>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Granie i wypłaty po 1 kwietnia

pigularz77 47

pigularz77

Użytkownik
Witam, powypłacałem wszystkie środki na konto, ponieważ były to środki z bonusów tj. cashbacki itd. I zostały mi jeszcze po 40zł na expekt i betclic (aby wykorzystać bonus na zakłady mobilne). Chciałbym je jeszcze wykorzystać, lecz zapewne nie uda mi się tego zrobić, bo w przypadku przegranej obrócenie zajmie kilka dni. Teraz nasuwa mi się kilka kroków, lecz nie wiem którym podążać, bo jest straszny chaos w związku z ustawą hazardową i nie mogę się w niej odnaleźć.

Czy po 1 kwietnia wypłaty na konto będą bardziej prześwietlane?

Załóżmy, że przegrywam i później ze środków bonusowych wygram 300zł, czy jeżeli wpłacę po przez skrill dodatkowe środki, to będę mógł całość wypłacić na skrill?

matiee 407

matiee

Użytkownik
Ja tam gram normalnie skrillem wplacal będę i wypłacał do końca czerwca. Zawsze grałem w bet365 albo unibet ale wiadomo jak jest i upatrzylem sobie Marathonbet i Betway mają dobrą ofertę na tenis i pilke.
W związku z czym czy jakoś będzie bardziej kontrolowane te wpłaty/wypłaty na konto że skrilla? Chyba bardziej ryzykowne jak ktoś wpłaca przelewem i wypłaca przelewem normalnym na konto. Tak mi się wydaje, a jak ktoś wpłaca i wypłaca skrillem to chyba zmniejsza się sporo ryzyko.

Do góry Bottom