci szczęście zwrócimy Ci postawione pieniądze&quot; czyli że jak postawię 1 to oddadzą kasę jak będzie 2?! to po cho***rę ten tekst z remisem?... nie wiem nie piszę nawet do Nich bo 60 zł to nie jakaś kasa żeby bawić się w nie do końca jasne sprawy...

marasking 63

marasking

Użytkownik
W Bet24 pracuje w polskim supporcie Natalia - robi takie błędy (jusz, pomuc, pszegra , zkonczy), że wydaje mi się, że jest Czeszką itp, co troche umie mowic po polsku, albo mieszka na zachodzie od wielu lat. Sądze, że podobnie odbiera mnie angielski support jak pisze po angielsku:kwasny4565:

S 42

szuwi1

Użytkownik
Jak najbardziej muszą zwrócić. Mail jest napisany jednoznacznie, a &quot;już nie musisz się bać remisu&quot; tym bardziej przekonuje, że za remis dostanie się zwrot. Sam obstawilem na Everton. Jeśli nie zwrócą, trzeba napisać kilka ciepłych słów, również w sprawie pani Natalii i jej byków.

S 42

szuwi1

Użytkownik
Pierdolnik nisamowity. Oto mail w angielkiej wersji:
Get your blood pumping for the Everton vs. Aston Villa match! Place a single bet of exactly £12 (1x2, no handicap, not live) on the winner, and if your team loses, then we will refund your stake.*
All you have to be afraid of is a draw!
* Valid for your first bet on the match. The refund will be credited to your account within 5 working days.

To zupełnie co innego znaczy, pewnie jakiś gamoń na Polski tłumaczył. K...a barany, nie mam słów, a pani Natalii to powinni jajca odrąbać za jej błędy.

F 0

fakir151

Użytkownik
hej
Witam, też otrzymałem zwrot ???? bet24 zdobył plus ???? Orientujecie się może czy trzeba robić obrót zwróconymi 60zł?

S 42

szuwi1

Użytkownik
Najprawdopodobniej możesz wypłacić od razu (nie było żadnych warunków), ale lepiej zapytać, z nimi nigdy nic nie wiadomo hehe.

Do góry Bottom