>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grubo, ale z głową - dziennik typów

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Mój poprzedni temat to już przeszłość. Zrobię ostateczne podsumowanie, ale powinien być tam plusik. Przez chęć dotarcia do VIP&#39;a zacząłem podawać bety, których nie grałem i wyszło tam niepotrzebne zamieszanie. W tym temacie będę wrzucał tylko bety, które gram za grubsze sumy (100+ złotych). Analizy również będą podawane, a podsumowania po każdym miesiącu.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Podsumowanie Październik 2017​
Zagrane kupony: 11
Wygrane kupony: 7
Zwroty: 1
Przegrane kupony: 3
Zainwestowane pieniądze: 1915zł
Zwrócone pieniądze: 3564,57zł
Bilans: ✅ 1649,57zł
Yield: ✅ 86,1%

Miesiąc można powiedzieć fantastyczny. Skupiłem się głównie na darcie i NBA, a to się opłaciło. Piłki muszę naprawdę co raz mniej stawiać, bo tracę sporo. Jedynie wyszukiwać sporych value i odbijać od grania &quot;faworytów&quot;. Tak naprawdę mógłbym uznać ten miesiąc za bezbłędny, gdyby nie głupie dorzucenie Barneya po kursie 1.25 oraz zagranie na siłę NBA. Nie mniej jednak miesiąc fantastyczny i miejmy nadzieję, że kolejny również utrzymamy na wysokim poziomie. NBA się rozkręca, a w darcie szykują się 3 turnieje, które mogą nam dać zarobić. Jeżeli ktoś dzięki mnie zarobił to czuję się zaszczycony. Zapraszam do śledzenia fanpage.

Otrzymane punkty reputacji: +15
Do góry Bottom