>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Grecja (Super League | Ethniki B) - 2013/2014

Status
Zamknięty.
elano07 1K

elano07

Użytkownik

Platanias - Apollon Smirnys 1 AH-0,75 1,85 bet365⛔

W Smyrnis nie zagra 5 kluczowych piłkarzy podstawowy bramkarz Tzorvas (5), def. Telizsis (5), midf. Kamara (4), Guela (midf.5), i najlepszy strzelec Petropolous (str.5 2g).Oba zespoły słabo radzą sobie w lidze ale Platanias zdołał jak na razie zremisować 4 mecze, gdzie goście wygrali tylko jeden mecz na inauguracje a resztę meczy przegrywają jak leci. W obecnej sytuacji wydaje mi się ze gospodarze sa faworytami dzisiejszego meczu.​

Otrzymane punkty reputacji: +5
michciu90 68

michciu90

Użytkownik
OFI Crete - Ergotelis (Superleague)
Ergotelis +1 @ 1.65 Bet365
Dla mnie kurs na zwycięstwo gości to duże value bo kurs oscylujący w granicach 6.00 w pojedynku pomiędzy 17. a 4. drużyną - gdzie Ci pierwsi strzelili w 7 mieczach 3 bramki, pozostają bez zwycięstwa w lidze a u siebie zanotowali 4 remisy przy bilansie bramkowym 2:2 - to trochę zbyt wygórowany kurs, możnaby powiedzieć prezent. Choć jak wiadomo to bądź co bądź liga grecka, nie często mamy do czynienia z wygranymi drużyn przyjezdnych. Ergotelis 4. pozycja, w tym sezonie, bez ligowej porażki jak dotąd, na wyjeździe punktują, w 4 meczach tylko 2 stracone bramki więc wszystko to wygląda dość solidnie. Co to składów to tu bez większych osłabień w obu ekipach z tego co wyczytałem także jeżeli wynik w tym meczu nie jest z góry przez kogoś lub coś ustawiony ;) to ja skłaniam się na grę ku gościom, w przypadku jedno-bramkowej przegranej mamy zwrot.
Oprócz tego można spróbować:
Ergotelis DNB @ 4.00 Bet365 ZWROT
Ergotelis lub remis @ 2.37 Bet365
Myślę, że warto. Powodzenia!

yurand 230

yurand

Użytkownik
Panathinaikos - Olympiakos
TYP: BTS - KURS: 1,80
BUK: MILENIUM
Wynik: 0:1 ⛔

W bukach panuje stereotyp, że grecka mało strzela i dlatego dają wysokie kursy na bramki. Ale nie w tym meczu. Olympiakos mocny, ale ma LM i poczuł na pewno, że może wyjsc z grupy, co byłoby naprawdę dużym osiągnięciem dla tej drużyny, a Panathinaikos nie gra żadnych pucharów, co sprawia, że są wypoczęci, nie mają tak napiętego grafiku. Dodatkowo grają u siebie, a tam strzelają. Historia również przemawia za moim typem. Polecam!

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Olympiakos - Asteras
Under 2,5 @ 2,50 ✅✅✅
oraz
DW 2-0 @ 5,5 ✅✅✅

Olympiakos bez: Mitroglou(f 10/14/Najlepszy strzelec), Saviola(f 13/7), Maniatis(d 12/3), Salino(m 8/0), Manolas(d 11/1)
Asteras bez: Kourmpelis(d 5/0), Barrales(f 12/3), De Blasis(m 13/6/Najlepszy Strzelec), Grazzini(m 8/0)
Ciekawe absencje (ofensywne)

kreciko10 772

kreciko10

Użytkownik
Panthrakikos - Giannina 1 0AH 1,95 Bet365
Mecz dwóch drużyn które walczą o utrzymanie w ligowej tabeli. Gospodarze seria 5 meczów bez zwycięstwa w lidze, u siebie nie graja jakoś fantastycznie tylko 2-2-2. Giannina jeszcze gorzej radzi sobie na wyjazdach żadnego wygranego spotkania i tylko 2 remisy. DNB mniejszy kurs jest a tutaj 20 groszy więcej więc wole to zagrać. Panthrakikos bez: Merino (m 2/0) - w ostatnim meczu grał 11 minut
Giannina bez: Michail(d 12/0), Korovesis(d 13/2), De Vincenti(m 8/2), Berios(d 6/0). Ci wszyscy zawodnicy grali w ostatnim meczu

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Olympiakos - Asteras
Under 2,5 @ 2,50 ✅✅✅
oraz
DW 2-0 @ 5,5 ✅✅✅

Olympiakos bez: Mitroglou(f 10/14/Najlepszy strzelec), Saviola(f 13/7), Maniatis(d 12/3), Salino(m 8/0), Manolas(d 11/1)
Asteras bez: Kourmpelis(d 5/0), Barrales(f 12/3), De Blasis(m 13/6/Najlepszy Strzelec), Grazzini(m 8/0)
Ciekawe absencje (ofensywne)
i po tych absencjach wyszlo ci, ze bedzie 2-0?:cool:

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Spotkanie: Panetolikos - Panionios
Typ: Goście wygrają bądź zremisują !
Kursy: http://www.betexplorer.com/soccer/greece/super-league/panetolikos-panionios/Qcz65ncg/
Liga grecka, ostatni typ na dziś. Poniedziałek, licha oferta jeśli chodzi o piłkę nożną. Drużyny te ze sobą spotkały się już 5 razy, z czego Panionos był górą 4 razy. Gospodarze osłabieni w pomocnik G. Theodoridis 11/2, pomocnik P. Melissas 13/2, pomocnik S. Sfakianakis 8/0, oraz obrońca A. Bikey-Amougou 8/2. Goście prawdopodobnie bez X. Panos, jakiś mało znaczący zawodnik.
- obie drużyny są słabe ale liczę w tym meczu na szczęście. Kus na x2 sięga 3, tak więc można zaryzykować ????

✅ siadło !

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 202

szymontom

Użytkownik
Spotkanie.Panathinaikos - Atromitos 1:2 ⛔
Typ.x
Kurs.3,50
Bukmacher.SportingBet

Analiza.
Spotkanie na szczycie w lidze Greckiej bowiem spotykaja sie zespoly Panathinaikos - Atromitos .Gospodarze okupuja teraz 4 miejsce majac ugrane 24 oczka ,natomiast pilkarze Atromitos sa na miejscu 3 z 25 punktami na koncie tak wiec roznica prawie zadna.Obie ekipy maja takze zblizony bilans bramkowy ktory wyglada nastepujaco...Panathinaikos 21- 13,natomiast Atromitos 22-11 obie ekipy maja bardzo dobre defensywy,co po Olympiakosie (4 stracone gole)daje nam starcie prawdopodobnie bardzo wyrownane z mala iloscia goli.Jesli w dodatku spojrzymy na historie spotkan pomiedzy tymi klubami to wyloni sie nam obraz,ze remis bardzo mozliwy badz minimalna wygrana ktoregos z zespolow...
27/01/13 SL Atromitos - Panathinaikos 1:2
24/09/12 SL Panathinaikos - Atromitos 1:1
16/05/12 SLP Atromitos - Panathinaikos 0:1
02/05/12 SLP Panathinaikos - Atromitos 1:1
22/01/12 SL Panathinaikos - Atromitos 1:0
17/09/11 SL Atromitos - Panathinaikos 1:1
21/07/11 TK Atromitos - Panathinaikos 0:0
26/02/11 SL Panathinaikos - Atromitos 1:1
Na 8 ostatnich spotkan mamy tutaj,az 5 wynikow remisowych,a przy pozostalych 3 meczach wygrana tylko jedna bramka.Natomiast gdy gospodarzem tak jak dzisiaj byla ekipa Koniczynek to na ostatnie 4 mecze zanotowalismy,az 3 remisy.I pamietajmy,ze te wyniki padaly w czasach gdy to Panathinaikos dysponowal o wiele lepsza druzyna od rywala.Teraz czasy sie zmienily i widac,ze w tym sezonie obie ekipy bardzo wyrownane i remis w tej potyczce naprawde bardzo mozliwy.

yurand 230

yurand

Użytkownik
Atromitos - PAOK
TYP: BTS - KURS: 2,00 ✅
BUK: MILENIUM

Atromitos mocny, pokonał na wyjeździe Panathinaikos, PAOK też ustabilizowana forma... Spotkanie pachnie mi remisem 1-1 ✅. Ale najprędzej chyba obie strzelą, nie ma co się zastanawiac... Ofensywne drużyny i tyle. POLECAM gorąco, bo to dzisiaj podstawa.

Edit Groven: kolego Yurand proponuję następnym razem nieco więcej napisać.. posty 1-2 zdaniowe będą kasowane

Ja tu naliczyłem 5 zdań ale w porzo...

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Atromitos - Olympiakos (1X podpórka) @ 2.15 WilliamHill
vs

Analiza:
Spotykają się ze sobą dwie drużyny grające zdecydowanie over. W tym
spotkaniu z początku zastanawiałem się nad zagraniem w strone over 2,5 ale
troszke poczytałem i jestem skłonny zagrać 1X. Dlaczego ? Goście delikatne
osłabienie, mam tu na myśli brak Papadopulos 7/0, Scepovic 4/0, Torres 5/0,
Siovas 11/0.
Olympiakos w lidze imponujący bilans 17/1/0 i fotel lidera oczywiście zasłużony.
Atromitos u siebie na boisku w sezonie 2013/14 nie przegrało jeszcze. 6 wygranych
i 3 remisy i w gruncie rzeczy mają ogromne wsparcie swoich kibiców, oprawy itd.
Chciałbym tu zagrać remis na czysto ale niezły jest kurs na 1X tak więc może tu
być niespodzianka ???? !

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Fostiras - Vyzas -1 handi. / 1.80 Bet-at-home
Analiza: drużyna gości i co możemy o nich powiedzieć ? Jest to zdecydowanie
najgorsza drużyna ligi. Jak wyczytałem z wypowiedzi trenera to potrzebują oni kilku
nowych graczy by ta drużyny faktycznie mogła zaistnieć w B Ethniki, lecz klub ten
jest bardzo biedny i źle stoi finansowo, z resztą sami piłkarze od miesięcy czekają
na wynagrodzenie za swoją i tak dość do dupy grę. Brak w tej drużynie motywacji
i chęci podjęcia jakiejkolwiek próby gry z rywalem. Ich osiągnięcia są słabiutkie..
Vyzas na wyjeździe 0/1/6, a w dodatku w meczach wyjazdowych 4 bramki
zdobyte i 18 straconych. Bukmacherzy na to spotkanie mają lichą ofertę więc z
niej wybrałem handicap. Z drugiej strony o drużynie Fostiras wiele też dobrze
powiedzieć nie idzie lecz ostatnie swoje dwa mecze ligowe wygrała :
05/01/14 Fostiras 3 - 0 Episkopi
10/01/14 Acharnaikos 0 - 1 Fostiras

K 2

kirk

Użytkownik
Ogarnia ktoś dzisiejszy skład Olympiakosu na mecz pucharowy? Nie znam się na lidze greckiej, ani na samym Olympiakosie, ale wiem, że przodują dosyć wyraźnie nad resztą ligi. Stąd pytanie czy nie wyjdą dziś jakimiś rezerwami na puchar? Dodatkowo mając 4 bramki zaliczki

homel 918

homel

Użytkownik
Ogarnia ktoś dzisiejszy skład Olympiakosu na mecz pucharowy? Nie znam się na lidze greckiej, ani na samym Olympiakosie, ale wiem, że przodują dosyć wyraźnie nad resztą ligi. Stąd pytanie czy nie wyjdą dziś jakimiś rezerwami na puchar? Dodatkowo mając 4 bramki zaliczki
Przewaznie 1 obronce rezerwowego na srodku wymieniaja , napastnika i schowanego za nim cofnietego napastnika
3-4 zawodnikow w pucharze daje trener innych niz na lige

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Asteras Magoulas ₋ Olympiacos Volos / @ 1.80 WilliamHill
Analiza: Lider na wyjeździe podejmuje drużynę z 12 miejsca. Olympiacos Volos
od 10 spotkań nie przegrali jeszcze. Spotkanie odbędzie się za chwilke, dosłownie
o 16:00, w dodatku Volos mają znakomity bilans bramek na wyjeździe 6/1/1.
Gospodarze tego spotkania od 4 kolejek pasmo niepowodzeń !

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
- ze wsparciem translatora odczytasz w tym zaszyfrowany skład :
http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/index.php/news2013/item/2698-i-apostoli-gia-ton-epanaliptiko-me-ton-astera-magoylas.html

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Atromitos ₋ Giannina -1 handi. / @ 2.30 WilliamHill
vs

Analiza: Gramy gramy, nie czekamy ! Giannina na wyjeździe bilans 0/2/7 ! Mało tego,
od 3 spotkań są bez wygranej i dwa razy wśród nich padł handicap (-1). Dziś zagrają
bez zawieszonych Lilla 17/1, Tzimopoulos 16/0, oraz kontuzjowanych Vila 19/2,
Vicento 5/0 i Cristian Chávez 12/2. Mam jeszcze info że Trener opuścił ich klub i nie
wiem czy będzie ten mecz debiutem dla nowego trenera czy też jest jakiś drugi trener.
Atromitos u siebie 10/7/3, obecnie trwa im może nie seria bo jest przeplatana
remisami ale od 11 spotkań nie przegrali.

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
PAOK - Gas Veria -1 handi. / @ 1.70 WilliamHill
vs

Analiza: Na 11 spotkań jakie te drużyny ze sobą odbyły, to 8 wygrał PAOK i padły 4
remisy gdzieś tam w przeszłości. PAOK na chwile obecną jest vice liderem ligi greckiej,
natomiast Gas Veria jest vice liderem jeśli chodzi o grupę spadkową owej ligi.
Goście dziś bez kontuzjowanych: A. Apostolopoulos 12/0, K. Barbas 14/1, oraz
B. Ostojić 17/0.Zajebisty bilans PAOK grając u siebie :

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Hola hola... PAOK w poprzedniej kolejce nieoczekiwanie uległ Panionios GSS (0:2), to był dla nich zimny prysznic, nie jestem przekonany czy dzisiaj wygrają wysoko. PAE Veria po serii trzech meczów bez porażki zyskało sobie trochę reputacji wśród rywali. Choć po wielkich nadziejach ostatnio ekipa ta przegrała z Panathinaikosem (1:3). A więc obydwa zespoły nie zaprezentowały się najlepiej w poprzedniej kolejce. Czy PAOK zagra dzisiaj po pewną wygraną? Trudno mi powiedzieć, na pewno to będzie dla nich trudny mecz. Ja bym raczej odpuścił to spotkanie.
Od siebie zaproponuję mecz Fc Levadiakos - Aris Thessaloniki. Gospodarze u siebie więcej wygrywają niż przegrywają. To typowa drużyna własnego podwórka. W 9 meczach na własnym boisku bilans 6-1-2. Na wyjazdach Levadiakos 0-1-9, co czyni go najgorszym zespołem pod tym względem w lidze. A więc 98% punktów zdobywają na własnym boisku, dlatego i dzisiaj powalczą o komplet punktów. Przed tym meczem w Liwadii więcej argumentów przemawia za gospodarzami, gdyż w kadrze na dzisiejsze spotkanie mają mniej ubytków kadrowych aniżeli goście. Jest to niewątpliwie mecz z serii „o sześć punktów”..bo sytuacja w tabeli jednych i drugich nie jest różowa. Liczę na zwycięstwo gospodarzy z ostatnim w tabeli Arisem, który jedną nogą już jest w 2 lidze..
Asteras Tripolis - Ofi Kreta to kolejne ciekawe niedzielne spotkanie w lidze Greckiej. Asteras mimo porażki w Pucharze Grecji z Olympiakosem Pireus (0:1) w lidze prezentuje wysoką formę. Są faworytem w meczu z OFI Kreta, ale na uwagę zasługuje ostatnie zwycięstwo wyjazdowe OFI w lidze z Platanias 0:2. Miła niespodzianka dla kibiców, no i doskonałe nastroje przed dzisiejszym spotkaniem. Lepiej przystępować w roli zespołu, który może a nie musi. Więc grać powinno im się dość dobrze. OFI Kreta stać dzisiaj na strzelenie bramki rywalowi, który atakując z pewnością sie odkryje stwarzając szansę dla gości. Spodziewam się tu wyniku 2:1, 3:1 itd.. Asteras u siebie w tym sezonie jeszcze nie przegrał. Powinien podtrzymać passę i wygrać dzisiaj. Po małym, ale dość pewnym kursie można śmiało spróbować czystej jedynki w tym spotkaniu. Goście osłabieni 6 zawodnikami, natomiast gospodarze bez 4 graczy.
Fc Levadiakos - Aris Thessaloniki 4:3

Typ: 1 DNB
Kurs: 1,34

Asteras Tripolis - Ofi Kreta 0:0

Typ: 1
Kurs: 1,44

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
od siebie tylko dodam na dziś dla ligi greckiej absencje :
PAOK - Veria
PAOK bez: Stoch(mf 18/4),Tzavellas(df 12/1) and Vitor(df 15/5) - all 3 suspended.
Veria bez: Guille(mf 1/0),Ostojic(mf 18/0) and Barbas(df 14/1).

Xanthi - Olympiakos

Xanthi bez: Komesidis(Df 1/0),Baxevanidis(df 18/0) and Die(mf 12/1). Fliskas(mf 15/0) is doubtfull.
Olympiakos bez: Siovas(df 11/0),Mitroglou(att 12/14),Weiss(mf 17/4) and Machado(mf 10/2)
Asteras - OFI
Asteras bez: Hernandez(first kg 18/0),Zsopoulos(mf 19/1),Navarro(att 15/1) and Bartolini(df).
OFI bez: Fragoulakis(mf 8/1),Sisis(att 0/0),Makukula(att 9/2),Kousinikouis(att 15/2) and Daskalakis(gk 12/0)

lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka NożnaSuper League 2013/2014
Spotkanie: Olympiakos Pireus - Panaitolikos Agrinio
Typ: 1st half X2
Kurs: 2,50 ✅ ✅ ✅
Buk: bet365
Data i godzina: 02.02.14 14:00
Stawka: 3/10

Dziś o godz. 14:00 w ramach 22. kolejki greckiej ekstraklasy zagrają ze sobą Olympiakos Pireus oraz Panaitolikos Agrinio. Gospodarze to niekwestionowany lider rozgrywek. Goście zajmują szóste miejsce i walczą o awans na „pozycję europucharowe”.

Olympiakos nie przegrał jeszcze żadnego meczu w tym sezonie ligowym. Z 21 spotkań aż 19 wygrywali zawodnicy z Pireusu, dwa natomiast kończyły się remisem (w tym właśnie z Panaitolikosem). Ostatni raz Olympiakos zaznał porażki w ramach rozgrywek fazy grupowej Ligi Mistrzów – wtedy to Grecy przegrali w Paryżu z PSG 1:2.

Dlaczego więc próbuje szczęścia grając na remis bądź zwycięstwo zespołu gości w pierwszych 45 minutach? Po pierwsze Panaitolikos złapał dobrą formę o czym świadczą zwycięstwa z Panthrakikosem oraz Ergotelisem.

Po drugie – spójrzmy na przebieg wszystkich spotkań gospodarzy w tym sezonie. Tylko 9 na 21 spotkań przebiegało pod dyktando Olympiakosu – w tych spotkaniach piłkarze z Pireusu wygrywali zarówno pierwszą połowę jak i cały mecz. Pozostałe 12 spotkań kończyło się remisem lub porażką w pierwszej połowie zespołu Erythrolefkoi. Remis/zwycięstwo to styl kolejnych dziewięciu spotkań Pireusu, remis/remis – dwóch, porażka/zwycięstwo – jednego spotkania. Jeśli spojrzymy na statystyki gości to tylko 5 z 21 spotkań kończyło się ich porażką w pierwszej połowie.

Po trzecie – obie jedenastki grały ze sobą trzykrotnie – dwa zwycięstwa zanotował Olympiakos, natomiast remis padł w spotkaniu w rundzie jesiennej tego sezonu. Mało tego, nigdy czterdziestokrotni Mistrzowie Grecji nie strzelili bramki rywalom w pierwszej odsłonie meczu.

Po czwarte – goście przystąpią do meczu w optymalnym składzie, natomiast Olympiakos będzie musiał radzić sobie bez lewonożnego środkowego obrońcy Dimitriosa Siovasa (21/3, uraz kostki) oraz prawego pomocnika Davida Fustera (24/4, uraz pachwiny).

Warto spróbować szczęścia stawiając na korzystny wynik do przerwy ekipy Panaitolikosu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom