>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grupa Spadkowa - Ekstraklasa 2014/15

R 4,1K

robson1416

Forum VIP

Zachęcam do dyskusji odnośnie grupy spadkowej.
Kto spadnie, Czy rewalacja rundy wiosennej Zawisza, da radę się utrzymać, a może najwyższą klasę rozgrywkową opuści któryś z beniaminków?

W ankiecie wybieramy drużynę, która wg Was spadnie.
W postach proszę o wpisywanie kto i dlaczego wg Was spada.​

Otrzymane punkty reputacji: +3
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Moi kandydaci do spadku:
GKS Bełchatów
Górnik Łęczna

GKS Bełchatów - po zwolnieniu Kieresia miało być tylko lepiej, efekt nowej miotły itd, tymczasem nic się nie zmieniło, porażka goni porażkę, nawet własny stadion nie pomaga, ostatnio remis z Jagą u siebie, ale to głównie drużynie z Białegostoku mogą podziękować, że skończyło się jak się skończyło.

Z drugim kandydatem miałem problem ;), spojrzałem w terminarz i na moje najgorszy ma właśnie Łęczna.
Mecze wyjazdowe z:&#39;
Koroną, Podbeskidziem, Zawiszą oraz Piastem Gliwice.

Tutaj będzie w każdym z tych spotkań bardzo ciężko o punkty, dodatkowo Łęczna na wyjazdach bardzo słabo.

Otrzymane punkty reputacji: +3
trumf 984

trumf

Użytkownik
Ja tu widzę dwóch kandydatów do pewnego utrzymania. Są to kluby z Kielc oraz Bydgoszczy. Reszta będzie toczyć bój o pozostanie w Ekstraklasie. Zobaczymy czy zwolnienie Ojrzyńskiego z Bielska nie okaże się strzałem w stopę.

pan-janusz 92

pan-janusz

Użytkownik
W Bełchatowie liczą na efekt nowej miotły w postaci... Kamila Kieresia :cool: Jak dla mnie to już jest przegięcie i wątpię, żeby to pomogło... Ile razy on już tam wracał??

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Koniec emocji w grupie spadkowej. W naszej sondzie 44 głosy dla Bełchatowa po 5 dla Zawiszy oraz Łęcznej. Zaskoczeni obrotem sprawy?

Do góry Bottom