>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grupa - B // Turniej FIFA 07

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
W tym temacie dajemy tylko screeny po meczowe. Tabela zostanie zaktualizowana po wszystkich spotkaniach.

- Grzesio
- Patrolinho
- benek_16
- Doberman90

Terminarz:

Wtorek 10 X (rewanż 13 X piątek):

Grzesio vs Doberman90
Patrolinho vs benek_16

Środa 11 X (rewanż 14 X sobota):

Dobreman90 vs benek_16*
Grzesio vs Patrolinho

Czwartek 12 X (rewanż 15 X niedziela):

Grzesio vs benek_16
Patrolinho vs Doberman90

Mecze odbywają się między 20, a 22 ;)

* - mecz odbedzie sie do niedzieli, ponieważ Doberman90 nie może uczstniczyć w tym spotkaniu w środe

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Arsenal vs Barca (Benek vs Patrol)

6-6 Czerwien Tiure (Arsenal)

Sorry za brak screenow ale tak cielo i rozlaczalo ze nie dalo rady ich zrobic....

PS Swietny mecz ????

W 2

wislak

Forum VIP
witam. mam sprawe... kiedy wy bedziecie grac?! u nas w gr A juz tylko II mecz mosek-maciek zostal a u was jeszcze 11 meczy!! kurde cos wam to mozolnie idzie... chyba ze doberman i grzesio nie graja.... jak tak to zagrajcie moze drugi mecz i w weekend 1/2 by mozna w sobote a w nidziele juz FINAL i o 3 miejsce... :mrgreen:

W 2

wislak

Forum VIP
hmm do niedzieli czas... no to niewiem jak wy to chcecie zrobic ale 11 meczy to jest troche czasu, a zapowiedz byla ze dzisiaj pogracie a tu nikt nie gral :mrgreen:

W 2

wislak

Forum VIP
czyli co wszystkie 11 meczy jako obustronne walkowery?
no chyba tak- nikt sie nie usprawiedliwia dlaczego nie mógł itp, nikogo nie interesuje nic, mieliscie grac w piatek, potem sobot i niedizele i zaden mecz... do niedzieli mialby byc grupy skonczone... jak dla mnie to dzisiaj (poniedizalek) ostatateczny termin i jutro gramy 1/2.... piszcie co i jak i grajcie, bo jak nie to benek i patrol wejda bo jako jedyni wogole grali! jesli grzesio i doberman chcecie grac to grajcie. nie wiem odpowiedzcie co o tym sadzicie, ale wg mnie to dzisiaj ostatnie mecze kto rzeczywiscie gra i juz.... zagadac na gg i jak ktos zagada a drugi sie nie odezwie do wieczora to walkower na korzyc pytajacego!!!

W 2

wislak

Forum VIP
DOBRA NIKT NIE ODPISUJE WIDOCZNIE NIE INTERESUJE FIFA NIKOGO Z TAMTEJ GRUPY&gt;
Ktos musi przejac inicjatywe i bede to ja :mrgreen: Jesli do srody rana (8.00) nikt tu nie da znaku zycia ze jeszcze gra to FINAL: JA - Mooserix, a maciek-spider mecz o 3 miejsce.
Jesli ktos sie odezwie to mecze definitywnie gramy do srody wieczora. najpozniej w czwartek popoludniu maja byc pary 1/2! jesli ktos z tej grupy chce grac ale widzi ze na gg nikogo nie ma to niech tu napisze i na jego korzysc bedzie 6 walkowerow!

pozdro i czekamy do srody ranaa :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
2 Mecze z Patrolinho

1 Mecz
2-3 dla Grzesio - wynik 1 czesci
4-4 - wynik 2 czesci

PATROLINHO (BARCA) 6 - 7 GRZESIO (INTER)

2 Mecz (REWANŻ)

2-0 - dla Patrolinho - wynik 1 czesci
2-2 wynik 2 czesci

PATROLINHO (BARCA) 4 - 2 GRZESIO (INTER)

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
2 Mecze z Patrolinho

1 Mecz
2-3 dla Grzesio - wynik 1 czesci
4-4 - wynik 2 czesci

PATROLINHO (BARCA) 6 - 7 GRZESIO (INTER)

2 Mecz (REWANŻ)

2-0 - dla Patrolinho - wynik 1 czesci
2-2 wynik 2 czesci

PATROLINHO (BARCA) 4 - 2 GRZESIO (INTER)
Potwierdzam takie wyniki padły ???? A brmka Adriano w 1 meczu CUD MALINA ???? Pierwszy mecz był extra bramka za bramke 2 troszke mniej ciekawy Prowadząc 2-0 skupiłem się na obronie ale straciłem 2 gooe i chwile póxniej te 2 gole sam strzeliłem ????

W 2

wislak

Forum VIP
No to tak:
-walkowery:
6 walkowerow dostaje doberman bo 0 odpowiedzi i gry :mrgreen:
1 gra wiec tylko 3 walkowery dostaje Benek

TABELA:
1. GRZESIO (INTER) 15 pkt (4 wygrane walkowerami + 1 win i 1 lose z Patrolem)
2. PATROLINHO (BARCA) 13 pkt (3 wygrane walkowerami, remis z benkiem i 1 win i 1 lose z grzesiem)
3. benek 7 pkt (2 +walkowery z dobermanem i 3 -walkowery + remis z patrolem)
4. Deoberman (6 walkowerow)

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Ostateczna tabela grupy B:

1. Grzesio (Inter) 6 21 - 10 +11 15
2. Patrolinho (Barcelona) 6 25 - 15 +10 13

3. Benek_16 (Manchester Utd) 6 6 - 21 -15 1
4. Doberman90 (Juventus) 6 0 - 18 -18 0

Kolejno: miejsce, nick, drużyna, liczba meczy, bramki strzelone, bramki stracone, bilans bramkowy, punkty.

Tym kolorem oznaczone są zespoły które awansowały dalej.

* W przypadku walkoweru drużyna wyrażająca chęć gry wygrywa 3-0. W wypadku obustronnego walkowera obie drużyny przegrywają 0-3 (Co oznacza że bilans bramkowy każdej z nich po meczu wynosi 0 strzelonych i 3 stracone).

W 2

wislak

Forum VIP
po co robiles tabele... ja zrobilem wyzej poza tym patrol ma 13 a nie 12 bo mial przeciez remis z benkiem kiedys. no i bednek gral MU a nie Valencia/?

Do góry Bottom