>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Granie Australian Open bez weryfikacji konta australijskiego

asashoriu 90

asashoriu

Użytkownik
nie ma takiej możliwości.
Nie wprowadzaj człowieka w błąd. Oczywiście, że możesz grać na koncie australisjkim. Nie ma problemu aby przelać srodki na konto australisjkie i cieszyć się grą na rynkach AO. Jednakże przetransferowane pieniądze będą tam &quot;zamrożone&quot; do czasu pełnej weryfikacji KYC. Na weryfikację masz 3 miesiące od chwili przelania pieniędzy na porfel australiski... czyli wystarczająco długo aby dokonać wszelkich formalności. Oczywiście im szybciej to zrobisz tym wcześniej będziesz mógł wycofać swoje środki na konto głowne. Pozdrawiam:cool:

_sony_ 41

_sony_

Użytkownik
Zgadza się. Ostatnio napisałem nawet maila do Betfair z pytaniem, czy mam sie obawiac przekazania moich zeskanowanych dokumentow do Urzedu Skarbowego. Odpisali mi, ze nigdy czegos takiego nie robia. Ale mimo wszystko brzmi to podejrzanie.
Zawsze mozna pograc sobie na czas australian Open na giełdzie Betssona ;)

H 28

henka

Użytkownik
Nie rozśmieszaj się betsson juz giełdę zlikwidował bo obroty mieli pożal się boże.
Co brzmi podejrzanie ? BF do US ma ćie podpier? walnij się w beret

Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Nie wprowadzaj człowieka w błąd. Oczywiście, że możesz grać na koncie australisjkim. Nie ma problemu aby przelać srodki na konto australisjkie i cieszyć się grą na rynkach AO. Jednakże przetransferowane pieniądze będą tam &quot;zamrożone&quot; do czasu pełnej weryfikacji KYC. Na weryfikację masz 3 miesiące od chwili przelania pieniędzy na porfel australiski... czyli wystarczająco długo aby dokonać wszelkich formalności. Oczywiście im szybciej to zrobisz tym wcześniej będziesz mógł wycofać swoje środki na konto głowne. Pozdrawiam:cool:
przepraszam, z jego wypowiedzi w wielkim skrócie źle zrozumiałem przekaz stąd mój błąd.

także oczywiście masz rację.

żeby przejść weryfikację należy wysłać im np. scanem potwierdzenie notarialne.

pozdr,
Baqu

_sony_ 41

_sony_

Użytkownik
Nie rozśmieszaj się betsson juz giełdę zlikwidował bo obroty mieli pożal się boże. Co brzmi podejrzanie ? BF do US ma ćie podpier? walnij się w beret
A cóż to za pompatyczny ton? Jakbyś kolego osiagal takie obroty, jak ja, i mial zarejestrowana firme i rachunek firmowy, to myslalbys inaczej. W przypadku weryfikacji KYC, dokumenty sa przekazane do Tasmanskiej Komisji Gier. Na stronie betfair nie ma wyszczegolnionych zasad co do obrotu danymi osobowymi tej instytucji. Postaraj sie nastepnym razem nie kierowac emocjami w swoich wypowiedziach.

Do góry Bottom