>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grudzień w Npower Championship

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
-

Przed nami kolejny miesiąc zmagań sytuacja robi się coraz ciekawsza Święci umacniają swoją pozycję. A reszta próbuje ich dogonić.

Doncaster - Southampton
W sobotnie popołudnie dojdzie do klasycznego pojedynku &#39;&#39;Dawida z Goliatem&#39;&#39;. Doncaster czerwona latarnia ligi zmierzy się z liderem rozgrywek Southampton. Co prawda wiele źródeł podaje że Święci mogą być mocno osłabieni przed jutrzejszym spotkaniem brakiem w postaci przewodzącego w tabeli strzelców Lamberta jednak nic bardziej mylnego na pewno jutro zobaczymy go na murawie. Doncaster robi wszystko by utrzymać się w lidze bardzo mocno przeglądając rynek transferowy. Święci znów wrócili na swój tor. Po spotkaniu z Bristolem wielu mówiło że ten zespół dostanie teraz zadyszki nic bardziej mylnego wystarczy przytoczyć statystykę z meczu w którym zmierzyli się z Hull City podopieczni Adkins utrzymywali się przy piłce przez 70 % spotkania grali spokojnie,konsekwentnie i rozważnie. Wracając do Doncaster liczą na Fortune który został wypożyczony z West Brom jednak w meczu ze Świętymi nie liczyłbym na choćby punkt dlatego stawiam na zwycięstwo gości.
Win Southampton @@ 1,80 ⛔

z Innych typów :
West Ham - Burnely 1 @@ 1,65 ⛔
Leeds - Millwall 1 @@ 2,10 ✅

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna: Anglia 2
Leeds - Millwal
Over 2.5 gola
1.92
Pinnacle

Tradycyjnie w sobotnie popołudnie o godzinie 13:30 zostanie rozegrany jeden mecz w drugiej lidze angielskiej. Tym razem wypadło na Leeds i Millwal. Goście o ile dobrze pamiętam są beniaminkiem. Jak na &quot;pierwszoroczniaka&quot; radzą sobie w wyższej klasie rozgrywek rewelacyjnie. Po 19 meczach są na 5 pozycji w tabeli (w 24 drużynowej lidze). Goście z kolei grają poniżej oczekiwań swoich kibiców. Zajmują dopiero 17 miejsce i jak na razie jest to wynik bardzo słaby. Ostatnie wygrali i zremisowali ale dzisiaj będzie im trudno o podtrzymanie tej dobrej mini passy. Leeds jest zespołem grającym bardzo ofensywnie. Atakują, atakują i atakują. Wiąże się to z tym, że strzelają dużo bramek ale i tracą też sporo goli. Mają w19 meczach zdobytych 33 goli i 28 straconych. Średnio w ich meczach pada 3.21 gola. Jest to czwarty wynik w lidze. Zaliczyli 13 razy over 2.5 gola i tylko 6 razy under 2.5 gola. Ta statystyka przemawia najbardziej za stawianym przez mnie dzisiaj typem. Jeśli chodzi o gości to ich statystyka goli jest niezła. Zaliczyli 10 razy over 2.5 gola i 9 razy under 2.5 gola. Moim zdaniem w tym meczu wpadną co najmniej 2 gole. Trzeci gol będzie tylko formalnością. Stawiam 2:1 dla ekipy Leeds.

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
WHU - Burnley over 2,5 gola

Burnley drużyna zagadka, dobre mecze przeplatają słabymi, po.serii 4 ligowych porażek, przyszedł przełom i dla odmiany wygrali 3 kolejnej mecze, strzelając przy tym 11 goli. Teraz jadą do Londynu na mecz z wiceliderem, który od jakiegoś czasu złapał wiatr w żagle i dzisiaj niewątpliwie będą faworytami. Co ważne, obie ekipy - uwzględniając wszelkie proporcje - są bramkostrzelne, ale i tracą dużo goli. Jakoś nie wyobrażam sobie, by któraś z tych drużyn zagrała dziś defensywnie. Młoty poprzez swoją pozycję w lidze jak i dużo lepszy skład są niejako zobligowane do tego, by zgarnąć dziś kolejne 3 punkty strzelając przy tym kilka bramek. Goście natomiast zwyczajnie nie mają argumentów w obronie, by zastosować jakąś zachowawczą taktykę, muszą nadrabiać w ofensywie, a ostatnie wygrane powinny dodać im pewności, mogą więc powalczyć na Upton. Liczę więc na otwarty mecz, z dużą ilością bramek.

GL

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Southampton - Blackpool
Ciekawe spotkanie zapowiada się na St Mary&#39;s Stadium podrażniony zespół Świętych jakże ich kibice gdyż ostatnio ich pupile ich zawiedli, Najpierw wyjazd z Bristolem przegrany a tydzień temu z Doncasterem. Także dzięki przegranej West Hamu udało im się utrzymać pozycję lidera i 2pkt. przewagę. Jednak muszą pamiętać że rywale nie śpią i teraz nie mogą sobie już pozwolić na porażkę. Przyjeżdża do nich Blackpool który na wyjazdach wygral zaledwie dwa razy, Święci na własnym stadionie są najmocniejszą drużyną Championship.Komplet zwycięstw (10 =30pkt :! ???? , Dzięki czemu są najlepszą drużyną zaplecza Premier League. Dziwi wysoki kurs na Southampton 1,62 lecz należy pamiętać o ich ostatnich &#39;&#39;wpadkach&#39;&#39; dlatego w tym spotkaniu na pewno mają chęć rehabilitacji.
Win Southampton @@ 1,62

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Weekend zapowiada się ciekawie. Mam dziwne wrażenie, że Święci nie wygrają tego meczu i jeśli miałbym stawiać to dałbym remis ✅, ale odpuszczę sobie, bo jeszcze zrobią mi miłą niespodziankę i wygrają ???? Zobaczmy zatem co w innych meczach piszczy:
Nott&#39;m Forest - Crystal Palace
Do składu gospodarzy wraca dwóch ważnych zawodników i powinni wyprostować grę drużyny. Wprawdzie Forest przegrał ostatnio z Brighton (0-1), ale z przebiegu gry wynikało coś zupełnie innego, więc uznam to za wpadkę. Palace natomiast ma mały szpital w szeregach i do tego grają czwarty mecz w ciągu ostatnich 10 dni, więc gospodarze mogą ich po prostu zabiegać. W dodatku w ostatnich trzech meczach pomiędzy nimi za każdym razem wygrywał Nott&#39;m z bilansem 8-0.
Nott&#39;m Forest to win @ 1.9 ⛔ 0-1 / dodatkowa motywacja po zmianie trenera już się skończyła
Middlesbrough - Brighton
Ciekawy mecz i z pewnością warty obejrzenia. Obie drużyny nieco obniżyły loty ostatnio, chociaż grają nieźle i nadal liczą się w walce o playoffy. W obu będzie brakowało po kilku graczy, ale nie powinno to w jakiś znaczący sposób wpłynąć na ich grę. I chociaż są to typowo underowe drużyny, myślę, że w tym meczu padnie co najmniej 2-3 bramki.
over 2,5 @ 2,25 ⛔ 1-0 /jednak under znów
BTS @ 2.00 ⛔
Brighton DNB @ 3.40 ⛔
Do tego można dorzucić Hull @ 2.40 ✅ i West Ham @ 2.62 ⛔ / w 9 się nie wygra

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Intuicja dobrze ci mówiła nie wiem czy oglądasz spotkanie Święci chyba już myślą ze każdy się położy na murawie bo mają lidera.Grali nieźle jednak mieli za &#39;&#39;zimne głowy&#39;&#39; w sytuacjach w których wystarczyło pomyśleć dograć każdy chciał zostać bohaterem. A Blackpool konsekwentnie ostro i udało im się 2 gole wbić SOuthampton goni goni ale będzie max remis jeśli się uda.
Edit ???? . W końcówce De Roder grał w Rugby zamiast w piłkę nożną taka sytuacja to po nocy nie jednemu juniorowi sie maży ????

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Generalnie ostatnie 3-4 kolejki obfitują w niespodzianki, tak samo zresztą jak w niższych ligach. Widać chłopaki już są myślami przy choince ????

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Hull - Milwall
Mimo iż obie drużyny okupują zgoła odmienne części tabeli w tym sezonie, to jednak nie stawiałbym gości na straconej pozycji, w jutrzejszym meczu. Co trzeba przyznać to to, że Londyńska drużyna gra bardzo chimerycznie, potrafią wygrać jak i przegrać z każdym, w taki sposób, że nie sposób tego w racjonalny sposób wytłumaczyć. Tygrysy nadspodziewanie dobrze, ale w domu średnio: bilans 6-0-4 nie jest jakiś bardzo dobry. Trzeba też wspomnieć, że Hull to bardzo wygodny ostatnio rywal dla graczy Milwall, w ostatnim sezonie wygrane 4:0 i 1:0, ostatnia przegrana 30 lat temu bodaj. Gospodarze dobra seria, 3 wygrane z rzędu, jutro jest szansa nawet na TOP3, ale to jak dla mnie nie jest drużyna stabilna, która swą równą formę może utrzymać dłuższy czas. Dla gości sezon stracony, głównie poprzez słabą grę w defensywie (aczkolwiek ostatnio mało tracą) i jeśli ich ambicje sięgają wyżej niż walka o przetrwanie w Championship, to są w stanie sprawić - bądź co bądź - niespodziankę.

Milwall DNB @3,03 Pinnacle

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Leeds - Reading
Over 3.5 gola
3.50
Sportingbet

Dzisiaj o godzinie 16:00 zostanie tradycyjnie rozegrana kolejna seria spotkań w drugiej lidze angielskiej. W jednym ze spotkań zmierzy się ze sobą Leeds United i Reading. Gospodarze po 21 meczach są na 6 miejscu w ligowej tabeli, a goście po tylu samo meczach plasują się na 10 pozycji w lidze.

Stawiam w tym meczu na over 3.5 gola. Leeds należy w tym sezonie do najbardziej &quot;overowych&quot; drużyn w lidze. Grają ofensywnie, a co za tym idzie strzelają jak i tracą sporo goli. W meczach z ich udziałem pada średnio 3.10 gola. Zaliczyli w tym sezonie 8 razy over 3.5 gola na 21 meczy. Goście po dość niemrawym poczatku sezonu zaczynają się piąć w tabeli. Ostatnio zaliczają wysokie wyniki (3:0, 3:2, 3:2). Ogólnie w tym sezonie zaliczyli 5 razy over 3.5 gola.

Leeds to drużyna numer 4 w tabeli under/over. Zaliczają w tym sezonie wysokie wyniki. Są druzyną nie obliczalną. Over 3.5 gola w tym meczu jest bardzo prawdopodobne. Stawiam na remis 2:2.
⛔

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Portsmouth - Southampton /over 3.5 gola/ 3.50
Williamhill

Dzisiaj o godzinie 14:00 na wyspach brytyjskich zostanie rozegrane przedostatnie spotkanie 22 kolejki spotkań w 2 lidze angielskiej. Zmierzy się w nim Portsmouth i Southampton. Gospodarze są na siedemnastym miejscu w tabeli, a goście są na pierwszej pozycji. Stawiam w tym meczu na over 3.5 gola. Southampton w tym sezonie należy do najbardziej overowych ekip w lidze. Po 21 meczach w tabeli under/over są na 3 miejscu. W meczach z ich udziałem pada średnio 3.19 gola. Zaliczyli w tym sezonie 8 razy +3.5 gola (na 21 meczy). Po drugie wczoraj zostało rozegranych 10 spotkań w tej lidze i tylko w 2 meczach padł wynik wyższy niż +2.5 gola. Padały wyjątkowo niskie wyniki. Moim zdaniem dzisiaj ta statystyka zostanie nadrobiona i piłkarze obu ekip urządzą sobie ostre strzelanie. Jak już jesteśmy przy piłkarzach to po trzecie Southampton ma w składzie najlepszego strzelca ligi R. Lamberta, który zdobył już w tym sezonie 14 goli. Moim zdaniem dzisiaj będzie zmotywowany aby zdobyć kolejne gole do klasyfikacji &quot;Król strzelców&quot;. Zagra dosyć przeciętna drużyna z liderem rozgrywek. Goście to jedna z najbardziej overowych drużyn w lidze. We wczorajszych meczach bramki padały jak na lekarstwo. Dzisiaj będzie inaczej. Stawiam 2:3 dla gości, a 2 gole dla Southampton strzeli Lambert.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Na jutrzejsza kolejkę szybko opisze parę spotkań z ogromnego braku czasu w tę świąteczne dni.
Watford - Cardiff 2 @@ 2,65 ⛔ za późno się obudzili
Watford w tym sezonie gra o środek tabeli w dodatku wystąpi bez 3 graczy z podstawowego składu, Cardiff natomiast &#39;&#39;znów&#39;&#39; walczy o baraże bo o dwa pierwsze miejsca niema co. Czy uda się w tym roku ?. Czas pokaże w lidze natomiast trzeba wygrywać.
Burnley FC - Doncaster Rovers 2 @@ 5,00 ⛔
Tutaj zakład na czuja. Doncaster w formie, Burnley można powiedzieć w dołku. Rovers chcą jak najszybciej piąć się w ligowej tabeli . Saunders wymyślił podobno &#39;&#39;plan naprawczy&#39;&#39; czy uda mu się to ?.Goulan, Fortune czy Beye dali spokój drużynie ale czy na długo. Myślę że jutro pokuszą się o niespodziankę.
Birmingham City - West Ham United 2 @@ 2,85 ⛔ Cole.... tylko 1 powinny być ze 4
Jeden w najwyższym kursów w tym sezonie na Młotów i grzechem byłoby nie skorzystać. Mają jeden cel wygrywać i robią to ostatnio skutecznie Brimingham dziurawa obrona, w dodatku osłabione, Ofensywa kiepska w dodatku niema kim postraszyć kurs warty ryzyka :!:.

red_devil 6

red_devil

Użytkownik
Burnley - Doncaster - 1 @ 1,73 ✅
Hmm... Ja stanowczo nie zgodzę się z użytkownikiem Doberman odnośnie meczu Burnley - Doncaster. Burnley jest w dołku? Szczerze wątpię, zresztą 4 zwycięstwa w ostatnich 5 meczach nie można nazwać dołkiem. Wręcz przeciwnie. Tutaj raczej Doncaster jest w dołku wyjazdowym. W 11 meczach na terenie rywala zdobyli zaledwie 6 punktów, a jakby tego było mało stracili najwięcej bramek w całej lidze bo aż 24! Tutaj zdecydowanie pokusiłbym się o typ na drużynę gospodarzy przy kursie @1,73.
Southampton - Crystal Palace x2 @2,5 ⛔
Zdecydowanym faworytem tego spotkania jest drużyna gospodarzy, bo to przecież oni są liderem tabeli. Zresztą potwierdza to również kurs (1,5). Ja jednak zaryzykowałbym i postawił na drużynę gości. Dlaczego? Ponieważ &quot;Święci&quot; są w kompletnym dołku (5 punktów w 5 ostatnich meczach). Z pewnością będą się chcieli jutro przełamać, ale wątpię żeby im się to udało, bo &quot;Orły&quot; nie są drużyną słabą o czym świadczy pokonanie między innymi Birmingham tydzień temu. Myślę, że warto tutaj obdarzyć zaufaniem zawodników C. Palace i ewentualnie wspomóc się remisem (x2). Kurs jest naprawdę atrakcyjny bo waha się on w okolicach 2,5 PLN w zależności od danego buka.

pirelli 739

pirelli

Forum VIP

Burnley-Doncaster

Do składu gości wracają Pascal Chimbonda (O 5/0) i El-Hadji Diouf (N 4/2). Doncaster w ostatnich 4 spotkaniach przeciwko Burnley nigdy nie przegrało. Po fatalnym początku sezonu goście zaczynają powoli zdobywać punkty. Z kolei forma Burnely pozostawia wiele do życzenia, klub gra strasznie nierówno. Obie ekipy dość sporo tracą bramek. Doncaster kilka kolejek temu pokonało u siebie &quot;Świętych&quot; od tego czasu widać w ich grze jakiś optymistyczny prognostyk na przyszłość. Myślę, że Burnley jest jak najbardziej do ogrania.

Typ: Doncaster strzeli @1.48
Typ: BTS @1.72

Watford - Cardiff

Do składu gospodarzy wracają Carl Dickinson (P 20/2) i Chris Iwelumo (N 18/1). Po powrocie obu graczy w ekipie Watford nie ma już żadnych poważniejszych urazów. Jeśli chodzi o ekipę Walijską, to również bez poważniejszych urazów, zabraknie jedynie Stephena McPhaila (P 7/0).
W tym sezonie obie ekipy nie należą do drużyn, która notują jakieś wysokie wyniki, ale patrząc na H2H pomiędzy obiema ekipa na 14 ostatnich spotkań w aż 13 padło minimum 3 gole /http://www.soccerway.com/matches/2011/12/26/england/championship/watford-football-club/cardiff-city-fc/1119907/head2head//
Typ: over 2.5 gola @2.10

Otrzymane punkty reputacji: +1
biscan 153

biscan

Użytkownik
Southampton - Crystal Palace x2 @2,5
Zdecydowanym faworytem tego spotkania jest drużyna gospodarzy, bo to przecież oni są liderem tabeli. Zresztą potwierdza to również kurs (1,5). Ja jednak zaryzykowałbym i postawił na drużynę gości. Dlaczego? Ponieważ &quot;Święci&quot; są w kompletnym dołku (5 punktów w 5 ostatnich meczach). Z pewnością będą się chcieli jutro przełamać, ale wątpię żeby im się to udało, bo &quot;Orły&quot; nie są drużyną słabą o czym świadczy pokonanie między innymi Birmingham tydzień temu. Myślę, że warto tutaj obdarzyć zaufaniem zawodników C. Palace i ewentualnie wspomóc się remisem (x2). Kurs jest naprawdę atrakcyjny bo waha się on w okolicach 2,5 PLN w zależności od danego buka.
Nie pokonani od 23 meczów na własnym boisku, w których odnieśli 21 zwycięstw, a ich ostatnio porażka to przeciwko Manchester United. Ja bym się bał tego X2.

red_devil 6

red_devil

Użytkownik
Faktycznie jest ryzyko jednak wydaje mi się że tutaj bardziej powinniśmy patrzeć na ogólną forme zespołu, a nie tylko na mecze rozegrane na własnym podwórku.

B 65

barylkaq

Użytkownik
Reading - Brighton

W zespole gospodarzy nie wystąpi w tym spotkaniu napastnik M. Manset (15/3). Jednakże dobrą wiadomością jest fakt, że do składu powrócą N. Hunt (18/3 napastnik) i obrońca I. Harte (10/0).
Gorszą sytuację mają goście, ponieważ w poprzednim spotkaniu czerwone kartki otrzymali A. Barnes (22/5 napastnik) i R. Vincelot (13/1 obrońca) i od tego meczu zaczynają karę zawieszenia na trzy spotkania. Ponadto nie zagrają obrońca Gonzalo Jara Reyes, ( przywołany z wypożyczenia do West Brom), Inigo Calderon (17/0 obrońca), Vicente (4/1 pomocnik), Gary Dicker (12/0 pomocnik), T. Elphick (0/0 obrońca), W. Hoskins (6/1 napastnik).
Do składu powraca natomiast obrońca Marcos Painter (17/0).

Typy:
Reading win 1.72
Reading -1 AH 2.30

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Derby - Leeds
Over 3.5 gola
3.75
WilliamHill

Dzisiaj o godzinie 14:00 zostanie rozegrane interesujące spotkanie w drugiej lidze angielskiej. Zmierzy się ze sobą Derby i Leeds. Gospodarze są na 16 pozycji w lidze, a goście plasują się na 6 miejscu.
Stawiam w tym meczu na over 3.5 gola. Derby w tym sezonie miało 5 razy over 3.5 gola. Aż 7 razy mieli over 2.5 gola czyli było o włos od +3.5 gola. Reasumując w spotkaniach z udziałem Derby pada średnio 2.64 gola na mecz. Goście w tym sezonie mieli aż 8 razy over 3.5 gola. W meczach Leeds pada średnio 3.00 gola. W tabeli under/over są na 4 miejscu.
Zagrają dwie &quot;overowe&quot; drużyny. W tym meczu jest bardzo prawdopodobne, że kibice w Derby zobaczą kilka goli. Ja stawiam na remis 2:2.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ostatnia kolejka Grudnia zbliża się wielkimi krokami także nie pozostaje nic innego jak typowanie ;) .
Southampton - Bristol
Już dziś na stadionie St Mary&#39;s spotkają się Southampton lokujący się na pierwszym miejscu z przewagą 3pkt. nad West hamem, Bristol lokuję się tuż nad strefą spadkową ich sytuacja się coraz bardziej tragiczna w dzisiejszym spotkaniu czeka ich kolejne wyzwanie albowiem ich najlepszy gracz a zarazem kapitan serce zespołu Liam Fontaine nie wystąpi z powodu urazu kolana. Na ostatnie pięć meczy wyjazdowych Bristol wygrał zaledwie jedno. Święci u siebie są nie pokonani od 25 spotkań. Wtedy przegrali z Manchesterem United. Sytuacja mówi sama za siebie w tym sezonie jeszcze na własnym terenie nie przegrali. Są w wyśmienitej formie jak i ich najlepszy gracz Lambert który zanotował już 15 trafień na jego usługi zarzucają już &#39;&#39;sieci&#39;&#39; Everton, Sunderland oraz pare innych drużyn Premier League. Bristol ma w bramce co prawda już 41-letniego Jamesa jednak co to daje skoro posada McLnnesa wisi na włosku. W tym spotkaniu nie daje im większych szans :!:.
Win Sotuhamptom @@ 1,45 ⛔
Over 2,5 @@ 1,85
⛔
Lambert strzeli gola @@ 1,70 ⛔
0:1 Handicap @@ 2,20 ⛔

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Oj Święci Święci... kieeepsko. Wydaje mi się, że przygotowanie kondycyjne przed sezonem nie do końca się powiodło i chłopaki po prostu nie wyrabiają. Ciągle mam nadzieję, że jednak awansują, ale muszą się przyłożyć. Niestety nie miałem zupełnie czasu wczoraj ani dziś przed meczem wrzucić żadnych analiz. Sam grałem undera na ten mecz, więc chociaż nie jestem w plecy.
Dla odmiany dam typ na całą kolejkę - parę zdań o każdym meczu (bo potem trzeba się niższymi zająć).
Leicester - Portsmouth
Mecz drużyn środka tabeli. Lisy walczą o playoffy, ale tracą ostatnio głupio punkty. Obie drużyny wystąpią w podobnych składach do ostatnich swoich meczów i obie zapowiadają walkę o 3 punkty. Stawiałbym na nieznaczną przewagę Lisów na papierze, plus atut swojego boiska, ale zagram:
BTS @ 2,10 ✅
gol przed 32 min @ 1.83 ✅ 1-1 w 24min
Barnsley vs Leeds
Gospodarze nie remisują. Ostatnie 10 meczy to 5 porażek i 5 zwycięstw - ostatnie 3 mecze to same porażki. Do tego mają szpital w drużynie i w najbliższym meczu w obronie zagra - uwaga - 17 i 16 latek z uwagi na bardzo krótką ławkę Barnsley. Leeds też nie zachwyca i też ma dziury w podstawowej 11. Na ten mecz odpadł kolejny obrońca. Czuję radosny futbol i masę błędów z obu stron.
BTS @ 1,61 ✅
over 2,5 @ 1.80 ✅
i Leeds to win @ 2.50 za małą stawkę ⛔
Derby - West Ham
Nie wiem czy nie najciekawsze spotkanie tej kolejki. Gospodarze po znakomitym początku sezonu obniżyli loty, ale wciąż potrafią ugryźć tych najlepszych. W tym meczu zagrają bez swojego obrońcy Marka O&#39;Brien. Goście wiadomo - walczą o awans, ale do tego meczu przystąpią bez 4 graczy, z których 3 w ostatnim meczu jak jeden mąż dostało po żółtej i muszą pauzować. Będzie ciekawie.
BTS @ 1.72 ✅
i spróbujemy 1 połowa powyżej 1,5 gola @ 2.75 ✅ 2-0 w 10 min
Millwall v Crystal Palace
Obie drużyny przystąpią do meczu bez większych ubytków. Gospodarze u siebie grają nieźle, chociaż nie strzelają zbyt często, natomiast tracą raptem 0,75 gola na mecz (u siebie). Myslę, że nie ma się co zastanawiać i brać najlepsze value:
Millwall to win @ 2.10 ⛔
brak gola 1 z drużyn @ 1.72 ✅
Watford v Doncaster
W ostatnich 10 meczach Watford zdobyło 17 punktów i wygrzebało się ze strefy spadkowej. W tym meczu zagrają niemal pełnym składem i z pewnością będą chcieli zdobyć kolejne, cenne 3 punkty. Goście na wyjazdach grają tragicznie i nawet El-Hadji Diou nie będzie w stanie im pomóc. Amen.
Watford to win @ 1.80 ✅
Birmingham v Blackpool
Gospodarze jeszcze u siebie w tym sezonie nie przegrali (podobnie jak Święci do wczoraj ???? , a do tego do składu wraca dwóch obrońców. Goście grają w kratkę i dość słabo na wyjazdach i przyjadą bez podstawowego bramkarza.
BTS @ 1.80 ⛔ 3-0
i myślę, że padnie remis, ale nie stawiam
Burnley v Hull
Gospodarze ostatnio grają całkiem porządnie, chociaż patrząc na wyniki to gra im się zdecydowanie lepiej poza domem. W składzie zabraknie obrońcy Michaela Duffa, ale nie powinno to bardzo wpłynąć na jakość linii obrony. Goście walczą o awans - wygrali 4 na ostatnie 5 meczy i muszą zdobywać punkty. Stawiam więc na otwartą grę i bramki z obu stron.
BTS @ 1.72 ⛔ 1-0
do tego za symboliczne euro:
Hull - Burnley @ 26
Burnley - Hull @ 29
(taki czuj)
Coventry v Brighton
Gospodarze wygrali pierwszy mecz od 12 kolejek (z Bristol City, które właśnie pokonało Świętych), ale i tak mają marne widoki na przyszłość. Nie zagra dwóch obrońców plus kolejnych paru graczy jest kontuzjowanych. Jeszcze gorzej ma się sytuacja w drużynie gości, gdzie lista graczy nie mogących zagrać jest bardzo długa. Tutaj zdam się na statystykę. Goście nie wygrali na tym stadionie od 30 lat i przegrali ostatnie 3 ligowe mecze z rzędu.
Under 2,5 @ 1,57 ✅ 2-0
Coventry +0,5 @ 1.45 ✅
Middlesbrough - Peterborough
Nie będę się tu rozpisywał. Statystyka i lista graczy przemawia za gospodarzami.
M&#39;boro to win @ 1.66 ⛔ 1-1
Nottm Forest v Cardiff
Gospodarze od 6 meczy nie strzelili bramki. Czy to wystarczy za rekomendację w tym meczu? Z pewnością, tym bardziej, że w składzie zabraknie Millera, który do tej pory strzelił 4 bramki. Goście walczą o awans i przyjeżdżają po pewne 3 punkty.
Cardiff to win @ 2.62 ✅ 0-1
1 z drużyn nie strzeli gola @ 1.83 ✅
Reading - Ipswich
Na szybko, bo nie ma się co rozpisywać. Inny wynik niż zwycięstwo gospodarzy będzie niespodzianką.
Reading to win @ 1.66 ✅ 1-0

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Derby - West Ham
Młoty jadą dziś na cieżki wyjazd na Pride Park Stadium by zmierzyć się z Derby Country klub który jest typowym średniakiem ligi ich cel to co roku środek tabeli. Ciężko im wspiąć się na wyżyny. Młoty w tym spotkaniu wystąpią bez Nolana, Fauberta i McCartney ich sytuacja w defensywie nie wygląda najlepiej jednak Sam Allardyce wczoraj zapewniał że ma ciekawą koncepcje i Młoty będą walczyć o 3pkt. tym bardziej gdy wczoraj doszło do sensacji w postaci porażki Świętych na własnym terenie, Derby ma także problemy w obronie O&#39;Brein przeszedł w tygodniu operacje kolana i na pewno przez 3 miesiące go nie zobaczymy. Jake Buxton także narzeka na drobny uraz. Młoty na ostatnie sześć wyjazdów , cztery razy wygrywali,raz przegrali i raz zremisowali. Derby na własnym terenie na sześć spotkań trzy wygrali i trzy przegrali. Dzisiejszy pojedynek powinien wobec nawet szerokich osłabień West Hamu pod ich dyktando ogromna szansa na zrównanie się punktowo z Southampton może być ostatnią.
Win West Ham @@ 2,05 ⛔

Middlesbrough - Peterborough
Na Rivierside dojdzie do ciekawego pojedynku, Boro niespodziewanie wobec przedsezonowych rokowań walczy o awans :!:. I Dziś przed nimi tak jak i przed West Hamem ogromna szansa na zrównanie się punktowo z zespołem Southampton który jak wspominałem przy opisywaniu meczu Młotów zawiódł, Porażka z Bristolem to jest coś sensacyjnego jak na rozpoczynającą się kolejkę Npower. Wróćmy jednak do spotkania Peterborough, Beniaminek w tym sezonie ligi raczej nie zwojuje a jego cel to środek tabeli. Middlesbrough coraz głośniej puka do bram Premier League z której spadł w sezonie 2008/2009. W zespole Tony Mowbraya zabraknie Marvina Emnemsa który nadal leczy kontuzje uda. Dodatkowo zabraknie Merouane Zemmama i Kevin Thomson jednak nie są to osłabienia których nie można &#39;&#39;załatać&#39;&#39;. W zespole gości nie zobaczymy Lee Tomlin. W dodatku gospodarze w tym spotkaniu mogą 12 razy zachować czyste konto w tym sezonie. Ich sytuacja jest ciekawa po dzisiejszym zwycięstwie sytuacja w lidze może być jeszcze ciekawsza.
Win Boro @@ 1,73 ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom