>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Granie w buku internetowym

B 0

budzikos123

Użytkownik
Witam serdecznie. Od dłuższego czasu gram w bukach naziemnych. Idzie mi to całkiem nieźle dlatego planuje założenie konta w expekcie czy jakimś tam innym. Problem jest taki że nie mam ukończonej 18 (dopiero na początku września). Nie mam konta w banku ani w żadnym moneybooks itp. Tutaj moje pytanie:
czy jakbym sobie założył konto w expekcie, wpłacił przelewem na poczcie kasiure i grał to nie będzie żadnych problemów? W wakacje zamierzam troszkę popracować więc i pewnie konto bankowe sobie założę. Mam plan żeby do grudnia ewentualnej kasy nie wypłacać, dopiero jak już będzie wszystko legalnie.
Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam !

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Granie jest dozwolone od 18 lat. W momencie zakładania konta musisz być pełnoletni. Jeśli założysz konto będą niepełnoletni to nie wypłacisz.
Poczekaj do września albo porozmawiaj z kimś dorosłym.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Witam serdecznie. Od dłuższego czasu gram w bukach naziemnych. Idzie mi to całkiem nieźle dlatego planuje założenie konta w expekcie czy jakimś tam innym. Problem jest taki że nie mam ukończonej 18 (dopiero na początku września). Nie mam konta w banku ani w żadnym moneybooks itp. Tutaj moje pytanie:
czy jakbym sobie założył konto w expekcie, wpłacił przelewem na poczcie kasiure i grał to nie będzie żadnych problemów? W wakacje zamierzam troszkę popracować więc i pewnie konto bankowe sobie założę. Mam plan żeby do grudnia ewentualnej kasy nie wypłacać, dopiero jak już będzie wszystko legalnie.
Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam !
Nawet jeśli teraz założysz konto i będziesz chciał wypłacić pieniądze dopiero jak skończysz 18 lat, to jeśli połapią się że grałeś u nich gdy byłeś niepełnoletni możesz zapomnieć o jakiekolwiek wypłacie. Polecam założyć konto na któregoś z rodziców i wypłacać kasę na konto któregoś z nich.

Do góry Bottom