>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Grecja Puchar Ligi 2015

Status
Zamknięty.
tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Pilka nożna | Grecja - puchar 05-03-2014 godz. 18.30
Xanthi-OFI Kreta
TYP: Obie strelą, kurs 2,62
Bet-at-home

Witam.
Dziwi mnie dzisiaj tak wysoki kurs w meczu pucharowym ligi greckiej pomiędzy Xanthiki a OFI Kreta 1,17 – 5,9 – 11,5
Obydwie ekipy zakwalifikowały się do kolejnej rundy. OFI ma 7pkt, a Xanthiki 6pkt. Teoretycznie walczą o pierwsze miejsce. Ostatni mecz tych ekip to remis 1:1 i dziwi mnie fakt, że w dzisiejszym meczu jest taka duża rozbieżność kursów.
Może i Xanthiki wygrają ten mecz ale kurs ta to że obie strzelą bramkę jest 2,62. Jest to bardzo możliwe, myślę, że wyniki 2:1 jest bardzo możliwy, dlatego warto zaryzykować taki typ.
Powodzenia!

forumakwa 20

forumakwa

Użytkownik
Pilka nożna | Grecja - puchar 05-03-2014 godz. 18.30
Xanthi-OFI Kreta
TYP: Obie strelą, kurs 2,62
Bet-at-home

Witam.
Dziwi mnie dzisiaj tak wysoki kurs w meczu pucharowym ligi greckiej pomiędzy Xanthiki a OFI Kreta 1,17 – 5,9 – 11,5
Obydwie ekipy zakwalifikowały się do kolejnej rundy. OFI ma 7pkt, a Xanthiki 6pkt. Teoretycznie walczą o pierwsze miejsce. Ostatni mecz tych ekip to remis 1:1 i dziwi mnie fakt, że w dzisiejszym meczu jest taka duża rozbieżność kursów.
Może i Xanthiki wygrają ten mecz ale kurs ta to że obie strzelą bramkę jest 2,62. Jest to bardzo możliwe, myślę, że wyniki 2:1 jest bardzo możliwy, dlatego warto zaryzykować taki typ.
Powodzenia!
Jakie punkty i walka o pierwsze miejsce w grupie? Ten mecz to ćwierćfinał , a nie mecz grupowy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom