>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Groningen 2-0 Heerenveen 13.01.06 r.

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
--------

Kursy według STS : 1-2.10 X-3.05 2-2.95 1X-1.24 2X-1.50

Analiza : Mecz odbędzie się nietypowo bo 13 w piątek no ale trzeba grać , Napewno siła ataku Herenveen została osłabiona został sprzedany do Ajaxu najlepszy strzelec tej drużyny Jan Klaus Huntelaar lecz nadal można wyróżnić kilku klasowych graczy z tej drużyny np. Boy Waterman , Petter Hansson , Paul Bosvelt i Lasse Nilsson natomiast w drużynie gospodarzy ze znanych postaci wystepuje Rasmus Lindgren napewno mecz będzie wyrównany bo druzyna gospodarzy zajmuje 7 miejsce z 29 pkt. natomiast Goście zajmują miejsce 5 również z 29 pkt. więc mecz jest na miare piątego miejsca na dzień dzisiejszy dlatego mój typ na to spotkanie to X2 Napewno duży atut to to że Herenveen jeszcze nigdy w historii nie przegrało z Groningen

Mój typ : X2
Statystyki :

Drużyny jak dotąd spotkały się 10 razy i pojedynki zakończyły się sześcioma i aż zwycięstwami Herenveen i aż czterema remisami

stauciak 0

stauciak

Forum VIP
Ja typuje przeciwnie do Dobermana90.

Mój typ na ten mecz to 1 :mrgreen:

Teraz moze troche wytłumacze czemu:
Groningen w tym sezonie gra nieźle. Wysokie 6 miejsce i 12 punktów straty do takiej drużyny jak PSV mówi samo za siebie. Zespół Groningen na ostatnie 10 meczy przegrał dwukrotnie ostatnio z Ajax 3:2 na wyjezdzie i na początku listopada właśnie z Heerenveen na jego boisku aż 4:0. Myślę teraz że drużyna Groningen będzie chciała się zrewanżować za tak wysoką porażkę na wyjezdzie. Bilans meczy na swoim boisku to 7 1 1 a bramki to 12 strzelonych i tylko 2 stracone. Widać że ten zespół głównie liczy na komplety punktów na swoim stadionie.

impulsive 0

impulsive

Użytkownik

Groningen w tym sezonie gra nieźle. Wysokie 6 miejsce i 12 punktów straty do takiej drużyny jak PSV mówi samo za siebie. Zespół Groningen na ostatnie 10 meczy przegrał dwukrotnie ostatnio z Ajax 3:2 na wyjezdzie i na początku listopada właśnie z Heerenveen na jego boisku aż 4:0. Myślę teraz że drużyna Groningen będzie chciała się zrewanżować za tak wysoką porażkę na wyjezdzie. Bilans meczy na swoim boisku to 7 1 1 a bramki to 12 strzelonych i tylko 2 stracone. Widać że ten zespół głównie liczy na komplety punktów na swoim stadionie.

GRATULACJE ????

stauciak 0

stauciak

Forum VIP

GRATULACJE ????
Dzięki :wink:

Wynik meczu:
Groningen - Heerenveen 2:0 (1:0)

Bramki dla Groningen strzelali:
Erik Nevland w 24 minucie
Danny Buijs w 53 minucie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom