>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Hajduszoboszlo

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Hej, wybieramy się ze znajomymi w ten weekend do Hajduszoboszlo, chciałem zapytac, może ktoś był w tym roku? Lepiej kupic euro czy od razu forinty czy raczej nie ma wielkiej różnicy? Ile kasy trzeba zabrac na taki wyjazd? Ktoś coś poradzi, poleci?

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Witam,mój kolega był w tamtym roku.Z wyjazdu był bardzo zadowolony ???? a teraz konkret najlepiej zabrać złotówki i tam wymienić na forinty.Najlepiej sie opłaca.Co do kasy zależy jak sie chcesz bawić (ile osób? jak długo? co chcesz robić? ) ale ceny były z tego co mówił nieco niższe niż w Polsce.Byle pogoda Ci dopisała

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Pogoda ma byc perfekcyjna, ponad 30 stopni, zresztą u nas nie wiele gorzej ???? No jest nad czworka, noclegi zalatwimy na miejscu. Okej czyli złotówki ze sobą ????

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
W tamtym roku tak wyszło najkorzystniej.Zabrać złotówki i tam wymienić na forinty.Byłem we Lwowie 2 lata temu i też najkorzystniej było zabrać złotówki i tam wymienić na hrywny.Polecam odwiedzić to Polskie miasto pod chwilową okupacja ukrainy

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Jeszcze jedno, jadąc przez Słowację trzeba przestrzegać przepisów drogowych (zawsze trzeba i wszędzie ale tam wyjątkowo) gdyż ich policja chętnie łapie polskich kierowców a mandaty są tam wysokie.Trzeba też mieć w aucie tyle kamizelek ile pasażerów jedzie.A także sprawdzić czy wszystko działa tak jak powinno. Czepiają sie tam byle czego,wiem bo jeździłem tam troche.

xavy 386

xavy

Użytkownik
Slyszalem wlasnie ze ostatnii lapia naszych az do przesady..
Pochodzę z przygranicznej miejscowości i potwierdzam w 100% - Słowacy chcą się maksymalnie nachapać na polskich kierowcach. Przykładowo: przekroczenie dozwolonej prędkości o 10 km/h to mandat w wysokości 100 euro. A Polaków łapią szczególnie chętnie - nawet jeśli jedziesz przepisowo to cię często mogą zatrzymać i sprawdzać takie rzeczy jak: kamizelki, światła, apteczka, ZAPASOWE ŻARÓWKI...

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Ja tam zawsze jade zgodnie z przepisami.A czasem nawet to nie uchroni Nas od &quot;pokuty&quot; taki to naród pepików.A na dodatek cygan na cyganie tam siedzi taka plaga

Do góry Bottom