>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grand Prix Kanady 11-13.06.2010 [8]

Status
Zamknięty.
los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
W zaistniałej sytuacji wybieram typ Zwyciezca Canada GP 2010 - Sebastian Vettel 4,75. Jako że expekt ma strasznie słabą ofertę na wyścigi F1 zaryzykuje ze Lewis popełni po raz kolejny jakiś błąd i odda zwycięstwo :]

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Dziwny wyścig, Red Bull pokazał że kończy się ich dominacja... i bardzo dobrze, szkoda Webbera ale Vettel coraz bardziej mnie irytuje swoją jazdą. Chyba za bardzo uwierzył że może być najlepszy...

M 0

marcin032

Użytkownik
Uff udało się złapać ładny kurs 2,0 w betsson na vettela, ale mimo przewagi na starcie niewiele brakowało by webber go dogonił, były nerwy do samego końca ;]

S 0

speedywwy

Użytkownik
Postanowiłem przeanalizować typy i coś wybrać z oferty BaH:
Zwycięskie auto - RedBull 2.00⛔
RedBulle rozpoczynają wyścig na twardej mieszance a Hamilton na miekkiej, przez co będą w stanie przejechać wiecej okrazen do 1 pitstopu i zbudować przewage po tym jak Hamilton zjedzie po twarda mieszanke.
Ile aut zostanie sklasyfikowanych - over 14,5 1.55✅
Obserwując wolne treningi i kwalifikacje wydaję mi się, że nie odpadnie więcej niż 9 aut, po takim kursie biorę!
Webber miejsce 1-6 1.30✅
Co tu dużo pisać, jak nie będzie niespodzianek to typ wejdzie...
H2H Alonso-Massa 1 1.30✅
Massa nie przepada za tym torem i przez cały weekend był za Alonso. Miejmy nadzieję, że tak będzie i w wyścigu.
H2H Timo Glock- Lucas Di Grassi 1.55⛔
Stawiam na bardziej doświadczonego Glocka. Jesli nie przytrafi się mu awaria albo wypadek to powinno spokojnie wejść.
PS: jak zwykle sprawdzałem pogodę i ma nie padać...
Wyścig w sumie ciekawy. &quot;Fantastyczna&quot; strategia RedBulla i Renault jednak się nie sprawdziła... Robert jechał ładnie, pokazał pazur, manewr przy zjezdzie do boksu najlepszy:razz: (ciekawe jak ocenia go sedziowie...)
Jeśli chodzi o strone typerska to nieźle... Glock się nie popisał, ok miał awarie i nie dojechal ale nawet z poczatku wyscigu byl wolniejszy niz swoj mlodszy kolega z zespołu...????

biesy 10

biesy

Użytkownik
speedywwy, ja nie wiem czy niezle wyszedles pod wzgledem typerskim, jak sam piszesz
trafiles kursy 1.3 i 1.5 i jeszcze w buku w ktorym nie mozna laczyc, to jak dla mnie jestes na gigantycznym minusie, tak wiec nie rozumiem tego zdania &quot;jesli chodzi o strone typerska to niezle&quot; - raczej bardzo zle
pod wzgledem typerskim to jednak duzo osob wtopilo dzisiaj, sam zawiodlem sie na Chandhoku, juz 2 raz pozbawil mnie niezlej kasy, dojechal do mety, po takich problemach przez caly weekend udala mu sie ta sztuka,
na koncu, z beznadziejnym czasem, ale do przodu....., tak wiec f1 na minus dzisiaj

S 0

speedywwy

Użytkownik
speedywwy, ja nie wiem czy niezle wyszedles pod wzgledem typerskim, jak sam piszesz
trafiles kursy 1.3 i 1.5 i jeszcze w buku w ktorym nie mozna laczyc, to jak dla mnie jestes na gigantycznym minusie, tak wiec nie rozumiem tego zdania &quot;jesli chodzi o strone typerska to niezle&quot; - raczej bardzo zle
pod wzgledem typerskim to jednak duzo osob wtopilo dzisiaj, sam zawiodlem sie na Chandhoku, juz 2 raz pozbawil mnie niezlej kasy, dojechal do mety, po takich problemach przez caly weekend udala mu sie ta sztuka,
na koncu, z beznadziejnym czasem, ale do przodu....., tak wiec f1 na minus dzisiaj
Tak ale akurat te 3 trafione typy zainwestowałem grubiej, typ na zwyciestwo RedBulla tylko 1j i 1j dla Glocka wiec jestem na lekkim (zadowalajacym mnie) plusie.

C 1

cinek146

Użytkownik
F Alonso top 3 2.50 ✅ :jupisdfgdfg:

R.Kubica-N.Rosberg- kto lepszy 1 1.60⛔
R.Kubica-V.Liuzzi- kto lepszy 1 1.42✅

V.Petrov- sklasyfikowany 1.45✅

Bardzo ciekawy wyścig choć nie ukrywam że liczyłem na więcej, tak czy owak znów do przodu ????

snajper 322

snajper

Forum VIP
mówiłem brać kursy przeciwko Weberowi. piękny zarobek dziaiaj i to grubo. poszedł kurs Alonso-Weber 2.70 na Alonso!
Jakbyś zobaczył stronę wcześniej to byś wiedział, że to info już dawno było w tym temacie ;)

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Wyscig srednio-ciekawy moim zdaniem. Po dobrym starcie Roberta i wykorzystaniu zamieszania na pierwszej szykanie liczylem ze uda sie odskoczyc rywala, niestety szybki pitstop okazal sie nieskuteczna taktyka i niestety moim zdaniem Robert slabo wypadl, fakt ze w koncowce wykrecil najlepszy czas wyscigu, ale jak sam powiedzial ze obchodzi go to. Apropo Vettela to fajnie powiedzial w czasie wyscigu, ze jak ma jechac szybciej i wyprzedzac jak samochod jedzie coraz wolniej. Ogolnie Hamilton wg mnie zasluzone zwyciestwo, od poczatku dobra jazda i taktyka, choc momentami zbyt agresywnie i jak to on w goracej wodzie kąpany ???? Teraz byly szybkie tory, dwa dublety Mclarenow, ale mysle ze ich dobra forma spodowana byla wlasnie systemem F ktory daje im przewage na takich torach, teraz bardziej techniczne byly i mysle ze znow wroca Redbulle i Robert.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom