>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Halloween´owa promocja w betsson

fracek 11

fracek

Użytkownik
Witam dostałem to na meila:

&quot;&quot;&quot;HALLOWEEN´OWA PROMOCJA
Każdy kto posiada konto na Betsson.com i nie skorzytał jeszcze z Bonusu 100% na Zakłady ma prawo uczestnictwa w STRASZNIE atrakcyjnej promocji. Wystarczy, że do końca października (czyli północy Halloween!) dokona wpłaty i aktywuje Bonus 100% na Zakłady, a poza podwojeniem środków na koncie, otrzyma od nas coś słodkiego do wykorzystania w Kasynie Betsson! &quot;&quot;&quot;

Wnioskuje z tego że niemal każdy już skorzystał z bonusu 100% przy pierwszej wpłacie po rejestracji!? Czy moze ta pierwsza wpłata sie nie liczy&gt;??
Skorzystał juz ktos ??
Pozdro

koolman 80

koolman

Użytkownik
nie wpłacaj chyba ze nigdy nie obstawiales zakladow na betsson.
bo jak sie okazuje to tez jest warunek
niezle sie nadzialem...
wplacilem kase i nie moglem aktywowac bonusu ktorego nigdy nie aktywowalem wczesniej...
a oni ze korzystalem z zakladow i to mnie dyskfalifikuje z promocji...

justt 212

justt

Użytkownik
ulia
Witamy xxx w Obsłudze Klienta Betsson, mam na imię Julia.W czym mogę pomóc?
11:35:59
xxx
Witam, mam pytanko odnośnie promocji Halloween.

11:36:40
xxx
Czy wyklucza mnie z promocji fakt, że korzystałem wcześniej z zakładów?

11:37:17
Julia
Tak. Promocja jest skierowana jedynie dla graczy nie korzystających jeszcze z tej oferty.
11:38:06
xxx
Heh, śmieszne trochę. Dobrze dziękuje.

11:38:10
xxx
Miłego dnia

Śmieszne promo. W takim razie niech sobie posegregują do szufladek wszystkich użytkowników i niech wysyłają te swoje promocje tylko do tych co nigdy nie obstawiali. Śmieszne, że betsson nie szanuje swoich depozytorów.

Do góry Bottom