>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

H2H staystyki

K 16

kicha1236

Użytkownik
Szukam stronki z statystykami . Takie statystyki miał kiedyś Unibet ale niestety zmienili je na nieco prostsze. Tam było H2H drużyn i można było zobaczyć wszystkie wyniki nawet z kilku lat wstecz , można było wybrać w domu i na wyjeżdzie . jakby ktos miał taką stornkę to byłbym bardzo wdzieczny na podanie linka. Z góry dzięki pozdrawiam
PS: Przekopałem cały dział w linkami i szukałem w google więc nie jest to pójście na łatwiznę . Licze na Wasza pomoc . Jesteście moja ostatnia deską ratunku ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Szukam stronki z statystykami .

PS: Przekopałem cały dział w linkami i szukałem w google więc nie jest to pójście na łatwiznę . Licze na Wasza pomoc . Jesteście moja ostatnia deską ratunku ????
Ej Pinokio vel @kicha1236,
uważaj , bo jak będziesz tak kłamał to do windy nie wejdziesz!

Gdbybyś tak naprawdę zajrzał do oddzielnego wątku o statystykach piłkarskich:

http://forum.bukmacherskie.com/f46/moj-zbior-linkow-glownie-statystyki-pilkarskie-29369.html

to tam są statystyki dotyczące także H2H - praktycznie w każdym z tamtych wielu linków .

Więc nie sprzedawaj kitu , że przeglądałeś cały dział z linkami i że szukałeś w google , bo po wpisaniu w google: &quot;H2H soccer&quot; pojawia się około 7 770 000 wyników !!!
Wbrew temu co piszesz jesteś śmierdzącym leniem , który idzie na łatwiznę = ????

...............

.

Do góry Bottom