>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

grozby i zastraszanie od Betclic - brak slow ...

Status
Zamknięty.
W 4

wiesiu

Użytkownik
Witam!
Mysle, ze warto sie z wami podzielic ta sytuacja gdyz to co ostatnio funduje mi Betclic przechodzi wszelkie granice. Zaczne od tego, ze wczoraj dostalem informacje, ze kolejne wyplaty zostana anulowane ..gdyz takie jest widzimisie Betclic (poniej na screenach widac maila i rozmowe z supportem. Dodam tylko, ze po kazdej wplacie obracam zaklad zgodnie z regulaminem po czym jak wygrywam wyplacam wygrana. Wydaje sie to dosc normalna praktyka jezleli chodzi o gre u bukmachera czyz nie? dodam jeszcze, ze Betclic celem zniechecania mnie do gry stosuje mase nieuczciwych praktyk. Zaczelo sie od zablokowania konta ze znaczna suma na pare tygodni pod pretekstem &quot;weryfikacji sekcji bezpieczenstwa&quot; to nic, ze jakis tydzien wczesniej konto zostalo w pelni zweryfikowane. Oczywiscie Betclic nic nie znalazl i po ok 20 mailach w koncu laskawie mi odblokowal konto. Pozniej mialem dziwne sytuacje z anulowaniem zgodnie postawionych zakladow o czym juz pisalem na forum. A teraz ta sytuacja z zastraszaniem/grozeniem (bo inaczej tego nie mozna nazwac) Moim zdaniem to przechodzi wszelkie pojecie. I tak oto &quot;zacny&quot; bukmacher traktuje uczciwych uzytkownikow. Brak slow. Jezeli macie ochote napiszcie co o tym myslicie ..bo ja juz sam nie wiem co myslec ...

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Gdzie tu są jakieś groźby i zastraszanie?Mi to bardziej przypomina pranie pieniędzy niż normalną grę,więc nie wiem skąd zdziwienie,że mają pretensje.

W 4

wiesiu

Użytkownik
dodam, ze wplaty tez byly weryfikowane przez Betclic, musielm kazda wplate udokumentowac wiec frazes &quot;pranie pieniedzy&quot; to puste slowa. A zastraszanie jest w miejscu gdzie pisza o anulowaniu wyplat po wygranych..chyba ze mozna to inaczej interpretowac ?

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Bardzo dobrze,że piszą o anulowaniu wypłat,bo takim graczom jak Ty na pewno należy się większa kontrola.Ewidentnie traktujesz tego bukmachera jako pośrednik w transferze pieniędzy i mają pełne prawo do jak najbardziej skrupulatnej inwigilacji.

W 4

wiesiu

Użytkownik
oczywisce to co piszesz pete1989 to ewidentna bzdura..pewnie jestes jakos skojarzony z Betclic i piszesz takie rzeczy.. ale juz w to nie wnikam. Co do sprawy to gram niskie stawki gdyz mam taki system gier..gram wtedy gdy jestem pewien wygranej i prawie zawsze wygrywm. Mysle ze w tej sprawie chodzi o to , ze Betclicowi nie podoba sie to, ze wygrywam i tyle. Dodam, ze u paru bukmakerow gram takim systemiem i tylko Betclic robi podobne problemy

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Z tego co wkleiłeś wynika jasno,że wpłacasz i wykonujesz jednorazowy obrót przy niskim kursie i wypłacasz.Piszę tylko jak to wygląda,więc nie strasz ludzi,że jest to zły bukmacher bo to Twoja gra jest &quot;niecodzienna&quot;.
A od betclic dostaje co miesiąc breloczek z Mateuszem Borkiem w zamian za robienie dobrego PR.

W 4

wiesiu

Użytkownik
Z tego co wkleiłeś wynika jasno,że wpłacasz i wykonujesz jednorazowy obrót przy niskim kursie i wypłacasz.Piszę tylko jak to wygląda,więc nie strasz ludzi,że jest to zły bukmacher bo to Twoja gra jest &quot;niecodzienna&quot;.
A od betclic dostaje co miesiąc breloczek z Mateuszem Borkiem w zamian za robienie dobrego PR.
no tak wyplacam wygrana..., po to gram zeby wygrac wyplacic wygrana cos sobie kupic i znowu zagrac by wygrac i wyplacic ..no o to chyba chodzi w zakladach buchmakerskich? wiec nie wiem co w tym niecodziennego. Do tego wszytsko odbywa sie z godnie z regulaminem bukmachera wiec deprymuja mnie takie podchody serwisu z utrudnianiem zycia. A bukmaker niestety &quot;schodzi na psy&quot; Tutaj mozna poczytac jak ludziom bez przyczyny zamykaja konta i konfiskuja srodki &quot;Link&quot;. Do tego coraz to slabsza ocena rankingowa ..obecnie D+..swiadczy o tym, ze zdaje sie trzeba uciekac z tego buka zeby nie stracic czesci dobytku....Aco do stwierdzenia, ze dostajesz breloczek z Mateuszem Borkiem w zamian za robienie dobrego PR to moze skoncze ta polemize z Toba pete1989 bo jeszcze jestem w stanie pomyslec, ze Ty z tym breloczkiem to tak na serio ....

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Podzielam zdaniem użytkownika @pete1989. Dobrze, że są takie osoby na forum, które nie łapią takich bzdur o groźbach i zastraszaniu.
Ewidentnie widać, że autor tematu &quot;nie gra czysto&quot; i coś kombinuje...
Temat zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom