>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Granie u różnych buków - szybkie info

U 4

under555

Użytkownik
Witajcie, mam do Was pytanie dotyczace kursów ogólnie na wszelkie zdarzenia sportowe.

Mianowicie - z tymi kursami są ogromne różnice między bukami(mówię o dobrych, sprawodznych) i różnica kursu 25 groszy to dla mnie fajna kasa np. przy stawce 100zł...

Jak Wy gracie?

1. Gdzieś (jeszcze nie znalazłem póki co gdzie) porównać kursy u różnych buków
2. Zagrać po najwyższym kursie (mówię o singlach) ok ale jako poczatkujący nie mam hajsu,żeby na 15 bukach leżało po 500zł. Wrzucacie np. na Skrill wszystko i potem w razie potrzeby ile potrzeba za każdym razem przerzucacie do danego buka? A potem wygraną ewentualną z powrotem na portfel Skrill?

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Ponad 3 lata na forum i nie dokopałeś się do porównywarki? ????
http://www.oddsportal.com/
1. Wyżej
2. Jeśli nie masz dużego budżetu, to wpłać do dwóch-trzech bukmacherów i operuj kasą tak jak napisałeś. Zależy co grasz, ale zapewne najlepszym wyborem będzie bet365 czy pinnacle.

lars19 272

lars19

Użytkownik
Jeszcze możesz do ruskich wplacic, tez maja dobre kursy 1xbet, marathonbet. W takim przypadku lepiej nie robić za często wypłat, przewalutowanie może zniwelować te dobre kursy ;)
Sam robilem tak jak to opisales w pkt 2

crisu 53

crisu

Użytkownik
Wpisz w google hasło &quot;surebety&quot; i w mgnieniu oka dowiesz się wszystkiego co przyda Ci się do skutecznej gry bazującej na różnicy kursów u bukmacherów.

Do góry Bottom