zablokujcie te numery gg: 8054836, 9503306,9503409, 7664158 i 5845387.ten facet ma 34 lata i jest z warszawy.podaje sie najczesciej za Tomka lub innne dziecko przysyła linki do stron gdzie niby jest jego zdiecie i przeprasza ze musi leciec i znika z gg. ale po otworzeniu strony ataluja cie trojany m. in. te co rozszyfrowuja twoje hasla do systemu i komunikatorow i inne wirusy.to jest były haker. poprzez te wirusy miesza w systemie i moze zapanowac nad twoim komputerem niezle w nim dzialajac. wyslij to jak najwiekszej ilosci osob i napisz zeby go zablokowali.chyba ze ci komputer nie mily to jest numer gg. jesli znasz inne nr gg ktorymi sie posluguje to dopisz je.Jak dostaniesz emaila pt "Biblia Zakonnikow" obojętnie od kogo nie otwieraj go. Jest to 100% wirus, który kasuje caly dysk twardy . Podaj to dalej swoim znajowmymr9:46:15UWAGA BARDZO WAZNEi powiedzcie o tym szczególnie dzieciakom... Gosc wysyla linki na gg z adresem ( www. lola. za. pl) - dalem spacje po kropkach po to byscie sobie nie klikneli. Klikajac na to wchodzisz na jego strone, która jest zainfekowana trojanem z keylogerem w celu nasluchiwania klawiatury co w efekcie daje zdobycie hasel i zdalna kontrole nad komputerem. WYSLIJ TA WIADOMOSC KAZDEMU ZE SWOJEJ LISTY KONTAKTÓW Anna Budziejko - Kierownik Dzialu Technicznego
--------------------
Uwaga.. jeśli grasz na poważnie niedaj sie wyrolować.. mi cos takiego zrobili ale szybko przeinstalowłem system uprzednio niewchodząc na strone zadnego buka :!: pokaże wam przykład czegoś takiego....
--------------------------------
9702532 9:08:42
Witam Wink
$...Grabski...$ 9:09:05
witam , witam
9702532 9:09:07
mam na imie Karolina,znalazlam cie na fotka.pl
jestes zajebisty(tylko że ja kurva nie jestem tam zarejestrowany), chce cie poznac!
moja fotka jest tutaj
XXXXXXXXXXXX (zaiksowałem żeby ktoś nie kliknął , ale jak tak bardzo chcecie to wam podam link Laughing)
$...Grabski...$ 9:09:20
dobra wez nie pierdol
$...Grabski...$ 9:09:31
juhs ja kurva was znam hahahahaha
tekst nie moj bo ja miałem formata i jush niemoge wysłac tego co on mi przysłał
Naprawde ostrzegam osoby które maja kase w internetowych bukach :!:
--------------------
Uwaga.. jeśli grasz na poważnie niedaj sie wyrolować.. mi cos takiego zrobili ale szybko przeinstalowłem system uprzednio niewchodząc na strone zadnego buka :!: pokaże wam przykład czegoś takiego....
--------------------------------
9702532 9:08:42
Witam Wink
$...Grabski...$ 9:09:05
witam , witam
9702532 9:09:07
mam na imie Karolina,znalazlam cie na fotka.pl
jestes zajebisty(tylko że ja kurva nie jestem tam zarejestrowany), chce cie poznac!
moja fotka jest tutaj
XXXXXXXXXXXX (zaiksowałem żeby ktoś nie kliknął , ale jak tak bardzo chcecie to wam podam link Laughing)
$...Grabski...$ 9:09:20
dobra wez nie pierdol
$...Grabski...$ 9:09:31
juhs ja kurva was znam hahahahaha
tekst nie moj bo ja miałem formata i jush niemoge wysłac tego co on mi przysłał
Naprawde ostrzegam osoby które maja kase w internetowych bukach :!: