>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Grosz do grosza, a będzie kokosza

G 6

gfc

Użytkownik
Witam
Zakładam temat w którym będę podawał swoje typy. Muszę się jakoś zmotywować bo kapusty brakuje. Będzie on się różnił głównie tym, że każde wydarzenie które obstawie z odpowiednim wyprzedzeniem sprzedam przed jego rozpoczęciem, czyli trading. Słabiutko wychodzi mi typowanie zdarzeń na wygraną, dlatego taki rodzaj handlu, oczywiście na Betfair.
Podając typy na inne sporty niż wyścigi konne, będę starał się co nieco uzasadnić swój wybór. Zamierzam również wklejać trochę screenów z gry, żeby temat nie był nudny (szczególnie z wyników)
Na jutro zagrałem
John Monash @ 2,54 za 45 euro
Soldier In Action @ 2,8 za 45 euro
Feng Shui @ 1,73 za 45 euro
Wystawiłem również zakład na zwycięstwo Federera w turnieju w swoim ojczystym kraju po kursie 2,4 ,maksymalnie do jutra ustawie na 2,3 jeżeli ktoś mnie przesunie w kolejce .Może ktoś mi to sprzeda, Roger swój mecz gra dopiero we wtorek więc do tego dnia czekam, jak się nie uda to wycofam.Jego połowa drabinki wygląda dużo lepiej niż ta druga i daje mu duże szanse dojścia do finału, a jak już dojdzie to kurs spadnie na tyle żeby coś zarobić. Stawka 40 euro
Wygrane nie będą jakieś okazałe, ale mam nadzieje, że dadzą regularnie zarobić

G 6

gfc

Użytkownik
Bardzo słaby dzień. Federer spadł dużo poniżej minimalnego kursu dlatego anulowałem zakład. Konie to jedno wielkie bagno. Do godziny 11 miałem łącznie ponad 15 euro z 3 selekcji ale to co się stało do godziny 14 to aż niemożliwe. Dzień kończę z dużą stratą

Natomiast na jutro zagrałem

Fred Le Macon @ 3,1 za 70 euro
Arab Poet @ 1,88 za 70 euro

Bilans: 18,19 euro

G 6

gfc

Użytkownik
Ostatnio taka sama sytuacja jak na początku, około 13 godziny 13 euro plus a przed wyścigiem widać

Bilans: 20,1 euro
Na dzisiaj
Sweeping Up @ 5,6 za 70 euro

Do góry Bottom