http://transfery.info/108518,oficjalnie-gwiazdor-z-ameryki-poludniowej-zawieszony-przez-fifa-nie-zagra-na-mundialuGwiazdor Flamengo, Paolo Guerrero, został zawieszony przez FIFA na jeden rok.
FIFA postanowiła zawiesić Paolo Guerrero ze względu na wykrycie podczas testów antydopingowych zakazanych środków w jego organizmie. Jak możemy przeczytać na oficjalnej stronie światowej federacji piłkarskiej, podczas badań próbki przekazanej przez Peruwiańczyka wykryto benzoiloekgoninę, czyli główny metabolit kokainy. Obecność tej substancji w organizmie świadczy najprawdopodobniej o zażyciu narkotyku.
ŹródłoGoalkeepers: Brad Jones, Mitch Langerak, Mat Ryan, Danny Vukovic
Defenders: Aziz Behich, Milos Degenek, Alex Gersbach, Matthew Jurman , Fran Karacic, James Meredith, Josh Risdon, Trent Sainsbury, Aleksandar Susnjar, Bailey Wright
Midfielders: Josh Brillante, Jackson Irvine, Mile Jedinak, Robbie Kruse, Massimo Luongo, Mark Milligan, Aaron Mooy, Tom Rogic, James Troisi
Forwards: Daniel Arzani, Tim Cahill, Apostolos Giannou, Tomi Juric, Mathew Leckie, Jamie Maclaren, Andrew Nabbout, Dimitri Petratos, Nikita Rukavytsya
No to teraz musisz nam wytłumaczyć czemu sądzisz, że Peru będzie takim dobrym zespołem w tej grupie? Francja jest zespołem o poziom lepszym niż reszta drużyn i nie powinni mieć kłopotu z awansem ale Peru lepsze od Danii czy Australii? Ja raczej bym sądził, że będą dostarczać punkty innym. Peru do MŚ dostała się dopiero przez baraż wygrywając u siebie z Nową Zelandią.
Z ostatnich 25 meczów przegrali raptem 3: Brazylia, Chile, Kolumbia. Wszystkie te mecze z 2016 roku.No to teraz musisz nam wytłumaczyć czemu sądzisz, że Peru będzie takim dobrym zespołem w tej grupie? Francja jest zespołem o poziom lepszym niż reszta drużyn i nie powinni mieć kłopotu z awansem ale Peru lepsze od Danii czy Australii? Ja raczej bym sądził, że będą dostarczać punkty innym. Peru do MŚ dostała się dopiero przez baraż wygrywając u siebie z Nową Zelandią.
Payet doznał kontuzji w spotkaniu z Atletico, stąd pewnie brak jego powołania.Nie wierze , że Deschamps powołał Mendy'ego.Gdzie tu logika ?
Nie powołał Rabiota ?! gdzie tu logika ? ma inną koncepcje ?
Rami od dawna porusza się jak słoń i jest zwrotny jak słoń na karuzeli.
Tylko 5 pomocników ? co prawda Lemar może grać też na boku pomocy
Olivier Giroud ? doświadczenie ? wysoki , potrafi się przepchać ? ale tez partoli niemiłosiernie i jest troszeczke słaby technicznie.
Francja na pewno wygra grupe a już na bank wyjdzie z niej ale co dalej ? coś mi się tu nie podoba a brak Payeta , który nakręcał akcje na ostatnim Euro może dać jedno wielkie rozczarowanie.
takie moje pierwsze przemyślenia o trzeciej nad ranem
Payet - kontuzja jak pisał Ibis. A o Benzemie to już wszyscy zapomnieli ???? ? Pomijając aspekty pozasportowe to wciąż świetny piłkarz. Ile sytuacji wykreował w Bayernie ?Nie wierze , że Deschamps powołał Mendy'ego.Gdzie tu logika ?
Nie powołał Rabiota ?! gdzie tu logika ? ma inną koncepcje ?
Rami od dawna porusza się jak słoń i jest zwrotny jak słoń na karuzeli.
Tylko 5 pomocników ? co prawda Lemar może grać też na boku pomocy
Olivier Giroud ? doświadczenie ? wysoki , potrafi się przepchać ? ale tez partoli niemiłosiernie i jest troszeczke słaby technicznie.
Francja na pewno wygra grupe a już na bank wyjdzie z niej ale co dalej ? coś mi się tu nie podoba a brak Payeta , który nakręcał akcje na ostatnim Euro może dać jedno wielkie rozczarowanie.
takie moje pierwsze przemyślenia o trzeciej nad ranem
Nie zgodzę się.Chyba najnudniejsza grupa Mistrzostw. Francja, Peru. Drużyny z Ameryki Południowej mają niesłychanie wielkie ambicje i są zdeterminowani to osiągnąć dlatego stawiam na Peru.
Tu się zgodzę.Mówcie co chcecie. Dla mnie jedna z najsilnieszych grup. A w australii jest kilka naprawdę solidnych nazwisk.
I znowu nie zgodzę.gary-linker ee no bez przesady ???? na papierze mocniejsza jest grupa D, E, a nawet śmiem twierdzić, że F i nasza grupa H jest bardzo mocna z tego względu, że jest bardzo wyrównana.