>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

gwarancja wyników live

J 0

jassekp

Użytkownik
Witam,
dopiero zacząłem zabawę w obstawianie i wczoraj na serwisie Betsson spotkała mnie sytuacja, która według mnie jest zwykłym oszustwem.
Czy istnieją serwisy bukmacherskie, które gwarantują, że wyświetlane informacje podczas obstawiania live są prawdziwe?
Wczoraj podczas meczu Korea-Serbia pod koniec pierwszej połowy w wyświetlanych informacjach i komentarzu podane było, że Koreańczycy dostali 2 czerowne kartki. Nie sprawdzałem tego nigdzie indziej, postawiłem na szczęście niewielką sumę na Serbię, po czym po 20 minutach informacje się zmieniły tzn. 2 czerwone kartki dla Korei zostały anulowane a pojawiła się jedna żółta dla Serbii.
Według mnie to oszustwo a według Buka pomyłka w informacji ????

D 4

dehunter

Użytkownik
W wiekszość regulaminów jest napisane jasno ,ze bukmacher nie bierze odpowiedzialności za wyniki jakie ukazjują się na livebetting więc przed każdym zakładem warto sprawdzić wynik z pewnego żródła. Pieniędzy na pewno nie odzyskasz w tym przypadku.

J 0

jassekp

Użytkownik
W wiekszość regulaminów jest napisane jasno ,ze bukmacher nie bierze odpowiedzialności za wyniki jakie ukazjują się na livebetting więc przed każdym zakładem warto sprawdzić wynik z pewnego żródła. Pieniędzy na pewno nie odzyskasz w tym przypadku.
Teraz już to wiem, niestety trochę za późno.
Jakie jest pewne źródło tego typu wyników?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Teraz już to wiem, niestety trochę za późno.
Jakie jest pewne źródło tego typu wyników?
Oglądać mecz...i mowię to całkiem serio.
Każda strona z relacjami tekstowymi, czy samymi wynikami może się pomylić. Jeszcze gorzej jest jak bazują na sobie nawzajem (z tego co wiem to się zdarza :] ). Wystarczy jeden błąd i zaczynamy spiralę nieszczęść.
JEśli nie chcesz/nie możesz oglądać spotkania to najlepiej bazować na 2-3 bukmacherach z meczem w ofercie live.
No i przede wszystkim - nie liczyć na jakieś olbrzymie value (pewnie kurs na Serbię wcale nie wskazywał, że grają w przewadze - to Cię powinno zastanowić) w momencie gdy na stronie tego samego buka pojawiają się takie informacje

Otrzymane punkty reputacji: +1
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Ja zawsze sprawdzam na livesporcie i w dwóch różnych firmach choć i to jest za mało. Sam ostatnio miałem sytuacje , że prawdopodobnie źle rozliczyli rożne. Na Livesporcie i Bwin było 11 cornerów zaś w bet365 niby 10. Pisałem do supportu i niby oficjlany wynik 10 rożnych a tak na prawdę cholera ich wie bo nigdzie nie mogę znaleźć info oprócz tamtych transmisji u buka LIVE. Najlepiej oglądać...

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
z bukmacherem i tak nie wygrasz. ja nie raz się na tym przejechałem
Jestem żywym przykładem, że można wygrać - także z bet365 i kiedyś to już opisałem jaki bój z nimi stoczyłem, gdy chcieli mi bramkę zdobytą w +45 min. pierwszej połowy ( a grałem na over 0,5 HT ) zaliczyć jako zdobytą już w 2. połowie ???? .

Do góry Bottom