>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Haker

L 45

laha

Forum VIP
zablokujcie te numery gg: 8054836, 9503306,9503409, 7664158 i 5845387.ten facet ma 34 lata i jest z warszawy.podaje sie najczesciej za Tomka lub innne dziecko przysyła linki do stron gdzie niby jest jego zdiecie i przeprasza ze musi leciec i znika z gg. ale po otworzeniu strony ataluja cie trojany m. in. te co rozszyfrowuja twoje hasla do systemu i komunikatorow i inne wirusy.to jest były haker. poprzez te wirusy miesza w systemie i moze zapanowac nad twoim komputerem niezle w nim dzialajac. wyslij to jak najwiekszej ilosci osob i napisz zeby go zablokowali.chyba ze ci komputer nie mily to jest numer gg. jesli znasz inne nr gg ktorymi sie posluguje to dopisz je.Jak dostaniesz emaila pt &quot;Biblia Zakonnikow&quot; obojętnie od kogo nie otwieraj go. Jest to 100% wirus, który kasuje caly dysk twardy . Podaj to dalej swoim znajowmymr9:46:15UWAGA BARDZO WAZNEi powiedzcie o tym szczególnie dzieciakom... Gosc wysyla linki na gg z adresem ( www. lola. za. pl) - dalem spacje po kropkach po to byscie sobie nie klikneli. Klikajac na to wchodzisz na jego strone, która jest zainfekowana trojanem z keylogerem w celu nasluchiwania klawiatury co w efekcie daje zdobycie hasel i zdalna kontrole nad komputerem. WYSLIJ TA WIADOMOSC KAZDEMU ZE SWOJEJ LISTY KONTAKTÓW Anna Budziejko - Kierownik Dzialu Technicznego

--------------------

Uwaga.. jeśli grasz na poważnie niedaj sie wyrolować.. mi cos takiego zrobili ale szybko przeinstalowłem system uprzednio niewchodząc na strone zadnego buka :!: pokaże wam przykład czegoś takiego....

--------------------------------

9702532 9:08:42

Witam Wink

$...Grabski...$ 9:09:05

witam , witam

9702532 9:09:07

mam na imie Karolina,znalazlam cie na fotka.pl
jestes zajebisty(tylko że ja kurva nie jestem tam zarejestrowany), chce cie poznac!
moja fotka jest tutaj
XXXXXXXXXXXX (zaiksowałem żeby ktoś nie kliknął , ale jak tak bardzo chcecie to wam podam link Laughing)

$...Grabski...$ 9:09:20

dobra wez nie pierdol

$...Grabski...$ 9:09:31

juhs ja kurva was znam hahahahaha

tekst nie moj bo ja miałem formata i jush niemoge wysłac tego co on mi przysłał

Naprawde ostrzegam osoby które maja kase w internetowych bukach :!:

misiek_1212 10,6K

misiek_1212

Użytkownik
To jest prawda!! ???? To samo mialem! Jakas Karolina do mnie pisala ;) Ale ja tego nie otworzylem :p Meczylo mnie zeby zobaczyc co to jest ale sie nie dalem i wykasowalem to haha ????

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
To jest prawda!! Very Happy To samo mialem! Jakas Karolina do mnie pisala Wink Ale ja tego nie otworzylem Razz Meczylo mnie zeby zobaczyc co to jest ale sie nie dalem i wykasowalem to haha
Moj system nic nie zainstaluje bez mojej wiedzy nawet jak otwieram takie linki ????

L 45

laha

Forum VIP
no cosh... a teraz mały experyment.. ja do niego napisze na gg aby wszedł na tą stronke :] ciekawe co zrobi..bede stosował te same numery co on ;] czyli mesze lecieć itd. :]

L 45

laha

Forum VIP
Panowie i sie udało :]

Siemka..jestem z forum bukmacherskiego...i zauważyłem ze znasz sie na bukmacherce... lecz niejestem pewny czy niejesteś poprostu zwykłym oszustem i naciagaczem przekształcającym swoje typy gdy niewejdą... jak moshesz podam mi swoja fotke... abym był pewien...ja osobiscie ma u buka duzo kasy ale brak mi dobrych typów i razem byśmy ograli bukow aby niebyło ze jestem naciągaczem podam tesh swoją fotke : http://69.50.190.135/?to=MOJAFOTKA1
On sie na to złapał... chyba..bo potem zaczą mnie wyzywać...dopisałem mu &quot;Kto mieczem wojuje od mecza ginie&quot; i go zbanowałem na wszystkich kontach jakie znam...

L 45

laha

Forum VIP
kurde :| dzis o 2 w nocy mi sdie komputer włączył i niewiem nawet dl;aczego :| Haker ?? acha i jeszcze jedno..jak mi się włączył to jush se troche tam posiedziałem..i za 25-7 minut mi się wyłączył :| czy to jest możliwe ?? :|

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Może Ci się przyśniło? :&gt; A tak na poważnie to dziwna sytuacja. Raczej z winy systemu takie
coś nie może mieć miejsca, a co do hakera to trudno powiedzieć... Są co prawda narzędzia,
które pozwalają w pewnym stopniu kontrolować czyjegoś kompa, ale nie są one łatwo
dostępne i nie sądze, że gdyby ktoś miał odpowiedni oprogramowanie w posiadaniu to by
się z jakimś przypadkowym kolesiem bawił.
Takie jest moje zdanie.

B 0

berbec

Użytkownik
Do mnie też jakaś piz... zagadał z linkiem, dobrze, żę powiedzieliście mi o tym :roll:

A numery z jakich gadała to: 9543066, 9553459 :zy3ou:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Laha i inni... nie radzę się bawić z nimi (albo z nim). Dajcie na luz, bo i tak nic nie zdziałacie. Trudno taką osobe namierzyć znając tylko numer gg. Jakby ta osoba była na dostępnym to by szło IP wyciągnąć, a co za tym idzie namierzyć skąd jest itp. Ale sęk w tym, że ta osoba jest ciągle na niewidocznym i mamy problem...
Pozdro

slayer 0

slayer

Użytkownik
Zwykle nie siedze na gg, jak już to wchodze na 5 minut ... Przeczytałem jednak sobie ten temat i wchodze na gg. Czekałem nie wiecej niż 30 minut i juz pisze do mnie jakaś Karolina ... Z numeru 9563466, a link na który miałem wejść to http:// hellwert. biz/ foto.

Fajnie że powstał ten temat, bo pewnie normalnie bym kliknął :?

popiol 0

popiol

Forum VIP
Chłopaki wy to sie hakerzy robicie :p

urde Neutral dzis o 2 w nocy mi sdie komputer włączył i niewiem nawet dl;aczego Neutral Haker ?? acha i jeszcze jedno..jak mi się włączył to jush se troche tam posiedziałem..i za 25-7 minut mi się wyłączył Neutral czy to jest możliwe ??
ktos Ci sie władował ???? Sa takie programy ze ustalasz kiedy komputer ma sie właczyc i wyłaczyc :p wiesz on to pedał a ty uzytkownik z ktorym sie bawi ???? Ja bym radził format ????

lucek 250

lucek

Użytkownik
widze ze dosyc ciekawy temacik ???? sam tez sie bawilem trojanikami i spokojnie moge stwierdzic iz nie jest to wybitnie trudne zadanie, latwo mozna znalezc linki ktore pozniej mozna przeslac dalej by komus komp zwariowal, ale juz trudniej umiescic tam trojana by pozwolil kontrolowac komputer. Prosciej wyslac cos na email - wtedy jak ofiara sie nabierze - robisz z jej kompem co chcesz, przyznam ze sie tak bawilem, mozna sie podowiadywac ciekawych rzeczy. A jak juz mowa o gosci z fotka.pl .... tez mialem okazje w to kliknac, ale oczywiscie sie powstrzymalem, natomiast kumpel - naiwny -lecacy na laski - kliknął - no i bez formata za 5 minut sie nie obeszlo;)

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ale jak masz dobrą zaporę antywirusową to Ci wirus nie wejdzie. Również zauważyłem, że te linki są różne, a co za tym idzie na każdym innym linku jest inny trojan. Jednemu kumplowi numer z gadu poszedł za światy, drugi musiał formata zrobić. A trzeci kumpel (również inny link dostał) nic nie musiał robić... czyli wynika że nie było trojana na tej stronce.
:wink: Lucek mi też się takie tematy podobają...

Pozdro

Do góry Bottom