>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Graniu w ziemniaku online i zagranicznym.

W 0

wimzenicniewim

Użytkownik
Dzien dobry. Czy granie w naziemnym bukmacherze online (czyli majac konto i podajac swoje dane) koliduje w jakis sposob z graniem u buka online zagranicznego? Pytam, bo czytalem gdzies, mozliwe ze na tej stronie, iz podanie swoich danych sts/fortunie, ktore rozliczaja sie z urzedem skarbowym moze ich naprowadzic na kaske z buka zagranicznego, od ktorego nie odprowadzalbym podatkow (w koncu o to chodzi, nie? ???? ) i to jest jak ktos wlasnie ujal: podanie siebie na srebrnej tacy.
Czy wplacanie malych sum do 2 tysiecy moze zainteresowac us? A moze dodatkowo wypadaloby przelewac kase z buka na skrilla i ze skrilla na konto bankowe? i drugie pytanie: jesli zamkne swoje konto w fortunie/sts moje dane jakby przepadaja, czy US widzi, ze ,,oho, gral u bukmachera, moze teraz gra u zagranicznego nie placi podatkow ???? - moze go sprawdzmy i udupmy. Czyli reasumujac: lepiej nie zakladac/podawac swoich danych w ziemniaku i od razu zaczac zabawe z zagranicznymi? Bo szczerze wolalbym na poczatek tak na miejscu se zagrac, z jakimis watpliwosci, problemami wybrac sie do ziemniaka i wyjasnic, szybsza i latwiejsza weryfikacja itp itd.
Dzieki za ew. rozwiazanie watpliwosci, jestem nowy w te klocki i nie chce sie w nic wplatac, co mogloby w przyszlosci narobic problemow. Pozdrawiam.

T 2,9K

tomek009966

Użytkownik
Dzien dobry. Czy granie w naziemnym bukmacherze online (czyli majac konto i podajac swoje dane) koliduje w jakis sposob z graniem u buka online zagranicznego? Pytam, bo czytalem gdzies, mozliwe ze na tej stronie, iz podanie swoich danych sts/fortunie, ktore rozliczaja sie z urzedem skarbowym moze ich naprowadzic na kaske z buka zagranicznego, od ktorego nie odprowadzalbym podatkow (w koncu o to chodzi, nie? ???? ) i to jest jak ktos wlasnie ujal: podanie siebie na srebrnej tacy.

Czy wplacanie malych sum do 2 tysiecy moze zainteresowac us? A moze dodatkowo wypadaloby przelewac kase z buka na skrilla i ze skrilla na konto bankowe? i drugie pytanie: jesli zamkne swoje konto w fortunie/sts moje dane jakby przepadaja, czy US widzi, ze ,,oho, gral u bukmachera, moze teraz gra u zagranicznego nie placi podatkow ???? - moze go sprawdzmy i udupmy. Czyli reasumujac: lepiej nie zakladac/podawac swoich danych w ziemniaku i od razu zaczac zabawe z zagranicznymi? Bo szczerze wolalbym na poczatek tak na miejscu se zagrac, z jakimis watpliwosci, problemami wybrac sie do ziemniaka i wyjasnic, szybsza i latwiejsza weryfikacja itp itd.

Dzieki za ew. rozwiazanie watpliwosci, jestem nowy w te klocki i nie chce sie w nic wplatac, co mogloby w przyszlosci narobic problemow. Pozdrawiam.

Po jakiego ciorta chcesz grać u naziemnych online ? Pierwsza sprawa to podatek. Druga sprawa to kiepska oferta live. Trzecia sprawa to długi okres oczekiwania na wypłaty. Gdzie tu widzisz jakikolwiek plus ?

W 0

wimzenicniewim

Użytkownik
Ech, nie chce zaczynac wojenek ziemniak vs online, po prostu pytam, czy majac tu i tu konto w jakimkolwiek stopniu koliduje i moga wyniknac problemy. a jesli chodzi o wyplaty, to chyba nie tak szybko i na pewno niewielekrotnie, co oferuje fortuna na przyklad. W dodatku majac jakies problemu, moge isc do ziemniaka i pogadac, poprosic o telefon do szefa itp itd- jest to jakas lepsza forma kontaktu niz chat, z ktorym jak juz wielokrotnie czytalem, sa problemy, zwlaszcza jak sie wygralo niemala sumke.

J 159

jonaszdt

Użytkownik
Ilu ludzi tyle opinii.
Człowiek który się na tym naprawdę zna powiedział mi, że wystarczy nie przekraczać 60000zł wpłat i wypłat w przeciągu 90 dni na 1 rachunku bankowym. A wypłacił już w życiu z buka 3-4 miliony i kłopotów ze skarbówką nigdy nie miał.
Jednak na twoim miejscu nie przejmowałbym się z tym bo widzę że zaczynasz przygodę z graniem, raczej będziesz oddawał a nie zarabiał.

W 0

wimzenicniewim

Użytkownik
Obys sie mylil co do drugiego. :cool: 3-4 mln ???? osz w morde. to chyba musial obstawiac u wszystkich bukow na rynku, chyba ze nawet przy limitach potrafi zgarnac pare tysiecy, to szacunek. No nic, temat wydaje sie zostal wyczerpany. Mam nadzieje, ze macie racje i zyczcie powodzenia noobowi. :] Dziekuje i pozdrawiam. Mozna zamknac/usunac temat.

Do góry Bottom