>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

granie na over 0,5 w pierwszej lub drugiej połowie

F 0

fallout77

Użytkownik
Witajcie, chciałbym się zastanowić nad jednym systemem a może i nie systemem. Otóż na największym (chyba) azjatyckim forum bukmacherskim znajduje się sposób grania na live na bramkę w danym meczu. Nie wiem czy to pic na wodę ale wielokrotnie udało mi się osiągnąć niezły zysk dzięki kolesiom tam prezentującym swoje typy na kolejną bramkę w danym meczu. Są naprawdę mocni i ich system polega na graniu że padnie kolejna bramka w meczu, może to być typ na bramkę w HT lub FT. Kurs jest zależny od tego w którym momencie wejdziemy do gry no oczywiście jeśli do tej pory nie padnie bramka a często bywa że pada ona bardzo szybko po podaniu typu na forum. I tu dochodzimy do sedna sprawy. Kolesie ci oceniają to czy warto wejść w dany mecz na podstawie wahania kursu. Jak mniemam do tego używają chyba jakiegoś rozbudowanego livescore podającego tego typu danie jak wahania kursu np. stronka nowgoal.com. Stopniują również swoje typy np. jako showhand znaczy all in i o dziwo wielokrotnie się to sprawdza. Może to być nawet 75 minuta meczu X a oni są przekonani że będzie bramka. Zdarzało mi się łapać nawet kosmiczne kursy o wartości 4 lub 5. Są dni kiedy każdy typ najlepszych gości można brać w ciemno. Skuteczność niesamowita a są dni gdy czego się nie dotkną to wtopa. I tutaj tłumaczą się że tym iż są to pułapki bukmachera gdy bukmacher zakłamuje te wahania kursów. Co wy na ten temat sądzicie? Wieloletni gracze znają tą stronkę na pewno, edi podawał też ją wśród swoich linków. I to nie jest próba reklamowania tego forum ale podjęcia dyskusji na temat tej formy grania.A uwierzcie że trochę na różnych systemach już zęby połamałem.

Do góry Bottom