>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Granie zawsze underdoga w NBA

O 98

ozon1

Użytkownik
Tutaj pytanie do osob , ktore maja dostep do baz danych z kursami z pinnacle , jak duza strate lub ujemny yield bedzie generowac stale stawianie na wszystkich underdogow w NBA. Jak wiemy NBA jest malo przewidywalne w dlugiej perspektywie czasu i chodzi o to , zeby zobaczyc jak bardzo ludzie graja na favorytow , zanizajac kursy. Jezeli moglby ktos to sprawdzic , byloby to naprawde pomocne.

Otrzymane punkty reputacji: +46
jinx 5,1K

jinx

Użytkownik
Nie wiem, czy Ci to pomoże, ale ja kiedyś grałem (chyba przez dwa sezony) dogi w NBA, ale tylko w przypadku, kiedy obie drużyny miały podobny bilans (ogólny lub home/away).
Zaczynałem, gdy drużyny miały rozegrane około 12-15 meczy, kończyłem przy około 70 (tu już bukom w większości udawało się skutecznie wytypować faworyta).
Byłem na plus ????

Otrzymane punkty reputacji: +46
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ozon1 zainteresuj się meczami gdzie jest wyraźny faworyt z kursami rzędu 1,01-1,10 i sprawdź linię średniego handicapu. Często jest tak, że np. handicap jest na poziomie -18,5 czy tam -23,5 punktów, a wyniki są z przewagą po +40 punktów czy np. tylko 7. Oczywiście zdarzają się linie trafione, ale raczej niezbyt często.
To może być świetna podstawa do systemu na jakąś przemyślaną progresję, bo doskonale wiem, że w takich meczach często bukmacherzy się mylą o czym już wyżej napisałem.

Otrzymane punkty reputacji: +14
Do góry Bottom