>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gruzja 2009/2010

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Spartaki Tskhinvali - FC Zestafoni 2 @@ 1,90 Bwin ✅
Gości tracą zaledwie 2 pkt. do lidera Olimpi Rustavi która ma dziś ciężkie spotkanie z Georgia Tibilisi , Natomiast Zestafoni gra z rywalem który okupuje rejony 6 pozycji a ciąglę mają wahania formy i kursują pomiędzy 6 a 8 lokatą w tabeli , Zestafoni prezentuje bardzo ciekawy futbol obserwuje wyniki i czasami jeżeli są skróty meczów, Dziś mają ważny spotkanie za przysłowiowe &#39;&#39;6pkt&#39;&#39; jeżeli wygrają mogą się zbliżyć do lidera a nawet nim zostać , W składzie mają znakomitego strzela 24-Letni Gelashvili który strzelił już dla ich drużyny 10 bramek w tym sezonie. W zespole mają jednego Kameruńczyka który nie zdążył jeszcze zagrać a poza nim samych zawodników z Gruzji. Uważam że powinni dać radę dziś wygrać po ciekawym kursie 1,90 początek spotkania o godzinie 11:00

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Sezon w Gruzji w rozkwicie ;)
Sioni Bolnisi - Dinamo Tbilisi
Bardzo ważne spotkanie dla Dinamo, być może jedna z ostatnich szans na włączenie się do walki o mistrzostwo. Punkty w tym spotkaniu są im potrzebne jak nigdy. Wielkie premie obiecane za awans na pozycje nr 2. Jednak najpierw trzeba zacząć regularnie punktować. Znakomity napastnik Vastadze który jest najlepszym strzelcem zespołu zdobywca 6 bramek, a zaledwie 21 lat. Dinamo na ostatnie 5 wyjazdów do Sioni 3 wygrało i 2 zremisowało jednak w tym sezonie drużyny walczą o zupełnie inne cele. Sioni o utrzymanie a Dinamo o europejskie puchary.
Moje propozycje :
Win Dinamo @@ 1,65 Bwin

luter 5

luter

Użytkownik
Lokomotiv Tbilisi-Olimpia Rustavi
Typ:Olimpia Rustavi -1 [EH]
kurs:2,70
bukmacher:Sportingbet

Analiza:

Już dziś o godzinie 14:00 rozpocznie sie spotkanie pierwszej ligi gruźińskiej pomiędzy Lokomotivem Tbilisi a Olimpią Rustavi.Spotkanie zapowida się bardzo ciekawie choć wedłu mnie ma tylko jednego faworyta i jest nim ekipa gości.Olimpia zajmuje pierwsze miejsce w lidze z bardzo dużą przewagą na drugim Dynamem Tbilisi.Do tego wszstkiego goście posiadają najlepszy atak oraz obrone w lidze co widać po bilansie bramkowym ktory wynosi 56-14.Jeśli chodzi o gospodarzy to Lokomotiv zajmuje 9 przed ostatnią pozycje w lidze z dorobkiem 18 punktów i przewagą 3 oczek nad 10 FC Gagra.Co ciekawe w tym sezonie duzyny grału ze sobą już 3 raz i za każdym razem gorą była Olimpia.A wyniki meczów przedstawialy się następująco:

Olimpia Rustavi-Lokomotiv Tbilisi 2:0
Olimpia Rustavi-Lokomotiv Tbilisi 3:1
Lokomotiv Tbilisi-Olimpia Rustavi 1:2
Jak widac goście w dwóch z trzech meczy dzisiejsi goście wygrali różnicą 2 bramek a w meczu wyjazdowym tylko jedną.Myślę jednak że dziś nie powinni mieć problemu z wygranie tego spotkania nawet po odjęciu handicapu w wysokości 1 bramki zwłaszcza że ostatni mecz pomiędzy tymi drużynami zakończył się wynikim 2:0 dla Olimpi.Dlatego w tym spotkaniu stawiam na zawycięstwo gości nawet po odjęciu handicapu po niezłym kursie 2,70​

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Gagra – Spartak Tskhinvali (DNB)
Typ: 1
Kurs: 2.38
Bukmacher: Sportingbet
Czas: 15:00

Analiza:

Bardzo ciekawe spotkanie rozpocznie się dzisiaj o 15 w Gruzińskiej Umaglesi Liga (I liga) w którym to zmierzą się będący obecnie na 10 i zarazem ostatnim miejscu w tabeli zespół Gagra z 5 Spartakiem Tskhinvali. Gospodarze tego spotkania nie grają już o nic i co gorsza stracili już jakiekolwiek szansę na utrzymanie w lidze. Goście natomiast stracili już kilka kolejek wcześniej szansę na pozostanie w pierwszej 3 co premiowało by ich udziałem w Europejskich pucharach a spadek dawno już im nie grozi w związku z czym każdy kolejny mecz jest spotkaniem o przysłowiową pietruszkę. W tym meczu jednak wydaje mi się, że gospodarze po mimo spadku będą godnie chcieli pożegnać się z I ligą i co najważniejsze z kibicami dlatego też postanowiłem zagrać na ich wygraną a w przypadku remisu całkowity zwrot stawki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom