>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gratulacje :)

S 0

starosta

Użytkownik
Chciałbym złożyć na ręce użytkownika Expekt_Expert szczere gratulacje kolejnej nieudanej akcji promocyjno-reklamowej.

Pierwsza akcja, którą chciałbym pochwalić to rozdawanie bonusa 2E na bingo, wziąłem udział w akcji, załapałem się na bonusik ale w bingo nie pograłem bo go nie dostałem (mimo, że spełniłem wszystkie warunki regulaminu) ale tam.. myślę, pies lizał te dwa euro ;) troche zawiedziony ale przecież przeżyję..

Druga akcja, którą chciałbym pochwalić to Euro08 &amp; Expekt Quiz, dokładny regulamin konkursu, jasne zasady i atrakcyjna nagroda zachęciły mnie do udziału..

Pytania zadawane w konkursie były trudne i podchwytliwe ale na szczęscie dla mojej niewiedzy zdażył się dzień w którym zamiast pytań było losowanie ???? Wystarczyło się zgłosić - cudownie !! ???? Zgłosiłem się, ba nawet zostałem wylosowany.. HA! Znaczy że wygrałem - wysłałem potrzebne dane, spełniając wszystkie wymogi regulaminu.

Oto dzisiaj nadszedł dzień w którym odbieram kopertę ze skrzynki pocztowej (nie wysyłacie nawet tych paczek poleconym, tylko zwykłym listem? duże zaufanie do poczty widze) i oto otwieram ją i widzę jak zresztą duża część pozostałych użytkowników co wygrali, że moja koszulka nie jest reprezentacji.. ????
tylko jest biała z naprasowanką (?) na plecach.. Taka jak mają hostessy podczas promocji.. A łe.. ???? już myślałem, że Expekt_Expert dobrą robotę zrobił..

A jednak nie tym razem..
Powoli nas Pan do tego przyzwyczaja:jezora:

Gratulujemy kolejnej nieudanej akcji promocyjnej ????
Czekamy na kolejne ????

S 0

starosta

Użytkownik
Mogę Ci dać.
michau - przecież wiesz, że nie o to chodzi, żeby dać coś ludziom za darmo, tylko o to, że jak sie już akcję promocyjną prowadzi, pisze się regulamin, to wypada go przestrzegać ???? no tak czy nie tak ? wypada czy nie wypada ?
noooo wypada :]
A ja z kolei wiem, że ogólnie pojęta administracja tego forum współpracuje z Expekt no i przecież oficjalnie go nie skrytykuje - to jest dla mnie jasne, że Wam nie wypada ;)
W każdym razie, widze że gratulacje przyjęte ????

Z 0

zephyr

Użytkownik
Ja z kolei gratuluję firmie expekt śiwetnych promocji na Euro 08, np. &quot;Zgarnij 10 E na finale euro!&quot;
Pierwszych 300 osób miało dostać taki bonusik, złożyłem zakład o 20:46, gdy tylko pojawiły się zdarzenia a dostałem od expekta maila że byłem 489 userem który złożył zakład, brawo!
Moge dodać że wcześniej w takich akcjach załapywałem się do pierwszej 100 a zaklady byly o 20:50.
Gratulacje! Expekt nas rozpieszcza!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Za co mam go krytykować...
Dajcie sobie na wstrzymanie, 1-2 userów narzeka jak małe dzieci i mam z ich powodu przestać współpracować z Expektem? Bądźmy poważni i zobaczmy ile oni już rozdali w konkursach nagród pieniężnych. Niektórym zazdrość pupę ściska, że nie dostali koszulki reprezentacji. Nie ma problemu, jak Ci ma ulżyć, to ja swoją Ci oddam, tylko już nie płacz. Daj namiary na PW to Ci wyślę e-Lkę.
A tak na koniec to szczerze nie miało być tego konkursu, gdyż była końcówka miesiąca, zbliżała się ku końcowy główna akcja promocyjna na stronie głównej i nie wiadomo było, ile będzie wolnych koszulek. Jednak Expekt, aby nie zostawić na lodzie niektórych i wysłał inne koszulki. Jedni się cieszą, iż w ogóle coś wygrali, a inni marudzą. Cóż... to Polska mentalność.

tomazo 0

tomazo

Użytkownik
Ja z kolei gratuluję firmie expekt śiwetnych promocji na Euro 08, np. &quot;Zgarnij 10 E na finale euro!&quot;
Pierwszych 300 osób miało dostać taki bonusik, złożyłem zakład o 20:46, gdy tylko pojawiły się zdarzenia a dostałem od expekta maila że byłem 489 userem który złożył zakład, brawo!
Moge dodać że wcześniej w takich akcjach załapywałem się do pierwszej 100 a zaklady byly o 20:50.
Gratulacje! Expekt nas rozpieszcza!
Złożyłem zakład od razu jak się pokazały kursy i wszystko ok. Nie ma innego wyjścia jak to, że się po prostu spóźniłeś. Policz sobie ile osób w całej Europie mogło brać udział w tej promocji. Te 300 prawie na pewno zapełniło się w pierwszej minucie (kto rejestrował się na słynne freerolle w expekcie z 500 w puli przy 1k graczy wie o czym mówię). Promocja była świetna dla micro-rollerów jak ja więc się ludzie żucili. Prawo rynku.
Ja do Expa nie mam żadnych zastrzeżeń.

S 0

starosta

Użytkownik
Eeee tam od razu przestać współpracować - nie, co to, to nie.. Jeśli współpraca przynosi zysk Forum oraz biorącym udział w konkursach pieniężnych to w żadnym wypadku, przynajmniej nie przez mój jak to określasz &#39;płacz&#39; ;) Nie narzekam wogóle (nie jestem też taki znów mały) tylko składam gratulacje bo poprzednie tematy zostały zamknięte..
Żal mi dupy nie ściska, bardzo dziękuję za zaoferowanie swojej koszulki.
Z ofery nie skorzystam bo NIE o to mi jednak chodzi, by taką koszulkę mieć, ale o to, że jeśli przed ogłoszeniem konkursu już są wątpliwośći że &#39;nie wiadomo ile będzie wolnych koszulek bo akcja promocyjna na stronie głównej zbliża się ku końcowi&#39; to czasem warto tak skontruować pisane przez siebie zasady konkursu aby móc samemu ich przestrzegać. Teraz tak troche głupio wyszło moim zdaniem - afiszowanie się nagrodą, wstawianie zdęć.. Ale to tylko moje zdanie, głupio wyszło i tyle ????
Marcin-Odra, jeśli Twoja koszulka jest Ci zbędna: http://www.pow-katowice.org/
michau, jeśli Twoja koszulka jest Ci zbędna: http://www.pow-katowice.org/
pzdr.

E 0

enasekk

Użytkownik
Marcin,nikt was nie wini,po jestem pewien ze wy tez mysleliscie ze wszyscy dostana koszulki repreentacji Polski...
dlatego ja za zalosne uwazam zachowanei nie wasze (no moze lekko niesprawiedliwe jest,ze administracja chyba jednak dostala koszulki reprezentacji,ale no matter)tylko experta_expekta, poniewaz sama organizacja konkursu byla FATALNA...ze o przyznawaniu nagrod nie wspomne...
i nie mowcie ze dostaje cos za free,itd,bo pewnie zaraz uslysze cos takiego...
co byscie zrobili,gdybyscie wygrali tu jakis konkurs,w ktorym nagrodą za 1 miejsc e mialo byc powiedzmy 300 pln,a dostalibyscie powiedzmy ze np tylko bon do jakiegos fatalnego bukmachera,i to o duzo mniejszej wartosci?

munez 0

munez

Użytkownik
Ja tez bralem udzial w konkursie i wygralem koszulke &quot;reprezentacji Polski&quot; i co? przyslali czarną....będę teraz chodzącą reklamą Expekta....ale to nie ważne.Nawet czarna koszulka nie jest zła.Tylko panowie modzi i Expert_Expekt....chodzi o zasady....koszulka reprezentacji miala byc?To powinna byc.....i jeszcze jedno zastrzeżenie....naprawdę jestem niezadowolony z Waszej reakcji...a raczej jej braku.....po konkursie przez 3 tygodnie ciszaaa.....pozniej gdy pytalem sie kiedy bedzie obecny pan Expert_Expekt to powiedzieliscie, ze w przyszlym tygodniu....a wypowiedzial sie po 2-3tygodniach...naprawde fatalna organizacja.....Nie chce abyscie przestali robic konkursy, tylko dokladniej przestrzegali zasad, bo chyba o to chodzi.
co byscie zrobili,gdybyscie wygrali tu jakis konkurs,w ktorym nagrodą za 1 miejsc e mialo byc powiedzmy 300 pln,a dostalibyscie powiedzmy ze np tylko bon do jakiegos fatalnego bukmachera,i to o duzo mniejszej wartosci?
Bardzo dobre porównanie.....to jest identyczna sytuacja...... .

depee 0

depee

Użytkownik
dane podałem w czasie, a do dzisiaj NIE DOSTAŁEM żadnej przesyłki ? Przypadek ? Czy tylko ja ? Gratuluję Panu Expekt_Expert !

Do góry Bottom