>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Granie na under 4.5

piterptf 1,4K

piterptf

Użytkownik
Witam,

Czy chciałbym znać Waszą opinie nt. systemu gdzie liczy się tylko czysta matematyka:

Przeanalizowałem sezon 1 ligi Argentyńskiej z akualnego sezonu:
225 spotkań
192 - under 4.5
33 - over 4.5

Kursy od 1.07-1,15
Grają :3 zdarzenia uzyskujemy 1.30
grając 4 zdarzenia około-1,45 kurs

Testowaliście coś takeigo? mam tu na myśli ligi które dają lepsze kursy, bo idać tropem tej ligi zostaniemy bankrutem łącząc zdarzenia grając płaską stawką

G 0

greg3518

Użytkownik
Ja gram coś podobnego na william hill, otóż robię ako 1.45 z kursów w przedziale 1.07 - 1.12 (wychodzi 3-4 mecze). Zakłady które gram to czy padnie bramka w pierwszych 5 minutach? Kurs na ,,nie&#39;&#39; oscyluje w granicach 1.06 - 1.08. Do tego dokładam również czasami zakład ,, czy padnie gol w doliczonym czasie w 2 połowie&#39;&#39;gdzie kurs na ,,nie&#39;&#39; jest w granicach od 1.1 do 1.15. Jak na razie skuteczność jest bardzo wysoka, powiedzmy na 5 kuponów nie wchodzi 1.

piterptf 1,4K

piterptf

Użytkownik
a o tym nie pomyślałem,
Dzieki za informacje ???? , sobie przeanalizuję,
A możesz mi powiedzieć jeszcze jak stawkujesz i od kiedy tak grasz?

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Ja raz grałem na o 0,5 i all in ???? raz mi się udało ze stówki zrobić 1600e ale później pazerota się załączyła i popłynąłem na wszystkim ;)

Ostatnio znowu grałem under 5.6 i 6.5 na betfair za większe kwoty ale w miarę pewny meczyk wybieram ;) Aktualnie na bf zero i muszę coś*ugrać na 365 żeby tam wrzucić ;)

Patrzałem też na statystyki bf gdzie ludzie wkładają kasę i zbierałem info o tym meczu kub na Lay DW ????

G 0

greg3518

Użytkownik
Gram tak od niedawna czyli ktoś powie że za mało kuponów puściłem he. Stawkuje zwykłą progresją czyli ktoś powie że to najprostsza droga do bankruta, cóż ja jak na razie daję radę. Z tym stawkowaniem to jest tak że że jak puszczam kupon na ako np. 1.45 za 1 funta i przegram to następny kupon stawiam za 2 funty i na ako około 1.5, czyli wychodzi mi tak żeby się zwrócił przegrany poprzedni zakład, i jak na razie to poza 2 próg nie wyszedłem. Jak mi się zwróci na drugim progu przegrany pierwszy zakład to wszystko leci od nowa.

Do góry Bottom