>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Granie wysokimi stawkami

T 1

tentypo

Użytkownik
Obstawiam od paru lat, głównie rekreacyjnie. Rok temu założyłem testowo konto na STS - wpłaciłem 30 zika i grałem sobie spokojnie singlami za małe stawki. Po roku to jest jakieś 200 zł.
Teraz tak - zakładając, że mogę bez większych problemów dorzucić do początkowej stawki trzy zera, to po roku miałbym 200k (ok dorzućmy wariant pesymistyczny) 150k. Takiego zwrotu nie da mi żadna lokata. Normalnie zrobiłbym to na pinnacle, ale w tej chwili w związku z nową ustawą nie mogę. I w ogóle nie ryzykowałbym grania w sposób nielegalny, ze względu na działalność gospodarczą i tak mam US na głowie przy każdej pierdółce.
Czy w jakimkolwiek polskim buku jest to możliwe? Czy limity mnie ograniczą.
Jest takie coś możliwe w ogóle? Zakładając inwestycję 30-50k. Zwroty z lokat są śmiesznie małe. Single po kilka k i zwroty by były.

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Dawno sie tak nie ubawiłem:grin: Po prostu wpłać kasę i zacznij wygrywać a później martw sie o limity. Poważnie myślisz ze dodasz trzy zera do tych Twoich 30 ziko i już będziesz bogaczem? Gratuluje zimnej głowy i powodzenia życzę :grin:

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Nie ma opcji żebyś wyszedł na plus przy takim podatku (12% od obrotu) + podatek 10% od wygranych powyżej 2280zł ( to akurat da się ominąć stawiając kilka tych samych kuponów za mniejszą stawkę), niestety ale to że udało ci się z robić z 30zł =200zł, nie oznacza że wpłacisz 30k i wygrasz 200k, przy tych kursach i podatku najlepsi typerzy na świecie nie mają szans na wyjście na plus w dłuższym okresie czasu, daj sobie spokój z STS i Polskimi firmami, to są firmy dla Januszy i graczy rekreacyjnych, tam ludzie grają dla rozrywki a nie po to by osiągać zysk, najzwyczajniej w świecie nie jest to realne przy tym podatku.

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
Obstawiam od paru lat, głównie rekreacyjnie. Rok temu założyłem testowo konto na STS - wpłaciłem 30 zika i grałem sobie spokojnie singlami za małe stawki. Po roku to jest jakieś 200 zł.
W rok z 30 zl do 200 zl.
Prawdziwy Bog zakladow. Teraz wiadomo czemu wprowadzaja te ustawe antyhazardowa, po prostu zagraniczne buki w obawie przed twymi strasznymi wygranymi przekupily polski rzad aby uniemozliwic tobie gre.
proste.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Teraz tak - zakładając, że mogę bez większych problemów dorzucić do początkowej stawki trzy zera, to po roku miałbym 200k (ok dorzućmy wariant pesymistyczny) 150k. Takiego zwrotu nie da mi żadna lokata. Normalnie zrobiłbym to na pinnacle, ale w tej chwili w związku z nową ustawą nie mogę. I w ogóle nie ryzykowałbym grania w sposób nielegalny, ze względu na działalność gospodarczą i tak mam US na głowie przy każdej pierdółce.
Czy w jakimkolwiek polskim buku jest to możliwe? Czy limity mnie ograniczą.
Jest takie coś możliwe w ogóle? Zakładając inwestycję 30-50k. Zwroty z lokat są śmiesznie małe. Single po kilka k i zwroty by były.
Bukmacherka to nauka wielu czynników. Ja wymienię pierwszy z brzegu - grając za grosze mogłeś lepiej dobierać typy i mieć lepsze osiągnięcia niż jak byś grał po 10k. Dlaczego ? Presja, emocje i świadomość sum jakimi obracasz mogła by zakłócić prawidłowe obstawianie. To nie matematyka. Zwiększ stawki do np 1/5 swojej pensji (dochodów) i pograj tak przez miesiąc i zobaczysz. I nie grozi ci żadne limitowanie.
A jak naprawdę myślisz o limitach to możesz zawsze jak cię w necie zlimitują pojechać do Warszawy i w różnych punktach stacjonarnych pograć stawkami po te 10k.

T 1

tentypo

Użytkownik
Ja wiem jak to brzmi ???? Nie myślcie, że nie.
Nie ryzykowałbym więcej niż kilka procent swoich oszczędności. Po prostu - lokaty są śmieszne. Giełda - owszem, mam w swoim portfelu. Inwestycje w biznes - mam. Fundusze - mam. Nieruchomości - mam. Szukam jeszcze jednej alternatywy dla zdywersyfikowania swojego portfela.
I to takiej alternatywy z trochę większą ilością emocji. Tyle. Wchodziłem na giełdę - znajomi też mówili, nie nie rób tego, lepiej kupić 2 kawalerki i wynajmować studentom ???? Czas pokazał, że warto było.
Stąd to pytanie. Nie trzeba od razu się nabijać ... chociaż w sumie ... no brzmi zabawnie to pytanie ????

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Jednak od giełdy, nieruchomości, biznesu i inwestycji nie uzależnisz się, a tu możesz bardzo szybko. Do tego też potrzeba czasu więc musisz to uwzględnić. Odpowiadając na pytanie: 50k rozłożone na 5 legalnych polskich buków to zaledwie po 10k więc żadne limity ci nie grożą. No i nie chcę podpowiadać jak, ale jest też wiele sposobów grania u zagranicznych wprost zgodnie z prawem lub w taki sposób, że praktycznie nie jest możliwe namierzenie, ale przy 50k to limity ci nie grożą oczywiście pod warunkiem, że nie władujesz w jeden zakład całego budżetu 50k.

T 1

tentypo

Użytkownik
Jasne. Od giełdy swoją drogą da się też szybko uzależnić.... niemniej jednak rozumiem co chcesz powiedzieć.
Stąd 50k a nie 500k. Nigdy nie przekroczyłbym założonego budżetu. Jeżeli 50k nie wypali - wychodzę. Nie ma na tym zarobku, nie wchodzę. Nie znam się, nie mam doświadczenia, szczęścia - out. Kropka. Obstawię pewnie jakieś mecze polskiej reprezentacji, ale to dla zabawy.
Mówisz, że są legalne sposoby grania u zagranicznych buków? Priv? Jestem naprawdę zainteresowany. Jak już pisałem - ciągle lepiej niż lokata ????

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Mówisz, że są legalne sposoby grania u zagranicznych buków? Priv? Jestem naprawdę zainteresowany. Jak już pisałem - ciągle lepiej niż lokata ????
Jestem prawnikiem, ale już dawno nie w zawodzie, ale wg mojej opinii wystarczy pojechać co Czech i tam zagrać bo ustawa mówi, że kto na terytorium RP zawiera zakłady itd... A metody omijania - poczytaj o kartach prepaid i skrillu ????

dedikas 19

dedikas

Użytkownik
Kiedy zamiast za 2zl zaczniesz stawiać 200 lub 2tys poczujesz różnicę i zauważysz że już tak łatwo nie wchodzą kupony

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Nie ma potrzeby pisania posta pod postem, gdyż poprzedni wpis możesz uzupełnić w trybie edycji - no chyba że świadomie nabijasz sobie ich ilość...

dedikas 19

dedikas

Użytkownik
Nie ma potrzeby pisania posta pod postem, gdyż poprzedni wpis możesz uzupełnić w trybie edycji - no chyba że świadomie nabijasz sobie ich ilość...
dzieki za info. czlowiek cale zycie sie uczy:grin:

lucek 250

lucek

Użytkownik
Inaczej ręka sie chwieje jak masz zaakceptować drugi czy trzeci zakład za pare stów gdy poprzednie nie weszły niż stawiajać po 10 pln....

lucky93 529

lucky93

Użytkownik
Witaj, skoro grasz na giełdzie to raczej potrafisz opanować emocje, więc gra większą stawką nie powinna być dla Ciebie problemem.
Polecam jednak abyś dogadał się z dobrym typerem, który odsprzeda Ci typy. Bądź w inny sposób się dogadacie, ale skoro nie masz dużego doświadczenia w tym to myślę, że takie wyjście będzie dla Ciebie najlepsze ????
Pozdrawiam

M 0

memento_m

Użytkownik
ja bym polecał wtedy taśmy za 10 gdzie do wygrania będziesz miał coś powyżej 1000 stresu mało a frajda jak coś wejdzie ;)

Do góry Bottom