>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Hajs na egzamin warunkowy !

hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
Witam jako że zapewne będę miał warunek z rysunku technicznego to trzeba na niego zarobić ????
Gram głównie w WilliamHill
#1 Kupon ten zagrany wczoraj przed meczem
Jerzy Janowicz - Lleyton Hewitt
1 @2,37 Stawka: 5j EW: 11,88j
✅✅6,88j WilliamHill i tak rozliczyli jako wygrane po 3 secie ????
Grannolers-Pujol - Giraldo
2 @2,00 Stawka: 5j EW: 10j
✅✅5j
Wang - Tsonga
Obaj wygrają seta- TAK @2,25 Stawka: 5j EW:11,25
⛔⛔5j
Anderson - Fognini✅
1 @1,33
Stakhovsky - Chardy ⛔ Kontuzja mózgu
1 @1,73
AKO:2,30 Stawka: 5j EW: 11,51j
⛔⛔5j

Otrzymane punkty reputacji: +3
hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
Nie spadły bardzo po tym jak Suarez został zawieszony więc już nie powinny polecieć w dół
Ale i tak jutro mnie prawie cały dzień w domu nei ma i jak dam rade to dopiero wieczorem wróce na mecze, to wolałem dzisiaj postawić.

hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
Tak jak sądziłem Kolumbia bez problemu ograła Urugwaj i pewnie kroczy do finału i zabije mój kurs 11 ????
Z dzisiejszych meczów na razie tylko to, może później coś jeszcze zagram, ewentualnie faule jak linia w ComeOn wzrośnie bo na razie słaby kurs jest.
Holandia - Meksyk
BTS: Tak @1,8 Stawka: 12,5j EW:22,5j
✅✅10j
Holandia - Meksyk
BTS&amp;over2,5 @2,3 Stawka: 8j EW: 18,40j
✅✅10,4j
Troche na farcie, ale weszło

hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
Holandia - Meksyk
Powyżej 34,5 fauli @1,84 Stawka:12j EW:22j
⛔⛔12j
Ehh, szkoda że to zagrałem, jednak granie swoich typów daje lepsze skutki niż stawianie tego co polecają inni. Na szczęście jest plus na tym meczu.

hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
Francja -Nigeria
Francja over 1,5 @1,6✅
Niemcy - Algieria
Niemcy over 1,5 @1,36⛔
AKO:2,18 Stawka:100j EW: 218,18j
Nie wyobrażam sobie aby Niemcy i Francja nie strzeliły minimum 2 bramek. Miałem grać na wygraną, ale troche się Francji obawiam, bo Nigeria w ataku taka zła nie jest więc Francuzi jak strzelą pierwszą bramkę będą zapewne dalej atakować, aby nie było wyniku 1-0 który nie daje pewności wygranej bo zawsze po jakimś błędzie może coś wpaść dla Nigerii. Niemcy zapewne z 4 gole trafią.
No to kończe gre, postawiłem to co miałem na takie AKO i jebane niemcy nie potrafili wykorzystać tylu okazji wszystko w bramkarza Algierii trafiali, żal na to patrzeć aż.

Do góry Bottom