>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Granie przeciwko analizom bukmacherów

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Zobaczymy jak to wyjdzie, jak będziemy grali przeciwko sugestii bukmacherów.
Analizy z bet-at-home:
Godnie zakończyć stary rok!
AC Milan nabrał wiatru w żagle. Po zwycięstwie nad Juventusem w 14 kolejce Serie A klub zaczyna odzyskiwać swój dawny blask. Od tamtej pory każdy następny pojedynek kończy się wysoką wygraną Milanu. Rossoneri w ostatnim meczu ligowym w tym roku podejmą AS Romę. Czy Milan lepiej zakończy sezon niż go rozpoczął?
Roma-Milan
Tu nam jasno bukmacher daje do zrozumienia, żeby grać na Milan, że wrócili do formy. Wystawiają na niego kurs aż 2,85? Coś tu nie tak. Historia jasno mówi, że często tutaj padały remisy.
Spróbujmy podwójną szansę na 1x - 1,39 kurs.
Czy nie ma mocnego na Leo Messiego?
Mecz lidera z wiceliderem Primera Division zapowiadał się bardzo ciekawie, lecz i tym razem obeszło się bez niespodzianek. Piłkarze Atletico również nie znaleźli skutecznego sposobu, by powstrzymać Messiego. W sobotę FC Barcelona zagra swój ostatni mecz ligowy w tym roku. Czy zakończy się on gradem goli?
Valladolid - Barcelona
Kluczowe jest to stwierdzenie, czy zakończy się on gradem goli? Bukmacher sugeruje nam tu jakąś kanonadę goli. Kurs wystawia nam na over 2,5 tylko 1,35 sugerując to jako pewniaczka. Osobiście uważam, że nie będzie tu jakiegoś festiwalu strzeleckiego po tym jak trenerowi Barcy nawróciła się choroba. Liczę tu na jakieś skromne 0:1, 0:2.
Under 2,5 - 2,90
Góral znowu lepszy od USS?
Najlepszy polski pięściarz wraca na ring. W Bethlehem, w stanie Pensylwania, Tomasz Adamek skrzyżuje rękawice z Steve&#39;em Cunninghamem. „Góral” cztery lata temu pozbawił Amerykanina pasa i tytułu mistrza świata federacji IBF wagi junior ciężkiej. Czy w królewskiej kategorii też lepszy okaże się Polak?
Tomasz Adamek (POL) - Steve Cunningham (USA)
Tu nam bukmacher daje pewniaczka po bardzo niskim kursie w dyscyplinie w której zależy czasami jeden cios. Ale typ powinien raczej wejść.
Adamek 1,25

Otrzymane punkty reputacji: +10
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jednak nie zawsze zalecasz granie wg tytułu wątku , czyli wbrew analizom buków?
Bo skoro tak, to tytuł jest nieco mylący...
Myślę, że raczej powinny tu się znajdować tylko te typy, które zalecasz grać na odwrót - bo inaczej to się zrobi groch z kapustą .

Za pomysł wątku daję Ci jednak ✅

.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
swoje małe sugestie robi też np. Bwin , ponadto oni sugerują grać kupon AKO &quot;kupon dnia&quot; jako zbiór najpopularniejszych zakładów wśród graczy...

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Podsumowanie
Bukmacher sugerował nam grać na AC Milan. Roma wygrała aż 4:2. Kurs na nich był około 2,10 ✅.
Bet-at-home zadał pytanie &quot;Czy padnie grad goli?&quot;. Było 1:3. Dziwne jest to, że kursy wystawione w bet-at-home na wszystkie wyniki cyfrowe ani nie spadały jak u innych bukmacherów ani też nie rosły.
Do tego dziwnym trafem na wynik 1:3 w bet-at-home był najwyższy kurs z pośród wszystkich bukmacherów. Mieli to w ofercie na głównej. Przypadek?
Adamek wygrał tak jak myślałem. Ale tu bukmacher był od nas sprytniejszy, bo wiedział więcej. Tomek wcale dobrze się nie zaprezentował, a taki kurs jaki nam zaoferował bukmacher był bardzo ryzykowny patrząc na przebieg pojedynku.
Dobra passa zostanie przerwana?
Manchester United mocno trzyma się fotelu lidera. Dotychczas wypracował sobie solidną przewagę nad rywalami i na pewno zrobi wszystko, aby ona nie zmalała. W 18 kolejce „Czerwone Diabły” zmierzą się z Swansea City. Czy i tym razem mecz obejdzie się bez niespodzianek? Swansea City - Manchester United!
Remis 3,80
1:1 ✅

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Valencia - Real Madryt 3,75 - 3,75 - 1,85 w Betclic
Nie pamiętam, kiedy ostatni raz Real grał tak słabo. Co mecz to inna jedenastka. W dzisiejszym meczu ma bronić Adan, który gra słabiutko i popełnia błędy. Obrona Królewskich w ostatnich meczach popełniała masę błędów. Zdaniem portalu &quot;Marca&quot; linia defensywy ma wygląda tak: Arbeloa, Varane, Albiol, Coentrão. Moim zdaniem Albiol to dobry obronca, ale Varane może mieć problemy w dzisiejszym meczu. Parę defensywnych pomocników mają tworzyć: Modrić, Khedira. W ofensywie zagrają:
Callejón, Di María, Ronaldo oraz Higuaín.
Umiejętności Hiquaina oceniam jako bardzo przeciętne, nie jest to dla mnie napastnik typu Raul, Morientes. Nie zachwyca mnie niczym nadzwyczajnym. Zdecydowanie Benzema jest lepszym napastnikiem.
Di Maria - każdy kto oglądał poprzednie mecze wie, że on jest bez formy, Callejon niczym nadzwyczajnym nie zachwycał.
Skład na moje oko wygląda wygląda słabo. Oczywiście nie on oficjalny, ale punkt zaczepienia można mieć.
Valencia kryzys ma za sobą, coraz lepiej grają. W ostatnich 5 meczach to 4 zwycięstwa i porażka z Realem. Własne boisko, lepsza forma powinna przynieść punkty Valencii.
Ja zagram odważnie na zwycięstwo Valencii. Poziom gry Królewskich jest daleki od optymalnego.
Mój Typ: 1
Nie masz konta w Betclic? Zagraj swój 1 zakład bez ryzyka - zwrot stawki gwarantowany! Stawiają 100zł nic nie ryzykujesz, a możesz wygrać 375zł!

Zobacz więcej informacji tutaj!
Real Madryt 1,90
0:5 ✅ ????

W 272

wesolutki

Użytkownik
Pomysł w miarę się sprawdza więc mam nadzieję, że z okazji Twojej nieobecności zgodzisz się abym wrzucił parę typów i zobaczymy jak to będzie.
Po ostatniej porażce z Chelsea Arsenal traci do czołowej czwórki już 7 punktów. Zaległe spotkanie z West Hamem będzie dla Kanonierów szansą na zmniejszenie tego dystansu. Czy podopieczni A. Wengera wykorzystają ją?
Arsenal 1,42 x 4,25 West Ham 7,50
X2 @ 2,70 ⛔
Niestety Agnieszka Radwańska jest już za burtą Australian Open, ale gra toczy się dalej. W nocy z czwartku na piątek pogromczyni Polki, Na Li, zagra o finał turnieju z Marią Szarapową. Statystyki przemawiają na korzyść Rosjanki. W 2012 roku wygrała wszystkie trzy mecze z Chinką. Według naszych bukmacherów jest faworytką. Według Ciebie także?
Na li 4.22 Szarapowa 1.22
2 ⛔ (Można było to dwojako zrozumieć, jednak ja uważałem, że pytanie &quot;Według Ciebie także?&quot;, sugeruje granie na chinke.
Piłkarze Swansea City są już o krok od wyeliminowania Chelsea z COC i gry w finale turnieju. Na Stamford Bridge ograli The Blues 0:2. Pozostaje przypieczętować awans na własnym terenie. Uda się?
Swansea 4.33 X 4 Chelsea 1.70
2 ⛔
Skra wciąż pozostaje niepokonana w LM. Przed tygodniem pokonała w Izmirze turecki Arkas 1:3 stawiając krok na drodze do Final Six. W środę rewanż w Bełchatowie, czyli kolejny spacerek miejscowych?
Liczba setów: 4 @ 2,45⛔
Liczba setów: 5 @ 4✅
Można też było zagrać czyste Arkas kurs wynosił ponad 5.

W 272

wesolutki

Użytkownik
Znakomity początek!
Borussia lepiej nie mogła rozpocząć rundy rewanżowej. Lewandowski i spółka od początku do końca kontrolowali przebieg meczu z Werderem i aż 5-krotnie trafili do bramki. W następnym pojedynku zmierzą się z broniącym się przed spadkiem FC Nuernbergiem. Czy i tym razem Borussia wysoko pokona rywala?
Under 2.5 - 2,7

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Anglia Premier League
„Kanonierzy” nie będą chybili?
Kibice Arsenalu Londyn mają powody do dumy. W zaległym meczu 19 kolejki Premier League ich klub piłkarski pokonał West Ham United 5:1. Czy podobną skutecznością wykaże się również podczas meczu z Liverpoolem? Sprawdź ofertę, która została przygotowana na najciekawsze mecze ligi angielskiej!
Poniżej 3,5 bramek 1,40
http://www.bet-at-home.com/odd.aspx?action=toggleEventGroup&amp;SportID=1&amp;EventGroupID=197

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Bundesliga
Czy wicelider odda swoją pozycję Borussii?
Piłkarze Borussii Dortmund przegrali z FC Koeln. Całe szczęście, że na nadszarpniętej dumie się skończyło, ponieważ był to mecz towarzyski. Zimny prysznic powinien wyjść im na dobre, bo już w niedzielę będzie na poważnie. Borussia zmierzy się z Bayerem Leverkusen, a stawką jest 2 miejsce w tabeli!
LEVERKUSEN DNB 2,20
2:3 ⛔

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dobrze rozpoczęty rok, oby tak dalej!
Zakończenie starego roku jak i rozpoczęcie nowego było bardzo efektowne. Polacy w tych dwóch ostatnich meczach wygrali 4:1. Po takich sukcesach z ogromną niecierpliwością czeka się na kolejny występ reprezentacji, a ten już w środę. Podopieczni Waldemara Fornalika zagrają z Irlandią.
Remis 3,10
2:0 ⛔

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Bet-at-home

Bet-at-home przysłał taką ofertę na e-maila. Kursy są w niektórych meczach bardzo wysokie na nie faworyta.
Borussia Bayernu już raczej nie dogoni, do tego niedługo grają w LM.
To samo można powiedzieć o Bayernie z nieobliczalnym (dość słabym) Schalke.
City na wyjeździe i kurs 1,55 to jakiś żart. Southampton na pewno u siebie powalczy, a kurs 5,85 jest spory.
W reszcie meczy również doszukuję się niespodzianki, zobaczymy jak wejdzie ta oferta ???? .
Oczywiście typ na Burkina Faso 3,80 jest moim zdaniem słusznym betem i pamiętne WKS z Zambią rok temu, gdzie mocny faworyt przegrywa finał. Tutaj mamy bardzo podobny scenariusz.

cock 756

cock

Użytkownik
Bet-at-home przysłał taką ofertę na e-maila. Kursy są w niektórych meczach bardzo wysokie na nie faworyta.
Zerknij jeszcze na marżę tych meczów. Co z tego że BAH daje 11, jak w Pinku dostaniesz za ten sam zakład 14... Wspomagaj się analizą tego buka bo takie masz założenia, ale graj już u tego u którego potencjalna wygrana jest wyższa, przecież miejsce zawarcia zakładu nie ma wpływu na wynik.
Zignoruj mnie jak tak robisz, ale w poście nie doczytałem.
Good luck!

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Podsumowanie
Płaska stawka 10j.
Borussia - HSV 1:4 11,00 ✅ +100j.
Bayern - Schalke 4:0 11,00 ⛔ -10j.
Southampton - City 3:1 5,85 ✅ +48,50j.
United - Everton 2:0 4,40 ⛔ -10j.
Berlin - Barca 31:30 3,95 ✅ +29,50j.
Burkina Faso - Nigeria 0:1 3,80 ⛔ -10j.
Lazio - Napoli 1:1 3,20 ✅ +22j.
Juventus - Fiorentina 2:0 5,50 ⛔ -10j.
Real Madryt - Sevilla 4:1 7,40 ⛔ -10j.
Barcelona - Getafe 6:1 19,00 ⛔ -10j.
Miami - Clippers 2,70
Bilans: +140j.

Yield: (+140j. / 100) * 100% = 140%
???? Taki zysk i taki yield przy praktycznie żadnej analizie tylko grania na odwrót wbrew faworytom.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Grałem dużo przeciw bukom ale zawsze miałem problem, które zdarzenie wybrać , a tutaj ładnie podają ci zestaw na tacy ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Podsumowanie
Polonia - Lechia 1:1 3,00 ✅ +20j.
Korona - Legia 3:2 3,35 ⛔ -10j. &lt;-- Tu można było grać na Koronę po jeszcze wyższym kursie 3,70.
Ruch - Lech 0:5 3,10 ⛔ -10j.
Bayern - Werder 6:1 13,00 ⛔ -10j.
Borussia lub remis
- Borussia 1:1 2,40 ✅ +14j.
City - Chelsea 2:0 3,40 ⛔ -10j.
Bradford - Swansea 0:5 7,80 ⛔ -10j.
Inter - Milan 1:1 3,30 ✅ +23j.
PSG - Marsylia 2:0 7,00 ⛔ -10j.
Bilans: -3j.
Yield: (-3j. / 90) * 100% = -3%
Jest minus, ale bardzo niewielki przy typowaniu na przysłowiową pałę. Trochę za bardzo liczyłem na niespodzianki (ale reguły trzeba się trzymać), bo po cichu myślałem, że jednak PSG wygra, a Bayern jak widać ligi nadal nie odpuszcza.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Górnik Zabrze pnie się w górę!
Dla Górnika runda rewanżowa Ekstraklasy rozpoczęła się bardzo dobrze. Piłkarze z Zabrza wygrali swój pierwszy mecz ligowy w tym roku i wskoczyli na trzecie miejsce w tabeli, które należało do Polonii. Czy pojedynek z Jagiellonią również zakończy się korzystnym wynikiem dla Zabrza?
Myślę, że Jaga po ostatniej kompromitacji (4:0 z Podbeskidziem) będzie się chciała zrehabilitować, a kurs ponad 5,00 w polskiej ekstraklasie to chyba żart.
Jaga lub remis 2,04

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Myślę, że Jaga po ostatniej kompromitacji (4:0 z Podbeskidziem) będzie się chciała zrehabilitować, a kurs ponad 5,00 w polskiej ekstraklasie to chyba żart.
Jaga lub remis 2,04
Zapamiętajcie ???? , jak bukmacher (któremu zależy na naszych pieniądzach) podpowiada Ci, żeby grać na X drużynę to graj odwrotnie ???? .
Jaga na wyjeździe wygrywa 1:2 ✅ po kursie 5,00 lub wyżej (w zależności od bukmacherów).

Otrzymane punkty reputacji: +3
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Bet-at-home

Schalke ma o wiele ważniejszy mecz w LM z Galatasaray niż jakieś derby z Dortmundem.
PSG po dość słabym meczu z Valencią, ale za to awansem u siebie mogą stracić punkty, a kurs na gości kusi. Zresztą w lidze ostatnio potracili punkty z dość przeciętnymi rywalami.
Kurs na Liverpool okropnie nieatrakcyjny, a Tottenham w ogromnym gazie, ale z drugiej strony goście 7 marca 90 minut grali pressingiem z Interem w ramach rozgrywek Ligi Europejskiej, dlatego stawiam na remis.
Reszta meczy to typowe mecze na styk, dlatego typuję remisy.

Do góry Bottom